praegune kellaaeg 26.06.2025 00:07:24
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
radok
Kreisi kasutaja
|
13.04.2013 14:10:43
HDD backup |
|
|
Tervist!
Otsin programmi, mis oskaks teha backupi andmetest vastavalt minu vajadustele.
Hetkeseis
Hetkel on üks lauaarvuti (kus sees üks SSD ja üks HDD) ja sülearvuti.
Koopiaid tahan teha välisele kõvakettale (Pole mingi eriline nagu NAS vms. Tavaline WD IDE ketas, pistetuna Akasa kettaboksi - võimaldab ka võrgujuhtme järgi panemist, mille võimalust ma ei kasuta).
Kuidas ole seni koopiaid teinud
Seni olen kord kahe kuu jooksul ühendanud ketta vastava arvutiga, loonud uue kuupäevalise kausta ja siis käsitsi (copy-paste) tõstnud kettale uued failid. See on väga aeganõudev tegevus.
Mida otsin?
Kas on sellist võimalus, kus ühendades selle varukoopia-ketta arvutiga hakkab tööle mingi programm, mis kas kogu ketta sisust või valitud failidest-kaustadest teeks koopia välisele kettale. Seejuures failidele oleks ka reaalne ligipääs, mitte ei panda see varu mingisugusesse ühte x-failiformaati ühte faili, mille sisu ei näe. Nagu seda Win 7 pakub - hiljem selle kaudu siis taastades (mingi .iso sarnane laiend, ei tule hetkel meelde).
Põhimõte oleks selles, et alguses tehakse kogu kettast üldine koopia ja kui hiljem, järgmistel kordadel, kui välise ketta taha ühendan, ei tehta koopia kogu kettast vaid ainult nendest failidest mille nimi-suurus on muutunud. Kusjuures tekitatakse uue failinimega koopia (failinime lõppu näiteks failinimi(2).img või failinimi_3.docx), et see mis juba varem välisel kettal olemas on ei kirjutataks üle ega kustutataks.
Missugune programm mulle sobiks?
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
13.04.2013 17:46:15
|
|
|
Cobian Backup.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
13.04.2013 22:49:39
|
|
|
Märt. kirjutas: |
Cobian Backup. |
See on hea. Mul omal ka see kasutusel aastaid, kopeerib vastavasse kohta uue kuupäeva nimelisse kausta. Vaikselt taustal tiksub ja kui kell saab 8, siis teeb oma tegemised taustal ära
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|