praegune kellaaeg 06.07.2025 15:14:06
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
pruuli555
Kreisi kasutaja

|
29.04.2013 09:52:13
HTC Wildfire restardib pidevalt |
|
|
tere. provleem hakkas siin mõni päev tagasi algas suhtelise telefoni uimasusega ja vahel ei reageerinud üldse.
eile õhtust saati teeb aina restarte.(ööseks võtsin telefonilt aku tagant ära)ja täna sama hooga. vahet ei ole millises seisundis.
restarte teeb isegi siis kui ma pin koodi ei sisesta. seisab mõnd aega teeb resa ja nii se käib. mul mõtted otsas ja androidfoorumist vastust ei leidnud v ei osanud otsida.
ehk siin keegi teab sellest midagi.
edit1 no ei ole tarkasi siis v
_________________ BatRat |
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiitise
HV kasutaja
|
29.04.2013 10:47:30
Re: HTC Wildfire restardib pidevalt |
|
|
pruuli555 kirjutas: |
tere. provleem hakkas siin mõni päev tagasi algas suhtelise telefoni uimasusega ja vahel ei reageerinud üldse.
eile õhtust saati teeb aina restarte.(ööseks võtsin telefonilt aku tagant ära)ja täna sama hooga. vahet ei ole millises seisundis.
restarte teeb isegi siis kui ma pin koodi ei sisesta. seisab mõnd aega teeb resa ja nii se käib. mul mõtted otsas ja androidfoorumist vastust ei leidnud v ei osanud otsida.
ehk siin keegi teab sellest midagi.
edit1 no ei ole tarkasi siis v |
Nagu ikka soovitaks esmalt "factory reset"-i teha ja kui see ka ei aita siis parandus/garantii
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
pruuli555
Kreisi kasutaja

|
30.04.2013 12:33:06
:d |
|
|
ma ootasin asjalikumat vastust tegelikult. factory reset ei aidanud . ma ikka nägin enne vaeva a kui siia postituse tegin.
ja praegu ta töötab.
sain ta niikaugele et sain süsteemist kenasti poweroff panna ja lasin tal seista 2 päeva niisama :d ja praegu töötab ilusti.
küsimus ikkagi et mis siis juhtus sellele pole vastust saanud.
_________________ BatRat |
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|