praegune kellaaeg 26.06.2025 00:07:11
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
juuser
Aeg Maha 2a
|
04.04.2013 17:07:51
Palun soovitage tarkvara Windows 8 arvutile piirangute seadmiseks! |
|
|
Tere,
Probleem siis selline, et oleks vaja windows 8 arvutile panna peale piirangud selliselt, et kasutaja saaks kasutada
ainult interneti brauserit (firefox), ms wordi ja excelit.
Kas keegi oskab soovitada mõnda head softi selle jaoks. Eelistatult võiks olla vabavaraline aga väga hea softi
eest ei pelga ka natukene raha välja käia
Aitäh!
|
|
tagasi üles |
|
 |
NNk2
Kreisi kasutaja
|
04.04.2013 18:21:18
|
|
|
Windows 8ga on kaasas "Family Safety", sellega saab igasuguseid piiranguid panna
|
|
Kommentaarid: 207 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
05.04.2013 14:46:51
|
|
|
NNk2 kirjutas: |
Windows 8ga on kaasas "Family Safety", sellega saab igasuguseid piiranguid panna |
See on tegelikult Windows Live komponent, mis W8 puhul on lihtsalt vaikimisi kohe paigalatud. Sama asi on vanematele Windowsidele ka olemas, aga kuna ma ise ei ole seda kasutanud, siis ei oska selle võimekust kommenteerida - olen seda vaid ühest masinast maha rookinud, sest see keeras seal miskit olulist nässu ja omanik oli selle paigaldanud kogemata, ise sellest midagi teadmata...
Aga Windows 7-l (ja küllap ka 8-l) on ju Control Panelis olemas Parental Controls, mida on võimalik rakendada just nimetatud eesmärgil ja pole vaja midagi juurde paigaldada...
Tuleb luua piiratud õigustega konto (kui veel pole) ja seal lubada käivitada vaid teatud programme. Minu meelest väga lihtne rakendada seda.
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
05.04.2013 17:21:24
|
|
|
8-l samuti.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
juuser
Aeg Maha 2a
|
06.04.2013 19:21:27
|
|
|
Tänud! Kui nädala algul masina kätte saan, testin ära
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|