Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Elisa on kinnistanud Eesti mobiilsideturul teist positsiooni märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.03.2013 11:26:53 Elisa on kinnistanud Eesti mobiilsideturul teist positsiooni vasta tsitaadiga

link :: Elisa

PRESSITEADE 25. märts 2013 - Eesti Konkurentsiameti statistika põhjal on Elisa veelgi enam kinnistanud Eesti mobiilsideturul teist positsiooni. Eesti Konkurentsiameti statistika alusel jagunesid turuosad Eesti mobiilsideturul järgmiselt: Elisa turuosa on kasvanud 31%-ni, EMT turuosa langenud 42%-ni ja Tele2 oma 27%-ni.
Konkurentsiameti statistika alusel on Elisal 638 965, EMT-l 867 754 ja Tele2-l 563 828 klienti.

Elisa on kahe viimase aasta jooksul peamiselt kasvanud eraklienditurul. Käesoleva aasta jaanuarikuus läbi viidud TNS Emori uuring näitas, et Elisa on erakliendi mobiilsideteenuse pakkujana tõusnud koguni liidripositsioonile. Vastavalt TNS Emori uuringule on mobiilside eraklienditurul Elisa turuosa 34%, EMT turuosa 32% ja Tele2 turuosa 31%.

TNS Emori uuringutulemuste kohaselt on Elisa säilitanud liidripositsiooni ka mobiilse interneti arvutis kasutajate seas. Klientidest, kes kasutavad erakliendi lepingu alusel arvutis mobiilse interneti teenust, kasutab 36% Elisa MiNT’i, teisele kohale platseerus EMT 34% ja kolmandale Tele2 17%-ga.

Veebruarikuus avatud Eesti suurim 4G võrk ning parima hinna ja suurima mõistliku kasutamise mahuga 4G paketid aitavad Elisal tänavu mobiilse interneti turuosa veelgi suurendada. Elisa 4G võrk katab juba täna 75% Eesti elanikkonnast ning Elisa plaanib 4G leviala laiendada märkimisväärselt juba lähiajal. Käesoleva aasta investeeringutest suunab Elisa valdava osa 4G leviala suurendamisele.

4G tähendab kliendile kiiremat internetti ja mugavamat kasutuskogemust. Sihtrühmaks on sisuliselt kōik, kes soovivad internetis asukohast sōltumata kasutada Youtube' i, mängida mänge, vaadata üle interneti näiteks ETV vōi ETV2 telekanaleid vōi nautida online videosid paremal kvaliteedil.

Elisa (www.elisa.ee) on Eestis suuruselt teine mobiilsideoperaator, kes omab Eestis ca 640 000 klienti. Elisa pakub oma klientidele laia valikut erinevaid mobiili- ja andmesideteenuseid. Vahendame läbi sidevõrkude inimestele elamusi ja parandame ettevõtete tootlikkust. Elisa keskendub eraklientidele ja ettevõtetele suunatud IKT- ja võrguteenuste arendamisele. Elisa ja juhtiv globaalne mobiilsideoperaator Vodafone on sõlminud laiaulatusliku koostöölepingu, mille kohaselt pakuvad ühisteenuseid 40 erinevas riigis. Elisa Eesti AS käive oli 2012. aastal 111,8 miljonit eurot.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
oncleuno
Kreisi kasutaja

sõnum 25.03.2013 15:19:46 vasta tsitaadiga

Lausa vihale ajab kui reklaamis on vale info, ei ole ju seda lubtud 4G-d Elisal 75% Eesti elanikkonnal...
Reklaamivad oma 3G edasiarendust (Dual Channel) 4G nime all thumbs_down.gif thumbs_down.gif thumbs_down.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
UB
HV Guru
UB

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.03.2013 17:31:42 vasta tsitaadiga

Tuli Elion - siis tuli Elisa
Oli Tele 2 - siis tuli Tele Yks
Firma kes ei suuda nagu oma peaga midagi välja mõelda, ei ole kindlasti see firma, kellele mina oma raha annan! Seda ulgumist on neil kogu aeg olnud, kui keegi ennast kiidab, kuid iseennast nad ei näe! Minul jääb see operaator igatahes proovimata. Nii et see 4G reklaam sobib nende imagoga suurepäraselt - vassib ja laseb teiste kulul liugu. Muide, kui tekib tahtmine suvel Peipsi põhjarannikule puhkama minna, siis saad seal nautida suurepärast EDGE leviala, selline väike nüanss on reklaamist millegipärast välja jäänud...
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
WAV
HV veteran

sõnum 25.03.2013 20:12:47 vasta tsitaadiga

Ei saa mina ikka aru, et mis äriline mõte on neil pressiteadetel kus kiidetakse iseenda edu ja järjest suurema klientuuri haaramist. Üldiselt mida suurem tegija seda ebamugavam kliendi jaoks, nii asjaajamine, suhtumise jäikus, side ülekoormused, totaalsed crashid... Mina olen tavaliselt ikka mujale ära jooksnud kui mingi minu teenusepakkuja (misiganes, laiemalt võttes kui mobiilside ainult) liiga suureks ja uhkeks muutunud on.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 25.03.2013 20:25:39 vasta tsitaadiga

WAV kirjutas:
Ei saa mina ikka aru, et mis äriline mõte on neil pressiteadetel kus kiidetakse iseenda edu ja järjest suurema klientuuri haaramist. Üldiselt mida suurem tegija seda ebamugavam kliendi jaoks, nii asjaajamine, suhtumise jäikus, side ülekoormused, totaalsed crashid... Mina olen tavaliselt ikka mujale ära jooksnud kui mingi minu teenusepakkuja (misiganes, laiemalt võttes kui mobiilside ainult) liiga suureks ja uhkeks muutunud on.

Eks see hooplemine käib ju teeves maailmas. icon_cool.gif Alles hiljuti lugesin, kus inglaste Orange reklaamis oma 20-miljonit klienti. Aga võrreldes USA suurimate ISP-de, vastastikuste kiitmistega, kus kõneks sajad miljonid kliendid, on Orange alles täiesti lapsekingades. icon_smile.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Elisa on kinnistanud Eesti mobiilsideturul teist positsiooni
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.