praegune kellaaeg 19.06.2025 06:58:44
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
LauriMae
HV kasutaja
|
28.03.2013 17:08:56
Oleks abi vaja ! |
|
|
Tervist
Mure selline et msn.com emaili konto annab sellise errori kui sisse tahan logida (Tundub, et keegi teine kasutab teie kontot)
Annab valiku et kuhu saata turbekood siis on emaili valikus mingi võõras email,hoopis mingi teine ,et enda kontole või teisele akiivsele emaili kontole ei saa turbekoodi saata.Et keegi teine nagu kasutab minu emaili ja ei saa nüüd ise sisse logida,ja ei saa parooli ka vahetada.
Keegi oskaks aidata et kuidas saaks ära plokkida oma vana email või kuidas konto tagasi saaks ?
_________________ The best revenge is massive success. |
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
6 :: |
2 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
0 :: |
0 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
LauriMae
HV kasutaja
|
28.03.2013 21:06:13
|
|
|
jep,sama jama,turvaküsimust ei olnud,täitsin selle info ära et saaks taastada selle msni emaili konto,aga tuli kiri teise emaili peale ehk hoti peale et Me oleme saanud sinu Microsofti kontotaastetaotluse jne.
Sain mingi probleemi numbri selle kontotaastetaitluse jaoks.Kood ei toimi viskab mingi errori ette,võibolla pean ootama et kontrollivad veel neid andmeid kas on ikka minu konto või siis on lihtsalt ära häkitud email või midagi.
Kiri tuli tagasi ja öeldi et ei suudetud ikka ära tuvastada et minu kontoga tegu
Et ühesõnaga keegi teine kasutab,kuidagi ära pole võimalik plokkida või midagi ? Keegi oskaks veel aidata ?
_________________ The best revenge is massive success. |
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|