Pro-d koos kõik seal. Masendav põsetiir tuli. 13 killi ja x surma, 1. koha playeril 64 killi. Hämmastav täpsus ikka poistel seal.
muidu UT nagu UT ikka
Tasuta mängu puhul tekib alati küsimus, et kuidas botid eemal hoitakse.
tasulisega distsiplineerib paljusid kaabakaid cdkey ban või sanktsioonid steamis/kus iganes. _________________ eriti julm
Veidi muretsema paneb see suhteline umbmäärasus selles osas kuidas nad kavatsevad raha teenida sellega, et arendajatele maksta. Ok tegu pole mingi uue väikse firmaga ja neil on ka muud sissetulekud aga ikkagi. Pigem eelistaks, et mäng ise maksaks ja siis erinevad lisad mis aja jooksul tulevad oleksid sellevõrra odavamad.
Aga muidu videost vaadates meeldis väga. Järjekordne MP kuhu tuhandeid tunde matta
Ise sai viimati väheke UT1 LAN-katel mängitud, nüüd kui SC:R pärast sai EPIC konto tehtud, sai ka Unreal Tournamenti proovitud. Pre-Alpha season käib ikka, ise nägin käputäis inimesi mängimas ning korra ainult sai "päris mängijate" vastu mängitud. Muidu tuli täitsa UT tunne sisse küll: lipu äratoomine ikka klassika:P
Graafika oki doki(mõnes mapis oli lightning küll 2000a tasemel), relvad samad, teleport olemas, kokku ei jooksnud võttes arvesse pre-alphat.
Ultra kill hääled ikka sama ikoonilised(mujal võrgukateski kasutusel), mingi naishääl pinises ainult täitsa ilmetult.
Kes tahab midagi sarnast (ja pole die hard UT fänn, et Quake vihkab vms), siis Quake Champions on jätkuvalt arenduses. Küll Early Access aga samas F2P ja üsna lahe arena shooter. Minu jaoks kõige tähtsam, et PC only mitte mingi port vms.
Saadaval ka Steamis. Ei pea mõttetut Bethesda Launcherit kasutama. Ja arenduses Saber Interactive poolt mitte Bethesda Softworks poolt seega pole bugfest.
Rääkige kas keegi mängib veel või on kursis ? Kunagi kui 99 aastal tuli, siis sai seda ikka aastaid mängitud.
Mingi hetk hakati sellele igasuguseid "pack'e" ja asju tegema, et mäng nö. parem oleks.
Ma arvan, et mingi 8 aastat tagasi korra lasin peale ja üritasin mängida võrgus ja minu imestuseks olid serverid rahvast täis, toona kukkus mul asi ikkagi kuidagi ära.
Ma mõtlen lihtsalt, et võtaks asja jälle päeva korda aga tahaksin uurida, et kui keegi on kursis, siis kas sellele on mingit modernsemaks tegevat graafika-modifikatsoonide-etc. pakki ka kusagil ? GTA mängudele vanasti tehti ju mänguga samas kaalus olevaid mod'e ning need tegid mängu ikka kõvasti arenenumaks.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.