praegune kellaaeg 20.06.2025 22:56:47
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
m2tuu
HV vaatleja
|
21.10.2013 16:30:25
Hp compaq cq50-110en |
|
|
Biose update tegi ilusti ära ja siis tegi arvuti resa , pärast resa arvuti läheb tööle vent ja tuled kõik hakkavad põlema aga ekraan on ja jääb mustaks. Googeldasin siis seda probleemi väheke ja leidsin ,et saab teha bios recoveryt windows+b nupuga aga kui ma seda tehnikat kasutan siis mu arvuti hakkab piiksuma, 1 pikk ja 2 lühikest. Ta piiksub niikaua kuni ma arvuti välja lihtsalt lülitan. Googeldasin ka seda piiksu aga ei leidnud nagu õiget vastust sellele ka kuna keegi eriliselt ei osanudki öelda ja versioone oli sadu. Need piiksud tulevad ainult kui ma lülitan arvuti sisse windows+b nuppu peal hoides. Kas keegi oskab öelda mis viga? Kuidas parandada? Palju parandus maksab? Ja kas saab äkki ise kodus parandada? Kas üldse tasub parandada. Väidetavalt on see videokaardi error aga see tuleb ainult biose recoveriga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
afex
HV kasutaja

|
21.10.2013 22:02:58
|
|
|
Kuidas täpselt recovery't tegid? Aku eemaldasid? Win+b vajutasid enne alla kui adapteri ühendasid? Arvuti võib siis ka piiksuda kui suvalisi klahve all hoiad...
|
|
tagasi üles |
|
 |
m2tuu
HV vaatleja
|
21.10.2013 22:31:37
|
|
|
eemaldasin aku ja kaabli , hoidsin 30 sekki nuppu all siis vajutasin ja hoidsin all windows+b ja lükkasin järgi voolu ja lülitasin sisse
ja siis arvuti hakkas piiksuma 1 pikk ja 2 lühikest
ka pärast seda kui eemaldasin näpud klahvilt ja piiksus nii niikaua kuni lülitasin arvuti välja
|
|
tagasi üles |
|
 |
afex
HV kasutaja

|
21.10.2013 23:08:35
|
|
|
Biosi faili nimetasid ümber ka? 360a.bin nt. proovida, kui veel pole proovinud sellist. See pole päris selge millise loogika järgi neid failinimesid kontrollitakse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
m2tuu
HV vaatleja
|
22.10.2013 08:11:29
|
|
|
faili nime jätsin samaks, proovisin lihtsalt,et muudan ta .bin iks:D
|
|
tagasi üles |
|
 |
undead
HV Guru
|
23.10.2013 23:11:59
|
|
|
siin ei ole miskit muud kui metsa läinud biosi uuendus. Nagu ma ka ps-is mainisin, koduste vahenditega sa seda korda ei saa, tuleb biosikivi uuest ümber programmeerida ja masin jälle töötab.
_________________ www.raja.ee
Macbook air ning pro hooldus ja remont.
Veo- ja kolimisteenus. |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|