Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Priido
Kreisi kasutaja

|
25.04.2013 17:55:30
|
|
|
bjaka kirjutas: |
Priido kirjutas: |
Tomorrow kirjutas: |
Super AMOLED kirjutas: |
iDemon, Nii, ja mitusada erinevat androidi mudelit on turul? |
Keegi ei keela ju applel ju kah mitukümment eri mudelit pakkuda või isegi oma OS-i teiste tootjate raual jooksutada. |
Täna õhtul palvetan, et sellist asja mitte kunagi ei juhtuks. 1 töötav lahendus on igal juhul etem kui mitusada poolpidust. Siis võib ju juba Androidi osta |
Millise jumala poole siis palvetad? Neid ju ka mitmeid sadu.
Ise eelistan valikuvabadust, mitte ainult ühte töötavat aga igavat kui telliskivi. |
Valikuvabadusega juhtuks aga nii, et poleks enam seda ühte töötavat telefonigi.
Ja loomulikult on RD kulud ka sellisel viisil madalamad. On ju majanduslikult suur vahe, kas meeskond töötab käputäie või mitmesajasaja toote kallal.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
bjaka
Kreisi kasutaja

|
25.04.2013 18:01:08
|
|
|
Keegi ei keela ju applel ju kah mitukümment eri mudelit pakkuda või isegi oma OS-i teiste tootjate raual jooksutada. |
Täna õhtul palvetan, et sellist asja mitte kunagi ei juhtuks. 1 töötav lahendus on igal juhul etem kui mitusada poolpidust. Siis võib ju juba Androidi osta |
Ise eelistan valikuvabadust, mitte ainult ühte töötavat aga igavat kui telliskivi. |
Ja loomulikult on RD kulud ka sellisel viisil madalamad. On ju majanduslikult suur vahe, kas meeskond töötab käputäie või mitmesajasaja toote kallal. |
|
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
26.04.2013 21:40:11
|
|
|
bjaka, millega sa siis nõus pole? Turul on valikuvabadus nii suur, et keskmine tegelane ei ole kõikidest hetkel pakutavatest toodetest isegi teadlik. Miks või kuidas siis sinul valikuvabadus puudub?
Mõtle nüüd ise natukene, kui iPhonest oleks 50 versiooni kõik erineva ekraani suuruse ja suhtega ja konfiguratsiooniga siis oleks nii palju probleeme esiteks appidega. Praegu on väga paljud mõistlikud appid just iOsile, sest ühele tootele on neid tunduvalt kergem toota kuna on 1 kindel standard, mida arvestama peab. Eks sa kirjuta mõni rohkem ressurssi kasutav app 100 erineva mudeli jaoks, millel kõigil on erinev raud. Kvaliteet langeks märgatavalt. Muidugi kõik oleneb sellest, milliseid appe keegi kasutab, sest on ka neid, mida on ainult Androidile. Samuti kõik probleemid mis tekiks arendamisel. Ja kui Apple disain ei meeldi, siis konkurente on ju küllalt. Väga paljud ostavad iPhone just selle välimuse pärast ja kellele ei meeldi ostab midagi muud, turg on suur ja tootevalik väga lai.
Arendusele kuluv summa on otseselt sõltuv arendatavate toodete arvust. Näiteks põhikonkurent Samsung arendab külmkappe, kodukinosid ja palju muid tooteid mille vastu Applel hetkel huvi puudub. Seega on täiesti loomulik, et neil ka arendusele suuremad summad kuluvad. See oli vastus küll kellegi teise postitusele nii et vabandan et sellega sinule segadust tekitasin. Ja miks arvatakse üldse, et suuri summasid süstides tuleb parem tulemus? Loeb ikkagi idee ja teostus ja mõnikord teeb näiteks 1 inimene asja paremini ära kui 100-liikmeline meeskond.
Apple eelis ongi see, et on 1 korralik asi ja ostes tead täpselt, mis sa oma raha eest saad. Mingid plastmassist iPhoned vaevalt et Applele kasu teevad. Lihtsalt müüginumbrid suureneksid aga kasutajate rahulolu ilmselt langeks.
Mida vaja on, on Apple telku ja olgem ausad, kui nõme see kella idee ka ei tundu, ilmselt saavad ka selle müüginumbrid olema väga suured.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
26.04.2013 23:46:19
|
|
|
1 asi ja sedagi ei suudeta korralikult teha. Kas ma pean meelde tuletama seda, et kui teil kehv levi, siis hoiate telefoni vale pidi käes (antennagate), või saab aku liiga kiiresti tühjaks. Pmst iga uue mudeliga on mingi jama alguses kaasas käinud. Ostad ennast 500€ eest beetatestijaks. Ei tänan
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
27.04.2013 01:32:14
|
|
|
Uute asjadega on alati jamasid tänapäeval kuna testimise tsükkel jääb liiga lühikeseks. Ning siin ei ole enam vahet, millise tootjaga on tegu, siinsamas foorumis on küllaga taskutelefonide lõimesid, kus muresid jagub.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
27.04.2013 04:19:18
|
|
|
Arvestades hinda mida küsitakse ja seda, et see on nende ainus telefonimudel, siis on taolised vead küll liiast. Teistel ma saan veel aru, kui lastakse terve pesakond asju välja ja seal midagi valesti on. Muidugi ideaalset tarkvara pole ja bugid on kõikjal.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
27.04.2013 11:17:25
|
|
|
Tomorrow, tead, minu arust on väga palju tänapäeva "probleeme" selles, et iga inimene saab vabalt enda arvamust avaldada ning see jõuab paljude inimesteni. Ja siis ongi nii, et iga uue tootega leitakse üles mingid vead (mis puudutavad reaalselt väikest osa kasutajaid) ja taotakse seda trummi ning jääb mulje, et ongi kõik mingi toote või teenusega halvasti. Näiteks praegu siin foorumis Computech.ee ümber keerlev jutt - jah, on murekohti aga reaalselt võtab sõna käputäis, massiline osa tehinguid läheb hästi.
Inimesed on väga tundlikuks muudetud (just muudetud, mitte ise muutunud) ning iga aps puhutakse kiirelt elevandiks. Lisaks veel see, et "kommentaariumides" kritiseeritakse vidinaid, mida ise ei ole kasutanud, teenuseid, mida ei pruugi ja üldse räägitakse asjadest, millega endal absoluutselt igasugune kogemus puudub. Parim näide on see, kuidas iga inimene oskab minimaalselt valitseda kohalikku omavalitsust ning on ekspert kõiges maaparandustöödest kuni suurfirmade juhtimiseni.
|
|
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
27.04.2013 11:32:15
|
|
|
Mark0: Eksid natuke - suurfirmade / suurtootjate suunas esitatud pretensioonide koguarvu tuleb ikka tervest maailmast kokku arvutada, mitte ainult Eestist, kus üleüldse mingi mõnisada või mõnituhat mudelt maha müüakse.
Kunagine Apple antenni-probleemiks tõi maailmast kaasa - oli vist - miljonid pretensioonid.
---------------------
Ning üks asi veel, eestlane on palju arem ja kartlikum pretensioonidest rääkimises. Eestlane läheb pigem kõrtsi ja siis kannu õlle taga valab oma kolm pisarat ja neab seda tootjat.
Läänes võetakse advokaat ja kaevatakse tootjafirma kohtusse, nõudes suuri kahjunõudeid. Ei mäleta, et oleks midagi kuulda olnud mõnest Eestis toimunud kohtuprotsessist mõne suurtootja vastu.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
27.04.2013 11:44:50
|
|
|
tahanteada, kuna teatavasti Wiki on tänapäeval tõe allikas siis: http://en.wikipedia.org/wiki/IPhone_4#Technical_issues
"Additionally, Jobs cited figures from AppleCare which showed that only 0.55 percent of all iPhone 4 users have complained to the company about the issue"
Üks kahesajast ning praegu on juttu just toote algusaegadest, esimestest kuudest. Mina ise näiteks pole kordagi kokku puutunud selle murega ja ei saa aru, millest jutt. Aga noh, mikrotasandi näited on mõttetud. Küll aga viitaks ma taas sellele, mida ülalpool kirjutasin - sääsest tehakse elevant. Nagu näiteks Samsungi S3 puhul justkui on äärmiselt suur rahulolematus odava plastiku kohapealt... no ei ole see nii. Mõned kisakõrid tekitavad mulje, et kõik on kolepaha. Ei ole, väga hea telefoniga on tegu.
|
|
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
27.04.2013 14:52:03
|
|
|
Ja loomulikult on RD kulud ka sellisel viisil madalamad. On ju majanduslikult suur vahe, kas meeskond töötab käputäie või mitmesajasaja toote kallal. |
Miks iföön on ainus töötav telefon?
Minu Galaxy S Plus pole just tipp, aga toimetab kiiresti ja sujuvalt.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
27.04.2013 15:37:41
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
tahanteada, kuna teatavasti Wiki on tänapäeval tõe allikas siis: http://en.wikipedia.org/wiki/IPhone_4#Technical_issues
"Additionally, Jobs cited figures from AppleCare which showed that only 0.55 percent of all iPhone 4 users have complained to the company about the issue"
Üks kahesajast ning praegu on juttu just toote algusaegadest, esimestest kuudest. Mina ise näiteks pole kordagi kokku puutunud selle murega ja ei saa aru, millest jutt. Aga noh, mikrotasandi näited on mõttetud. Küll aga viitaks ma taas sellele, mida ülalpool kirjutasin - sääsest tehakse elevant. Nagu näiteks Samsungi S3 puhul justkui on äärmiselt suur rahulolematus odava plastiku kohapealt... no ei ole see nii. Mõned kisakõrid tekitavad mulje, et kõik on kolepaha. Ei ole, väga hea telefoniga on tegu. |
Eks Sa ostsid selle iPhone-telefoni juba siis - n-ö järgmises väljalaskes, kus see antenniviga oli ära parandatud. Esimest, antenniveaga telot müüdi ikkagi kõige suuremates kogustes USA-s ja seal oli lärm pilvedeni - et sõrmega on võimalik antennilevi summutada.
---------------------
Edit: Kaevasin sulle välja ka selle Antennagate, aastast 2010, siis. Samas on netist näha, et needsamad antenniprobleemid saatsid kasutajaid veel ka aastal 2012.
Apple’s Answer to Antennagate: Free iPhone 4 Cases
By Brian X. Chen07.16.10
http://www.wired.com/gadgetlab/2010/07/iphone-4/
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
28.04.2013 10:02:08
|
|
|
95% lärmajatest olid Galaxy S omanikud kes kellegi juttu kuskil edasi rääkisid, mida keegi kuskilt kuulis et olevat vist midagi olnud jah sellist.
Probleemid on paratamatud. Kui ükski asi ei laguneks ja kõik oleks ideaalne siis kukuks kapitalistlik maailm kolinal kokku.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
28.04.2013 10:03:47
|
|
|
Priido, See ei ole lagunemine kui tehasest saadik asi ei tööta korralikult, see on lihtsalt praak.
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
28.04.2013 10:04:40
|
|
|
... mis välja vahetatakse või ära parandatakse.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
hervor
HV kasutaja
|
28.04.2013 10:27:59
|
|
|
95% lärmajatest olid Galaxy S omanikud kes kellegi juttu kuskil edasi rääkisid, mida keegi kuskilt kuulis et olevat vist midagi olnud jah sellist.
Probleemid on paratamatud. Kui ükski asi ei laguneks ja kõik oleks ideaalne siis kukuks kapitalistlik maailm kolinal kokku. |
Kokku ei kuku, aga aktsiahinnad lähevad alla küll. Ehk siis turul on tunne, et tooted on piisavalt arenenud ja konkurents suur, et esialgu võib kasum vähenema hakata ja siis käive. Enam ju ei ole paljudel eelmise mudeli omanikel nii suurt soovi uue mudeli tulekul seda saada. Kogu turg küll kasvab veel, aga kui lühiajalisele kasumile mitte mängida, siis ongi vaja vaadata 2-3 aasta kaugusele tulevikku ja ma arvan, et seal kusagil hakkavad praegused tooted vähekasumlikuks muutuma. Uusi ja kindlalt edukaid tooteid aga veel ei paista.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
28.04.2013 11:58:24
|
|
|
braien334 kirjutas: |
Priido, See ei ole lagunemine kui tehasest saadik asi ei tööta korralikult, see on lihtsalt praak. |
Praagi % neil väheneb, aga selle hinna suhte kohta on see ilmselt üks suurimaid.
Suurim pluss ikka töötav tarkvara neil.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
28.04.2013 12:03:20
|
|
|
No ei ole mina veel korralikult toimivat androidi näppinud... riistvara võib ju quadcore olla, aga kui seda ei rakendata, siis onkasutuskogemus suht null...hetk peale flashimist ja factory reseti jah on asi lagfree aga peale paari kuud kasutamist kui oled installinud paarkymmend appi ja galeriis on sadu pilte ja kymneid videosid...
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
28.04.2013 19:17:55
|
|
|
Super AMOLED, mitut quadcore / 2 GB RAM'iga Androidi nutitelefoni oled kasutanud paar kuud jutti?
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
28.04.2013 19:19:41
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
Super AMOLED, mitut quadcore / 2 GB RAM'iga Androidi nutitelefoni oled kasutanud paar kuud jutti? |
Ega ise ei peagi kasutama, võib sõbra oma proovida. Mul on muidu sama kogemus, mis temal -st hullult ei lag'i aga vahe on sees kui mõne teise süsteemiga võrrelda.
|
|
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
28.04.2013 19:21:38
|
|
|
N4 / CM10.1 kooslusega ei ole siiani tundnud veel, et telefon kuidagi aeglasem oleks, kui ostuhetkel.
Sellest nüüd juba 5 kuud möödas.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
28.04.2013 19:23:34
|
|
|
Mul Galaxy Nexus ja orig 4.2.1, ei tunne ka, et telefon aeglasem oleks, ainult vahepeal natuke viivitab kui mõnest ressurssiõgivast rakendusest väljuda(näiteks mõni vinge mäng).
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
28.04.2013 21:17:54
|
|
|
Mu sõber alles hiljaaegu kurtis et talle ei pakuta mingit discgolfi appi, mis applel ilusti poes olemas oli. Minul on discgolfist ükskõik, aga muusika appid nagu DM1 ja Samplewiz ja midagi analoogselt Garagebandile võiks ikka Androidil ka olemas olla. Ma saan aru, et tegemist on väga spetsiifiliste appidega aga kuni Androidile midagi professionaalset selles valdkonnas ei looda, pole ka minul mingit mõtet Androidi poole vaadata (Jah olen vaatand ka Androidi muusikalisi appe aga kas on DAWi võimatu neid otse laadida või on kvaliteet lihtsalt nii pask, et hiljem arvutisse laadides kõlab kõik teistmoodi). See on minu arvamus ja kõik. Ma loodan sügavalt et Apple läheb sama teed nagu ta siiamaani läinud on. Lihtsalt põhjendus, miks mina Apple asju kasutan ja miks minule Android ei istu. (jah mul on Android olnud endal kasutuses üle aasta + lisaks olen tuttavate tooteid kasutanud)
See, et Applel on 1 telefon, ongi põhjus, miks magusamad appid on just neil.
Os-i kasutatavuse kohta teavad ehk kõik kasutajad juba niigi.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
28.04.2013 21:38:56
|
|
|
braien334 kirjutas: |
Mul Galaxy Nexus ja orig 4.2.1, ei tunne ka, et telefon aeglasem oleks, ainult vahepeal natuke viivitab kui mõnest ressurssiõgivast rakendusest väljuda(näiteks mõni vinge mäng). |
Jajah. Ei viivita üldse aga vahepeal ikka veidi viivitab
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
01.05.2013 12:39:16
|
|
|
alliance kirjutas: |
Priido, Oled vist uhke, et said järjekordselt oma ülesandega hiilgavalt hakkama. Kuid eks Eestlase lemmik tegevus pidigi olema naabri kaevu sittuda. |
Millises Samsungi teemas (naabri kaevus) ma siis sital käisin?
Mulle ei meeldi mitmed konkurentide tooted, aga ma ei käi seal teemades kõigile kuulutamas, et mulle nad ei meeldi ja et kakad on. Ma ikkagi austan nende kasutajaid ja tootjaid endid nii palju (ja nagunii kedagi ei koti see nutt ja hala), et nende teemasid ei solgi, vastupidiselt sellele ,mis siin toimub.
Vaata näiteks isegi mis siin toimub. Uudis on börsist, aga jututeemaks on see kui palju mõne arvates Samsung Applest üle on.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|