go3-l miskit pekki läind? inimesed saavad lampi arveid, kuigi teenust pole ammu kasutanud. lisaks kodulehel enam ei saa smart-id-ga sisse logida, et arvet tsekkida..
Aasta 2025 ja küsiks üle, et kus kellelgi rakendus jookseb (mõtlen just sticke ja eraldi boxe)?
On üks vana telekas ja oleks vaja teha targaks nt sticki abil. Ühel telekal on juba Chromecast ja sellega töötab go3 ilusti, aga kaaluks ka alternatiive nt amazon fire stick vms. Jagage kogemusi ja milliste pulkade peal saab üldse custom rakendusi panna.
Tänud!
nokia 8000, eile igaljuhul kiilusid kõik kanalid ikka päris hulga kinni. 3rd party asjad kas tehaksegi tahtlikult vist nii, sest rendiseadmetega toimb paremini. seega keeruline midagi soovitadagi. _________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti
Kas teistel ka kanalite järjekorraga probleeme? Tv-menüüs Android TV äpis
Enne oli pidevalt kindel nimekiri - TV3, tv6, etv, k2, jne. Nüüd on erinev - vahel on teised eesti kanalid tagapool, vahel mõni neist tagapool, praegu näiteks on etv2 eespool, et kuskil. ~10. Reas _________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri
Go3-s võttis mul karbi lahti, et History, NatGeo, Tlc kanalil pole eesti subtiitreid
Peres kui on vanemaid inimesi kes neid tahaks vaadata siis ka parema tahtmise juures ei saa Teliast loobuda.
Eks nad rohkem spordi peal ela, kui sport ei huvita siis nende poole pole mõtet vaadata. Isegi telia mini tv pakett tundub asisem.
TLC kanalit üldse saada peab 3€ discovery paketi juurde võtma. Telia vaata,et soodsam.
Olemas mingi säästu Android 12 box ja Go3 äpp töötab kenasti. On olemas ka Android 13 boxid aga seal Go3 äpp tööle ei lähe, installeerub kenasti. Nädal või 2 tagasi nagu töötas. On kellelgi kokkupuudet sellise probleemiga?
Olemas mingi säästu Android 12 box ja Go3 äpp töötab kenasti. On olemas ka Android 13 boxid aga seal Go3 äpp tööle ei lähe, installeerub kenasti. Nädal või 2 tagasi nagu töötas. On kellelgi kokkupuudet sellise probleemiga?
Android Developers
https://developer.android.com
Android 13 for TV
Apr 17, 2025 — Android 13 for TV is a developer release only and won't be delivered to consumer devices.
Kas mina olen ainus, kellel on probleem uuenenud Go3 subtiitritega?
Philipsi telekas (Android 12). Puhkuselt naastes käivitasin Go3 äpi, ütles et on mingi uuendus, whatever, menüü on teine, ka ok. Aga filmide subtiitrid on nüüd tumehallid, mitte valged nagu enne. Ja mitte s***gi ei näe neid lugeda kui on vähegi tumedam pilt taga.
Uurin äpi seadistusi - subtiitrite kohta midagi ei ole.
Vaatan äpi versiooni - on viimane.
Täidan küsimuse vormi https://go3.tv/contact - vaikus juba kaks päeva.
Saadan e-maili info@go3.tv - vaikus.
WTF.
Kas mina olen ainus, kellel on probleem uuenenud Go3 subtiitritega?
Philipsi telekas (Android 12). Puhkuselt naastes käivitasin Go3 äpi, ütles et on mingi uuendus, whatever, menüü on teine, ka ok. Aga filmide subtiitrid on nüüd tumehallid, mitte valged nagu enne. Ja mitte s***gi ei näe neid lugeda kui on vähegi tumedam pilt taga.
Uurin äpi seadistusi - subtiitrite kohta midagi ei ole.
Vaatan äpi versiooni - on viimane. Vali teine värv siis menüüst mul oli punane taust musta kirjaga muutsin ära https://abi.go3.tv/article/pleieri-seadistamine/
Täidan küsimuse vormi https://go3.tv/contact - vaikus juba kaks päeva.
Saadan e-maili info@go3.tv - vaikus. Tiitritel võimalik ju valida stiili ja suurust
WTF.
Leidsin ühe kanali, kus polnud pealekleebitud subtiitrid.
Seadete all on igasugu variante, aga tumehalli ei ole. Vaikimisi oli eriline rõvedus - must tekst valges kastis.
Lisa: punane oleks veel hullem, seda ka õnneks ei paistnud. LG äpp, uusim versioon. _________________ Müüa igasugu asju
Saab 9-3 10-sendise alghinnaga oksjonil
Mida sa sellega öelda tahtsid? Muidugi ma olin seal ja subtiitrite värvist ei räägita seal midagi.
Hetkel olen suht nõutu, otsin veel võimalusi Go3-ga ühendust saata, kui ei saa siis lõpetan oma lepingu ära. Väga nõme nende poolt.
Anna tooli kirjutas:
Algusest peale saab valida nelja erineva variandi vahel. HV kasutaja üle 20 aasta aga ei mõista lihtsalt kasutajaliidesega tutvuda
Mis see staaž siia puutub? Aga vihje eest tänud, vaatasin veel kord seadistused üle ja saingi tiitrid tagasi loetavaks. Ei osanud otsida ka filmi alt need seadistusi, vaatasin ainult avavaates.
Vajutad all paremas nurgas hammasratta peale ja seejärel valid "Subtiitrid" alt "Kohanda->".
Kui subtiitrite valikut ei ole, siis edastab telekanal sellist pilti, millele tiitrid peale kleebitud ja teenusepakkuja ei saa seda muuta. _________________ Müüa igasugu asju
Saab 9-3 10-sendise alghinnaga oksjonil
Kas HBO MAX vaatamiseks on vajalik eraldi äpp alla laadida ja konto teha. Vaatan, et GO3 äpi all on ka sisu saadaval. Mis seal vahet on kummas ma vaatan või milles erinevus seisneb?
Kas HBO MAX vaatamiseks on vajalik eraldi äpp alla laadida ja konto teha. Vaatan, et GO3 äpi all on ka sisu saadaval. Mis seal vahet on kummas ma vaatan või milles erinevus seisneb?
äppis teised asjad cartoon network sisu. Osa disvovery stuffi äppis tiitritega go3 mes mitte.äppis tundub vähem discovery manti kui go3mes. _________________ Hardcore Power https://fr33z3dj.wordpress.com/
viimati muutis DjFreeze 24.07.2025 08:52:08, muudetud 1 kord
Kas keegi neid Go3 kuuajalisi tasuta vautšereid ka on kasutanud? Neid jagatakse igal pool, aga tingimus on, et uuele kliendile, regad koodi, ootad mingi teenindaja kõnet, peab mingid lepingud sõlmima ja siis oled kohe automaatselt kuutasulise lepinguga seotud.
Mis mõte sellel kadalipul üldse on?
äppis teised asjad cartoon network sisu. Osa disvovery stuffi äppis tiitritega go3 mes mitte.äppis tundub vähem discovery manti kui go3mes.
Pildikvaliteedis on suur vahe. Brauserist praegu võrdlesin, sama episoodi bitikiirus oli Go3 - 5 Mb/s ja HBO MAX - 14 Mb/s.
Go3 konto tuleb siduda HBO MAX kontoga. Nii saab standardpaketi ja seda muuta ei lase. 4K ja sporti juurde ei saa.
https://abi.go3.tv/article/max-kasutamine-koos-go3-ga/
Mitu samaaegset vaatamist saab olla kui läbi go3 võtta?
Sellest kampaaniast ei saanud ka aru. Tuli kiri, et kuni jaanuari kuuni on tasuta. Tellisin ära, näitas, et maksab 0€ aga järgmisest kuust 7,99€. Kinnitasin ära ja olemas ta on.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.