See display on arvatavasti tegelikult auk katte sees, kustkaudu saab väikest osa ekraani näppida. Välja paistvad widgetid on tehtud selle augu suuruse ja kujuga arvestades.
tont23, Endal ka
Aga jah räägivad, et 5,2 on veel ühe käega mugavalt toimetatav. Enda keskmise suuruse käega on 4,7 juba suht ebamugav. Näiteks ei saa kätt ühes asendis hoides kasutada alumisi nuppe ja siis ülevalt notification riba alla tirida.
tont23, Endal ka
Aga jah räägivad, et 5,2 on veel ühe käega mugavalt toimetatav. Enda keskmise suuruse käega on 4,7 juba suht ebamugav. Näiteks ei saa kätt ühes asendis hoides kasutada alumisi nuppe ja siis ülevalt notification riba alla tirida.
Mul on 4,7 (tavaline G) ja tõesti väga napilt saab kogu ekraani kasutada (mul pikad näpud kah veel pealekauba). Teised vist kasutavad küll kahe käega - ühega hoiavad ja teisega kasutavad. _________________ PSN: weaselEST
Kätte sobivuse kohta ei oska öelda, aga see on igati tervitatav, et kasutatakse pindala maksimaalselt ära, st suurem ekraan kui S4 kui väliselt mõõtmetelt pea sama
Quad-band GSM/GPRS/EDGE, quad-band UMTS/HSPA, penta-band LTE support, LTE-Advanced
Form factor: Touchscreen bar phone
Dimensions: 138.5 x 70.9 x 8.9 mm, 143 g
Display: 5.2" 16M-color 1080p (1920 x 1080 pixels) power efficient capacitive touchscreen IPS LCD with Gorilla Glass 3 and ~424 ppi and 450 nit brightness, extremely narrow bezels (2.65 mm)
CPU: Quad-core 2.3 GHz Krait 400
GPU: Adreno 330
Chipset: Snapdragon 800 chipset
RAM: 2GB
Memory: 16/32GB storage, microSD card slot (region-specific availability of the slot)
Cameras: Primary 13 MP auto-focus optically-stabilized camera, 8X digital zoom, face detection, HDR mode, panorama, geo-tagging; Full HD (1080p) video recording at 60fps, Secondary 2.1 MP front-facing camera with FullHD video capture
Connectivity: Dual-band Wi-Fi a/b/g/n/ac, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 4.0 LE, standard microUSB port with MHL and USB host, GPS receiver with A-GPS, GLONASS, 3.5mm audio jack, NFC, wireless screen sharing (Miracast protocol)
Misc: Camera has sapphire glass cover, customizable system key (can assign different functions to back, home, menu buttons); tap twice on the screen to turn it on and off
Battery capacity: 3,000mAh Li-Po unit (2,610mAh in some markets)
Ülevaadete järgi tundub päris pädev masin, ehk siis ekraan, aku pidavus, ekraani suurus vs masin ise jne. Oleks veel ainult SD slot, stock Android, oleks päris tiptop. Kõlakad käivad küll, et ta on järgmise Nexuse põhjaks, mis oleks eriti püss, juhul kui nad midagi ära ei nudi
Ramones, 32GB variant on ka ju olemas/tulemas. LG otsustas pigem ise ilma SD kaardita lelu teha mingil põhjusel, ma kahtlen, et Google'il väljaspool Nexus masinate väga suurt mõjuvõimu on selles suhtes.
renhoelder, peab jah 32GB ära ootama, loodetavasti ei tule hind liiga kirves. Isutab küll HOX G2 vastu välja vahetama.
Googlel ilmselt sõnaõigust ei ole küll aga krt tootjad võiks mõistuse pähe võtta. 64GB isendit oleks paras juba tänasel päeval pakkuda, mitte mõnitada 16 või 32 (nibin-nabin saab hakkama) mälumahuga.
Paljudel Nexustel pole ka mälukaardipesa. Vevalt Googlit selle puudumine huvitab. Pigem nad soovivadki, et kõik kraam on nende valvsa pilgu all hoiul.
Minu kaudu 16 gigased 395€ eest.
Tele2 e-poes kadus ära see toode. Saatsin küsimuse kas viivitavad sellega ja juhul kui mitte, siis kus Tallinna esindustes saaks näppida?
Kuidas teie suhtute sellese, et antud nutikal Gorilla Glass 2 peal 3 asemel? On see pigem halb omadus või siiski peaks kile peale panema?
Kuidas teie suhtute sellese, et antud nutikal Gorilla Glass 2 peal 3 asemel? On see pigem halb omadus või siiski peaks kile peale panema?
Ma olen aru saanud, et 2 ja 3 vahe on selles, et 3 on lihtsalt õhem. Mõlemad pakuvad samal tasemel kaitset. Kui tasku mingit sodi täis on ja ekraan peaks liivaga vms kokku puutuma, siis kriibib klaasi ikkagi ära, on seal ees siis gg2 või gg3.
Nii, EMTs on müügil ametlikult. 479 hinnaks, mis on nii odav, et hakkan kahtlustama mingit pettust. Z1 on näiteks 679. Igatahes otsin mingi esinduse ja lähen näpin natuke. _________________ Avatar by Flacko
See tundub üsna hea diil jah. Mu arust isegi etem kui Nexus5 tegelikult. Peaasi, et väga plastine ei tunduks. SIV on küll jubedus selles osas. _________________ PSN: weaselEST
EMT'i 479€ on ju 16gb, see natuke hirmutab. Kuigi mobla mängurlusega ei tegele, siis seda on ikka pisut vähevõitu.
Lasen uurida, millal ja mis hinnaga võiks 32gb varianti oodata.
tomz, oleneb kui täpselt see hinda ette näitab, aga getgoods'i leheküljel (kus 16GB variant on 478€) pakutakse 32GB varianti 649€, mis on muidugi päris kopsakas hinnalisa, isaasi kui õige too hind on. Samas Amazon.de pakub ka sama hinnaklassi.
tomz, oleneb kui täpselt see hinda ette näitab, aga getgoods'i leheküljel (kus 16GB variant on 478€) pakutakse 32GB varianti 649€, mis on muidugi päris kopsakas hinnalisa, isaasi kui õige too hind on. Samas Amazon.de pakub ka sama hinnaklassi.
Igatahes emt väitis, et 32gb neile üldse ei tule (väga suure tõenäosusega).
Pidi olema tavaline, et müüki paisatakse kõige odavam versioon mudelist. Ilmselt kõik peale õuna fännide pole valmis maksma paar sotti rohkem mõne lisa giga eest
Samuti ei tule see telefon välja katsumiseks lettidele (tõenäoliselt).
Aga kui aega saan, lähen vaatan üle.
Krt, oleks tal SD slot, ostaks kohe ära selle raha eest, aga ainult 16 GB peal istuda on tänapäeval küll nadi.
Seda Korea G2 f320 varianti pole kuskil norm kohas netis saadaval? _________________ Back to Nvidia .
viimati muutis Asdaf 17.10.2013 12:23:54, muudetud 1 kord
Vaatab mis uus Nexus endast kujutab, aga too 32GB alla 500€ tundub suhteliselt ahvatlev isegi. Muidugi on agasid, ala LG UI, uuendused ja plastik korpus.
Mis te ise arvate, kas LG G2 hakkab saama vähem uuendusi kui LG Nexus 5(tean, et pole väljas kuid ikkagi) või pole vaja karta,
sest custom rom lahendab probleemi ära?
exerest, Tootja telefon saab alati uuendused hiljem (kui üldse). Custom Rom on just täpselt vastus sellele probleemile. Usun, et G2 saab piisavalt suure kommuuni osaliseks, et hakatakse rome treima. Kui aga mingil põhjusel ei viitsi keegi teha, siis cyanogen mod kindlasti võtab G2 toe külge mingi hetk. _________________ Avatar by Flacko
Eelmine telefon oli SGS2. Esmamuljed:
1)DAT SCREEN. Tõsiselt. Minge poodi ja vaadake seda ekraani. Ebareaalne.
2)Korpus tundub käes tõsisem, kui SGS2. Plastik on plastik, mind pole see kunagi häirinud, aga osadele on tähtis. Näpujäljed muidugi jäävad peale.
3)Telefon on liiga suur, et panna nuppe külgedele. Mul on keskmine isase käsi ja mina enam küljepealt volüümi näppida ei saaks, sõrmed ei ulatu. Nupud tagaküljel on imelikud esimesed 5 minutit, peale seda ei suuda mõista, miks pole see alati nii olnud.
Muud ei oska kosta veel, siiani pole midagi negatiivset leidnud.
_________________ Avatar by Flacko
madfury, kuidas Tap-to-wake lahendus töötab? Kui võimalus, siis kuidas muusika läbi klappide võrreldes SGS2'ga võrreldes tundub? Aku pidavuse kohta on veel vara küsida tõenäoliselt, aga anna teada kui paar päeva möödas. Ma usun, et esimesed päevad rohkem näppimist/uudistamist, aga anna ikkagi tagasisidet kuidas aku peab.
renhoelder, Tap-to-wake on väga hea ja kiire. Ainuke probleem, mis potentsiaalselt olla võib on see, et kui sa oled mingis apis, kus ekraanile tapimine midagi teeb, siis on raske teleofni "kinni panna" kuna esimene tap registreeritakse api poolt. Pole täpselt uurinud kas siin on mingi workaround või mitte, aga tapida tuleb mitte interaktiivsel osal või siis tagant nupust kinni panna. Muusika on väga hea, aga samas ma ei kasuta ka tavalisi nööpe vaid kuulan alati läbi Syberia V2 mis on fantastilised klapid. Ehk tuleks öelda, et outputi soundlevel on äkki natuke nõrk. Õnneks mu kõrvakatel on volüüminupp Aku kohta muljetan jah äkki paari päeva pärast, kuid ma ootan enda käitumismustri juures vähemalt 4 päeva.
Edit: Oh jah, Sultans of swing pole juba tükkaega nii hea kõlanud _________________ Avatar by Flacko
Kaamera sample tuli 100mega, mida ma töölt uploadema ei hakka Aga kaamera kohta et ilma seadeid näppimata on fookusesättimine natuke liiga agresiivne, üritab liiga palju ümber fokuseerida. Slo-most tundub hetkel olevat aint 1080p 60fps. _________________ Avatar by Flacko
Vaatasin, et Korea versiooni saaks isegi ~560€ eest kätte ebayst tellides. 32GB+microSD, aku küll on 2700mAh. Mingeid piiranguid ei tohiks olla, et seda mudelit meil kasutusele võtta?
To Madfury: Palju tal vaba kettaruumi on OS-i kõrval?
To renhoelder: Hea küsimus, oskab siin olijatest äkki keegi komenteerida, kuidas igast GSM sageduste ja netiga välismaa jaoks mõeldud telefoni mudelitega tavaliselt on.
See Ebay oli USA (vaatasin, et keegi müüs Hong Kongist saatmisega)oma? Väljaspool EU-d tellides tahetakse tolli poolt vist mingid maksud ka otsa lükata? _________________ Back to Nvidia .
Kaamera sample tuli 100mega, mida ma töölt uploadema ei hakka Aga kaamera kohta et ilma seadeid näppimata on fookusesättimine natuke liiga agresiivne, üritab liiga palju ümber fokuseerida. Slo-most tundub hetkel olevat aint 1080p 60fps.
Aga pildid tunduvad head!
Kas proovisid seda hääljuhtimist ka, et kui ütled "cheese", siis teeb pildi.
Huvitav, kas kaamera on täpselt sama muidu mis optimus g-l ainult koos stabilisaatoriga. _________________ PSN: weaselEST
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.