• Arendaja: Capcom
• Väljaandja: Capcom
• Stiil: Survival horror
• Väljalaske kuupäev: 24 Mai, 2013 (PC)
tsitaat:
Resident Evil: Revelations returns to the survival horror gameplay of earlier series installments, with returning elements such as a limited supply of ammunition, and more emphasis on exploration and puzzle solving.
Lõpuks on teema ka tehtud,aga näib et kedagi ei huvita see mäng
Ise mängin ka seda momendil vahest ja endale täitsa meeldib,tundub päris huvitav ja ei suuda vahest lõpetada kuna tahad teada mis edasi saab Sellist vana residendi fiilingut on isegi tiba rohkem sees kui seda oli RE6-s
Ega tõesti igatsesin üht korralikku Resident Evil ning see saavutas mu ootused, oli isegi plaanis 3DS osta, et seda mängida, kuid kui teatati, et tuleb PC-le (ja konsoolid) siis jäi ära ja isegi päris hea port tuli (uskumatu ), vaeva nähtud on, graafika on kena, (v.a. lume koht) ja üldmulje on hea kes on pettunud RES 5 ja RES 6-st siis kindlasti proovige see ära! _________________ Youtube: FranticM3rcury
Steam: Frantic M3rcury
ei saa nüüd öelda et graafika teab mis high-end on, võrreldes mingi uuema mänguga,tegelaskujud näevad kohati paremad välja kui muude objektide tekstuurid... aga story on küll huvitav ja tekitab sellist vana RE fiilingut küll...
Huvitav on see tegelane Rachel,et ta alguses lebas nagu surnuna maas ühes ruumis ja siis pärast tuli mulle vastu n.ö paha tegelasena et pidin ta nagu ära killima ? või saan millestki valesti aru ?
Seda kindlasti, et graafika pole high end, videos lihtsalt ehmatas algus lihtsalt ära, et täitsa norm näeb välja, pimedus on hea petekas, kuid siiski on ta tunduvalt parema pildiga kui 3DS versioon ja vaieldamatu, et tegemist on hea pordiga, eks muidugi oleks võinud tekstuuridele ja detailidele rohkem rõhku panna, kuid story ja gameplay on head ja need nullivad seda minimaalsemad probleemid ära. _________________ Youtube: FranticM3rcury
Steam: Frantic M3rcury
gameplay on suht kehv minu arust. Hiir + klaviatuuriga mängin. Tõmbasin ka uue patchi(algul oli hiirega täiesti võimatu midagi teha). Graafika on alla keskmise.
Mäng tundub igav ja üksluine. Story on huvi pakkuv vähemalt.
RE4/RE5 tundusid palju paremad. _________________
gameplay on suht kehv minu arust. Hiir + klaviatuuriga mängin. Tõmbasin ka uue patchi(algul oli hiirega täiesti võimatu midagi teha). Graafika on alla keskmise.
RE4/RE5 tundusid palju paremad.
Kuidas RE1-3-ga võrrelda saab? 4 ja 5 olid niigi esimeste osadega võrreldes hoopis teistsugused mängud.
RE4/RE5 tundusid palju paremad.
Ostsin ka omale selle mängu plaadiversiooni ja tundub, et ma pean selle ikkagi Steamist allalaadima. Kas tõesti mingit muud võimalust ei ole? Lootsin end allalaadimisest säästa, aga tundub, et ei saa.
Ostsin ka omale selle mängu plaadiversiooni ja tundub, et ma pean selle ikkagi Steamist allalaadima. Kas tõesti mingit muud võimalust ei ole? Lootsin end allalaadimisest säästa, aga tundub, et ei saa.
Millegipärast ei saa jah. ma ei tea miks see nii on.
Üks hea uudis ka siia,sellele mängule on ka teine osa juba see kuu tulemas. Tundub huvitav.
Puudub nii Online co-op kui ka Offline co-op PC versioonist
Inimesed marus.
Tahan co-op storyga mänge, miks ei anta.
---
Kurdetakse ka veel FPSi kõikumist/ halba porti. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Ok ma fulli ei leidnud kuid ostsin steamist alguse ära. Väga kaasahaarav ja põnev oli. Eks paistab kuidas edasi kulgeb, hetkel ma selles mängus pettunud pole. _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Hetkel Steami alles: Resident Evil Revelations 2 Deluxe Edition 22.49€
Jah leidsin selle ise ka täna varsti on Tulemas Resident Evil 0
Igatahes suudab see mäng ihukarvad turris hoida ja üllatusmomente jagub. Ainus mis mulle hetkel ei sobi on see, et tegijad on selle käevõru süsteemi nii halvasti lahendanud. Oleksin oodanud enamat kui tegelase muteerumine. Nad oleks võinud kuidagi valikuvõimaluse anda, et kui teed nii siis on nii ja teed teisiti siis on teisiti. Hetkel kirun seda autosalvestust. Üks asi jäi maha ja oleks vaja saada sammuke tagasi kuid pole mingisugust võimalust. isegi retry ei aita. _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Nii, et soovitate siis minu, kui vana kooli RE fännile. Viimati, kui RE 6 mängisin, siis oli nii kibe pettumus sellest seeriast, et igasugune usk kadus. Remaked välja jättes muidugi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.