praegune kellaaeg 21.06.2025 05:18:35
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
KotidSappa
HV vaatleja
|
27.06.2013 16:01:36
Counter Strike RAT3 Lag |
|
|
Tervist.
Kui oli Steamis free weekend CS:GO-l siis tõmbasin ja proovisin, kuna mul CS 1.6 probleem et kui hiirt ringi liigutan, siis on fps 100 pealt mingi 5-10 peal.. Free weekendi ajal oli CS:GO täiesti korralik, ja siis võitsin ThaSmog giveaway, seal valisin CS:GO ja siis kui ära tõmbasin selle, hakkasin juba menüüs liigutama hiirt ja täpselt sama piix, fps mingi 10 peal.. Oma vana hiirega (Logitech m100) saan mängida ilusti mingi 50-60 Min, siis hakkab see ka samamoodi jamama suht, mingi 20fpsi peale kui ringi vaatan. Ma olen Rat3-l muutnud sensitivitit ka mingi 350 pealt 900, 1800 ja 3500, Kõik samasuguse tulemusega.. M100-l peaks olema 1000DPI, Kui Rat3-l panen DPI 900 peale siis on see sama jama ikka.. Mul oli Minecraftis ka korraks sama jama, tegin reinstall, ja oli korras, tegin CS:GO-le reinstall, ja ei olnud korras.. Ma olen hiire driverid uuesti installinud ja CS:GO-s ka igast sätteid muutnud..
Oleks vapustavalt hea kui ma saaks lõpuks CS:GO mängida oma õige hiirega, sest hoopis teistsuguse hiirega on väga halb mängida.. Ja väga tahaks seda edasi mängida
PS; FPSi langus oli ka.. Enne oli pidev 290Fpsi kanti , free weekend ajal.. Ja nüüd on 55-60fpsi.. Ja mida kauem ma hiirega (M100) mängin, seda rohkem alla läheb FPS..
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|