Tervist.
Olen päris võhik arvuti alal ja loodan siit natuke abi saada, sest siin olevat targad mehed . Hiljuti tegin Delli oma programmiga "My Dell" PC Checkup-i ja avastasin, et mu kõvaketal on probleeme. Pärast natuke surfamist HV foorumis tõmbasin alla HD Tune Pro ja avastasin ka sealt kõvaketta errorid.
Nüüd oleks kaks küsimust...
1. Kas kõvaketas elab veel nn laenatud ajast? 2. Kas garanatii (kehtib kuni 2014.) korvab uue kõvaketta ja selle vahetuse?
Kui sa pead maksma, siis see pole enam garantii. _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
mina pöörduks igal juhul garantiiremondi poole ... ja veel ...
NB! ENNE garantii poole pöördumist tee KINDLASTI enda vajalikest asjadest varukoopia ... sest kettal oleva "mudru" säilitamine EI OLE garantii teostajate mure !!! _________________ Teooria - kui sa tead kõike, kuid miski ei tööta; Praktika - kui kõik töötab, aga sa ei tea miks.
Siin, IT-osakonnas, me ühendame teooria ja praktika – miski ei tööta ja keegi ei tea miks!
NB! - vajadusel saab kontakti telefonil: viis-üks-üks-üks-viis-üks-null
Vajalikudest failidest, piltidest jms on koopiad juba tehtud.
Mõnes mõttes on isegi hea kui saaks arvuti tühjaks, sest 2 aastaga on ikka päris palju ebavajaliku kogunenud.
Tänan vastamast minu abile
Viin reede hommikul esimese asjana siis garantiisse. Loodan, et ei hakata ümber nurga juttu ajama ja tehakse võimalikult ruttu korda.
Eks hoian asjade arenguga kursis .
Ketas on veidi palju kuuma saanud ja seal on 5 kahtlast sektorit (millelt lugemine on viimati ebaõnnestunud, aga kuhu pole üritatud seni kirjutada). Nagu ütleb Seagate diagnostika, vajab see ketas täpsemat testimist.
Selleks tuleb kasutada Seagate DOS utiliiti (SeaTools for DOS) ja edasi tegutseda vastavalt selle poolt tehtud täieliku testi tulemusele. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.