noh tegelikult, kui action ja veri vähemalt korralikult välja on mängitud siis kannatab ka nõrgema story hädaga ära. Mingit trailerijuppi vaadates tundus, et polegi väga hull. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Mul oli pre-order ja seega juba pelasin ka.
Graafika on selline nagu joonistatud stiilis.
Aga märulit ja kildu saab rohkem kui rubla eest.
Kellele need cutsened ja filmi stiilis lõigud ei meeldi siis jätke vahele.
Aga muidu hoogu ja dünaamikat on nii, et tapab:D _________________ Aita suve, söö lund!
Ma ootan ka siiani asjatult, millal COD sarjast tuleb Ameerika kodusõja ajastu osa - käsitlevad nad ju sõdu, milles USA on osalenud, viimasel ajal küll hakkaks nagu ideed otsa saama ja mõeldakse mingit tulevikusodi välja.
Gunslinger on mängitavam kui Cartel, aga mõlemad jäävad Bound in Bloodile kõvasti alla nii graafika kui gameplay osas.
Ootaks mingit patchi, mis selle nõmeda graafikat multikaks tegeva filtri eemaldab, kuuldavasti olla Borderlandsile selline olnud. Multikagraafika küll otseselt mängus ei häiri nii palju kui Borderlandsis, aga ei avalda muljet ka. Nagu kogu see mäng esialgse mulje põhjal, pigem läheks mängiks Bound in Bloodi veel korra läbi, tolle replay value on hea graafika, story ja gameplay tõttu ikka parem.
Sai nüüd kah mõned päevad mängitud. Cartelit ma üldse ei proovinudki, kuna oli westernist asi ära viidud. Gunslingeri juures on kõige häirivam see multikastiil. Ajaviiteks üldiselt kannatab mängida, aga nagu ka eespool mainiti, siis graafika ja gameplay poolest on Bound in Blood kõvasti etem.
Techlandi "Call of Juarez"-i seeria on jõudnud 4. osani ja viimase kahe osaga on minetatud kõik, mis tegi seeria tõsiseltvõetavaks ja westerni mänguna huvitavaks.
See pole tingimata halb, sest omas Tarantinolikus üle võlli westernilikus kastmes keskendutakse ainult tulistamisele, skoorimisele, aegluubile ja võimalikult kiirele ja tõhusale tulevahetusele.
Relvade laadimisest ei tüdine kunagi ära, sest iga kuuli sisestamine toimub reaalajas ja visuaalselt väga kenasti. Nagu tõeline western ikka. Mitte Leone ega Eastwoodi western.
Pigem Tarantino "Django Unchained"-i lahja versioon, mida muudab teravamaks peategelase poolt alla surutud suur kogus alkoholi, tema lünklikud mälestused ja alati trigger happy olek.
Lugu on väga lühike, ilma igasuguse lihata, aga teeb enda üle nalja teades, et pole midagi väärt. Vähemalt ei püütud luua midagi, mis poleks niikuinii välja tulnud. What a twist!!
Sama hästi võiks kogu mäng olla rööbastel nagu "House of the Dead" - tegelane liigub mööda ettemääratud rada, sina ainult kõmmutad ja naerad nagu iga kiire käega purjus cowboy ikka.
+ üks missioon nõuab massilist indiaanlaste tapmist. Et kui tunned, et jäid 100 aasta tagusest lõbust ilma, siis palun. Nüüd on see võimalus.
+ kuidagi mõttetud on need QTE-de kohad.
+ gameplay muutus kohati väga tummaks ehk siis tulistamine ei mõjunud enam tulistamisena.
+ Graaafika ja kohati multikalik stiil sobib väga hästi kokku niigi lihtlabase sisu ja tulistamisega.
Lõbus elamus. Väga unustatav. Arcade ja duel mode`i proovisin, aga ausalt öeldes väga ei kutsu.
ma olen sellega ilmselt vähemus, aga mulle meeldis gunslingeri story rohkem kui bound in bloodi oma.
graafikastiil häirib vaid ühel põhjusel - see ajab ekraanil toimuva liiga kirjuks ja tihtipeale ei saa aru kes ja kus. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
oleks võinud liikumise ära kaotada seal mängus, sest just erilist vahet pole kui liigud ühest kohast teise ja tulistad nagu karnevali automaadis parte...
see graafikaliselt väga ei sega kuid see helidega jne on pisut arusaamatu ... kuuled et keegi laseb sind ja sa saad pihta aga heli järgi ei saa aru mis suunast sind lasti ja pildi järgi ka mitte
mulle isiklikult üks eelmistest osadest meeldis rohkem, oli selline AC stiilis ringi kolamine ja asja ajamine
see aasta on üldse kuidagi vähe häid mänge ja sellist arcade stiilis ralli mänge pole ka üldse ja ei tule ka vist
Lõpetasin just PC peal ja väga meeldis, The Cartell'i ei ole mänginud kuna western ei ole linnas ikka western
Stoori oli tõesti toores ja tavaline aga lihtsuses peitubki ilu ...
Tulistamist oli küllaga ja skillide arendamine oli ka lahe teema ...
Graafika ja multika-stiilis olemus meeldis mulle väga, erinevalt Boarderlands'ist ...
sai kah läbi tehtud, üldkokkuvõttes päris hea. story oli täitsa okei - mida sa shooterist ikka väga tahad. mõnusalt oli lahendatud kah, valesti mäletamised ja alternatiivsed lahendused samale situatsioonile. midagi uudset üle pika aja.
Ei leidnud Call of Juarez esimese osa teemat üles, äkki keegi oskab aidata, miks suhteliselt alguses, missioonis kus peab bandiitide eest põgenema, youtube walkthought näitab, et peab jooksma läbi katki oleva aia, kuid allalaetud mängus aed puudub täielikult, ainult kaljusein on .. mida teha ?
http://www.youtube.com/watch?v=2mw6OwPRNlU Vaata siit
Ma mäletan, et mul oli sarnane jama kui ma 2 korda mängima hakkasin. Arvasin alguses, et vahe on PC ja konsooli versioonil kuid ei mõlemad PC versioonid... müstika.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.