praegune kellaaeg 17.06.2025 04:33:03
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Insmeh
HV vaatleja
|
20.03.2013 22:02:59
VPN virtuaalserverist PC-sse |
|
|
Tere,
Olen juba pikemat aega tulutult üritanud Windows Azure-st ja Amazoni EC2-st (mõlemal jooksis windows server 2008 r2) luua PC-sse VPN-i kasutades OpenVPN-i.
Olen erialalt mehaanikainsener ja seega on minu teadmised antud valdkonnad üsna puudulikud - seetõttu palungi oskajamate nõuandeid/abi kuidas midagi sarnast saavutada.
PC-st virtuaalserverile ligi saada on vaja seetõttu, et serveril hakkab jooksma programm, mis tegeleb CAD mudelite haldusega. Failid on pilves ja programm korraldab nende jagamist kasutajate vahel.
Spetsiaalset raudvara ei sooviks kasutada, kuna CAD programmid jooksevad ka sülearvutitel ja hea oleks omada võimalust teha tööd igal pool.
Kas antud probleemile leidub lihtne lahendus, millega saaks ka erihariduseta inimene hakkama ja kui ei siis millised firmad Eestis selliste asjadega
aitada oskavad ?
Ette tänades,
Aare
|
|
tagasi üles |
|
 |
2ndalpha
HV kasutaja

|
20.03.2013 22:06:04
|
|
|
Kas Sa Azures või AWS-s serveril vastavad pordid avasid?
Vaikimisi on neil kõik pordid kinni peale remote desktopi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Insmeh
HV vaatleja
|
21.03.2013 00:51:52
|
|
|
Tänan kaasa mõtlemast - juhendite järgi sai varasemalt ka pordid avatud.
Sain lõpuks VPN-i tööle ja lahendus oli lihtlabane "run as administrator" OpenVPN-i GUI-l.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|