Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Portide suunamine Android telefonilt Windowsi (WiFi Hotspot) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
martin366
HV Guru
martin366

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.07.2013 23:20:51 Portide suunamine Android telefonilt Windowsi (WiFi Hotspot) vasta tsitaadiga

Tere!

Nimelt tahaks Tunggle (kes ei tea, siis see on põhimõtteliselt sama asi nagu Hamachi; P2P VPN) pordid tööle saada, kuna ma ei saa sõbraga ühendust. Näen teda nimekirjas, kuid punane rist on ees.
Imelik on see, et vahepeal saab ühenduse ning kõik toimib. Kui ühendusele restardi teen, siis jälle ei tööta icon_rolleyes.gif

Anyway... Tunggle ütleb, et pordid suunamata.
Kuna asun Soomes, pärapõrgus siis mul siis ainukeseks netis olemise viisiks Android WiFi Hotspot/tethering.
Jama asi on see, et Androidi Hotspot ei toeta UPnP värki.

Seega, pean ise käsitsi telefonil Play storeist tõmmatud appiga pordid suunama. Kasutan selleks Port Forwarder appi.

Olen võrgunduses suht lambajaan ja tänu sellele vajan abi seadistamisel.

Tunggle port on 11155 (Protocol: UDP)

Appis nõuab:
Incoming port on this device - mis ma sinna panema pean ?

Port on target device - sinna siis ilmselt Tunggle port ?

Target IP - ehk siis mu arvuti IP, kuid mis ma sinna panen ? Kas Wifi adapteri IPv4 aadressi ? Või selle mis ma netist saan ? (whatsmyip vms)

Loodetavasti keegi mõistab mind icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 185 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 13.07.2013 23:40:50 Re: Portide suunamine Android telefonilt Windowsi (WiFi Hotspot) vasta tsitaadiga

martin366 kirjutas:
Tere!

Nimelt tahaks Tunggle (kes ei tea, siis see on põhimõtteliselt sama asi nagu Hamachi; P2P VPN) pordid tööle saada, kuna ma ei saa sõbraga ühendust. Näen teda nimekirjas, kuid punane rist on ees.
Imelik on see, et vahepeal saab ühenduse ning kõik toimib. Kui ühendusele restardi teen, siis jälle ei tööta icon_rolleyes.gif

Anyway... Tunggle ütleb, et pordid suunamata.
Kuna asun Soomes, pärapõrgus siis mul siis ainukeseks netis olemise viisiks Android WiFi Hotspot/tethering.
Jama asi on see, et Androidi Hotspot ei toeta UPnP värki.

Seega, pean ise käsitsi telefonil Play storeist tõmmatud appiga pordid suunama. Kasutan selleks Port Forwarder appi.

Olen võrgunduses suht lambajaan ja tänu sellele vajan abi seadistamisel.

Tunggle port on 11155 (Protocol: UDP)

Appis nõuab:
Incoming port on this device - mis ma sinna panema pean ?

Port on target device - sinna siis ilmselt Tunggle port ?

mõlemad 11155 UDP
tsitaat:

Target IP - ehk siis mu arvuti IP, kuid mis ma sinna panen ? Kas Wifi adapteri IPv4 aadressi ? Või selle mis ma netist saan ? (whatsmyip vms)

Jah, arvuti wifi adapteri IPv4 aadress - sinna suunad, see on su target.
Whatsmyip jt näitavad sulle telefoni välist IP-aadressi.

viimati muutis Dogbert 13.07.2013 23:42:24, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
martin366
HV Guru
martin366

sõnum 13.07.2013 23:41:21 vasta tsitaadiga

Proovin kohe! icon_smile.gif
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 13.07.2013 23:44:33 vasta tsitaadiga

Loodame siis vaid, et ISP poolt on sissetulevad ühendused lubatud (pordid lahti)
tagasi üles
martin366
HV Guru
martin366

sõnum 13.07.2013 23:49:50 vasta tsitaadiga

Dogbert kirjutas:
Loodame siis vaid, et ISP poolt on sissetulevad ühendused lubatud (pordid lahti)

Ju siis on, kui mingi imeläbi vahepeal töötab. Seda siis Win7 all.

Ning nii uskumatu kui see ka poleks, siis Win8 all töötas ilma igasuguse suunamiseta icon_eek.gif
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 14.07.2013 00:11:05 vasta tsitaadiga

Droidi hotspot on vist suhteliselt seadistamatu elukas, tõenäoliselt saab arvuti iga kord erineva IP ja seda droidi sisseehitatud hotspoti seadistuses muuta ei saa kahjuks. Sellest tuleneb tõenäoliselt see, et hotspoti restartimisel vana ühendus enam ei tööta ja ei tööta ka vana portide suunamine.

Oleks arvutil Linux, saaks igale Wifi võrgule (sh hotspotile) määrata oma staatilise IP käsitsi, aga pagana windoosa puhul saab staatilise IP määrata vaid adapterile endale ja see ei sõltu enam wifi võrgust, kus parajasti asutakse.

Teine võimalus on sisseehitatud hotspoti asemel kasutada mõnd hotspoti appi, mis ka dhcp serverit seadistada võimaldab ja seal arvuti MAC aadressile üks kindel IP määrata. Ma ei tea, kas selliseid olemas on üldse või mida otsida.

tagasi üles
martin366
HV Guru
martin366

sõnum 14.07.2013 00:40:56 vasta tsitaadiga

Üks variant on veel USB kaudu internetiühendust edasi kanda. Kuid mida ma seljuhul tegema peaksin ? Mõtlen suunamise koha pealt ikka. Kas see muudaks midagi ?

Proovisin porte suunata selle androidi appiga, kuid mingit kasu polnud.

Edit:
Proovisin PdaNet nimelist appi.
Sellega saab USB kaudu edasi jagada interneedust. Ning uskumatu, Tunggle töötab, kuigi ütleb, et Port closed.

Kuid selle PdaNetiga on mingi probleem. Nimelt, kui Tunggle töös, siis browser ei tööta. Mis seda põhjustab ? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 14.07.2013 11:01:45 vasta tsitaadiga

martin366 kirjutas:
Kuid selle PdaNetiga on mingi probleem. Nimelt, kui Tunggle töös, siis browser ei tööta. Mis seda põhjustab ? icon_rolleyes.gif

Tunngle on ju VPN - brauser ei pääse torust välja ja ilma vastava seadistuseta toru teisest otsast ilmselt ka mitte.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Portide suunamine Android telefonilt Windowsi (WiFi Hotspot)
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.