Samuti mäng läbitud ja kõrvalmissioone ka palju ära tehtud ja save file on 14 MB. Aegajalt korra jõnksutab pilti jui palju tegelasi samas kaadris aga üldiselt Bethesda mängud kõik vigased olnud, ei erine seegi teistest . Mängida kannatab küll, kui huvi on piisav. _________________ Igasugust: http://www.youtube.com/user/RunningOtacon?feature=mhee
Endal pani nüüd mäng lvl 61 peal lõplikult pange, peale questi The Gift (Dawnguard dlc). Tegu ei ole ilmselt bugiga vaid lihtsalt oleks rohkem kannatust vaja olnud ja missiooni rahulikult tegema. Ehk seal kus oli vaja oma naist voodis hammustada aga ta ei tahtnud sinna kuidas lebama jääda ja peale voodi heitmise käsu andmist sai ta kuidagi ära hammustatud, sama kiiresti kui ta ka sealt püsti tõusis. Ülesanne sai täidetud aga see Command ikoon nüüd enam eest ära minna ei taha ja ei saa isegi majast välja enam. Nagu ikka sellistel puhkudel juhtub sai kogemata save game hoopistükis valitud
Ise hakkasin ka Skyrimi mängima, sain poest ostes selle kaasa, aga kohe kuidagi ei meeldi peaks ütlema , pole ikka minu mäng.
Ise olen muidu lvl 11 ja pean selle ühe draakoni seal mäe otsas ära tapma, alduin vms, aga tee mis tahad mitte kuidagi ei saa, isegi vahest lasen teda 5 minutit ja ühtegi damaget teinud pole.
tompan, alguse asi. Jäta main quest ja tee sidequeste, saad tiba tugevamaks ja paremat armorinänni ka. Ma tegin ise peamiselt sidequeste, tegin mappi lahti, kolasin koobastes.. Ja siis kui olin k6rgem level, hakkasin alles main questi tegema.
Ja hoia trollidest eemale, kui orbiidile sattuda ei taha.
Tervist, kas keegi saaks jagada oma save-i enne karakteri valikut xboxile, nimelt mängu alustades puudub dialoog ja kaarikust ei saa väljuda, edasi ulatuv save peaks probleemi lahendama.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.