praegune kellaaeg 20.06.2025 06:39:51
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dijital
HV Guru

|
01.06.2013 21:13:19
Küsimus erineva kiirusega video tegemise kohta Pinnacle'is |
|
|
Nikerdan siin vaikselt proovida Pinnacle'is videot, kus on erinevad kiirused - vahepeal aegluubis, vahepeal kiirendatud. Muret teeb see, et ma ei saa kuidagi pihta kuidas konkreetset freimi üles leida, kust video jätkuks. Hetkel teen nii, et on üks pikem video, kus siis määran ära lõikekohad (split) nendele sektsioonidele, mis peaksid mängima kiiremini või aeglasemini. Nüüd aga kui määrata mingile lõigatud sektsioonile muu kiirus, siis ta mängitab seda senikaua, kus on märgitud timeline'is splittide kohad. Ehk siis kui on ühele lõigule pandud kiirendus, siis ta mängib seda lõiku kiiremini maha ja originaalklipiga võrreldes peaks tulema see uue spliti koht varem, aga mul mängib lihtsalt seda originaalklippi kiirendatuna senikaua kuni timeline'il jõuab kätte järgmise spliti koht. Ja sedasi tekib tagasi hüpe, kus kiirendusega jõuab video minna kaugemale ära ja siis tuleb järgi koht, kus peaks jätkuma originaalkiirusel. Ja aegluubis siis pannes ei jõua aeglustatud video sinna õige kohani veel välja ja siis tegib edasihüpe. Ilmselgelt on mingi nipp, kuidas need kiirendatud või aeglustatud lõigud oleksid vaid konkreetsete freimide vahemikus, kuid ma ei jaga seda hetkel välja. Ehk keegi oskab näpuga suunata ja näidata. Loodan, et saate aru, millest ma siin eelpool kõnelesin ja mida saavutada tahan.
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
vallo
HV veteran

|
03.06.2013 08:07:45
|
|
|
Kiiruse muudatuse saadki teha terve lõigu (spliti) ulatuses, Kiirust muutes muutub vastavalt ka klipi pikkus. tahtes muuta mingit osa klipist, tuleb see osa eraldi splitida (et tekiks omaette klipp).
Kui tahad kaadrikaupa nikerdada, siis a) tõmbad ajaribast hiirega paremale, kuni enam ei lähe, siis on iga kriips, üks kaader b) ajariba vasakul pool on kaamera märk, mis toob välja klip editori, kus saad kaadri kaupa seada klipi algust ja lõppu.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
03.06.2013 21:46:48
|
|
|
Ma selle osa eraldasin splitiga, millel kiirust muuta tahtsin. Aga jah, probleemiks on see, et kuidagi kiirelt ja lihtsalt ei saa neid eri osade ülemineku freime paika, et ei peaks nikerdama seal visuaalselt muudkui edasi-tagasi nihutades ja vaadata, et kas nüüd jookseb sujuvalt või tekib hüpe. Eks peabki siis eraldi failina need eraldi klipid salvestama.
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|