Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
h2ckinside
HV vaatleja
|
13.03.2013 10:53:59
Probleem ressiiveriga |
|
|
Ressiiveriks on kenwood krf v6100d ja kõlariteks Yamaha NS-50F. Ressiiver on u. 5 aastat tolmu kogunud ja oli kasutuses ühe s-90f kõlariga. Ostsin kaks uut yamaha kõlarit ja puhusin ressiverilt suurema tolmu maha, aga heli kõlaritest ei tule. Kui keerata res. Heli max peale siis on kosta vaikselt muusikat. Seda vaikset muusikat on kuulda volume maximumi peal nii raadiot kuulates kui ka arvutiga ühendades aux kaabli abil. Kas ressiiver tuksis et ainult heli põhjas on kuulda õrnalt heli kõlarites?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vares
Kreisi kasutaja

|
14.03.2013 09:38:01
|
|
|
Ressiiver on pandud tööle stereoreziimis? Sel juhul ei saagi heli tulla mujalt, kui vaid kahest esikõlarist. Lase ressiiverisse mingit mingis mitmekanali-formaadis heli või siis lülita see kunstlikult mingi mitmekanali-heli töötleva reziimi peale.
See, et volüümi põhja keerates ka tagakanalitest siiski midagi kostab, kujutab endast kanalite läbikostvust ja näitab, et tegu pole kõige kvaliteetsema tootega, kuna tegelikult peaks sellises situatsioonis sealt vaid vaikust kosta olema.
_________________ ValiHeli - Eesti suurima kodukino- ja stereokõlarite ning kõrvaklappide valikuga helitehnika salong! |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
14.03.2013 12:07:17
|
|
|
Kahest kõlarist ainult nagu jutt käibki!?
Aga see on jah võimalus, et need valede klemmide alla torgatud.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
h2ckinside
HV vaatleja
|
14.03.2013 22:36:39
|
|
|
Vares kirjutas: |
Ressiiver on pandud tööle stereoreziimis? Sel juhul ei saagi heli tulla mujalt, kui vaid kahest esikõlarist. Lase ressiiverisse mingit mingis mitmekanali-formaadis heli või siis lülita see kunstlikult mingi mitmekanali-heli töötleva reziimi peale.
See, et volüümi põhja keerates ka tagakanalitest siiski midagi kostab, kujutab endast kanalite läbikostvust ja näitab, et tegu pole kõige kvaliteetsema tootega, kuna tegelikult peaks sellises situatsioonis sealt vaid vaikust kosta olema. |
Jah ressiiver ongi pandud mul tööle stereoreziimis kuna mul on ainult kaks kõlarit ja ei soovigi midagi rohkemat. Tahangi et heli tuleks mul ainult kahest kõlarist. Vahet pole mis kanali või formaadi peal ressiiver on ma ikka ei kuule heli sealt. Kuid keerata volume 0db peale on kosta vaikselt muusikat aga miks ta töötab mul nii vaikselt?
Ressiiveri kõlari "setupi" programmi näppides hakkas kõlarites kostuma heli ka juba -60db peal ja kõik paistis juba korras olema kuid kui lülitasin ressiiveri välja ja sisse siis tuli sama probleem tagasi et heli pole, ainult põhja keerates kostub vaikselt muusikat. Olen proovinud uuesti erinevaid setupe, kuid heli ei hakka ikkagi enam kõlaritest tulema.
Petz kirjutas: |
Kahest kõlarist ainult nagu jutt käibki!?
Aga see on jah võimalus, et need valede klemmide alla torgatud. |
Põrandakõlarid on mul torgatud front klemmide alla mitte kuskile center või backsurroundi alla.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
14.03.2013 23:01:58
|
|
|
Mul oma vanast Kenwoodist meeles, et sisendi tundlikkust sai ka regullida, äkki viga seal? Või misasi sul muusikat maha mängib?
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vares
Kreisi kasutaja

|
15.03.2013 00:04:35
|
|
|
Vabandan oma kanapimeduse pärast - kiiresti lugedes jäi arusaam, et S-90-d on ees ja taha sai need Yamahad pandud, aga et sealt ei tule heli.
Aga uue info valguses võtab olukord tõesti kukalt kratsima.
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lauri0112
HV veteran

|
15.03.2013 00:07:46
|
|
|
Heli suunatud kõrvaklappidesse? Kunagi oli Kenwoodi ress ja mäletan et kui heli oli klappidesse suunatud, ja volüüm põhja panna siis vaikselt hakkasid ka tavalised kõlarid mängima.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
maxtor1
HV veteran

|
15.03.2013 00:21:57
|
|
|
Kenwoodil peaks eraldi nupp olema ''Speakers on/off'' Äkki kuidagi seotud asjaga ? Üldiselt jääb küll mulje et mingisse valesse väljundisse on kõlarid ühendatud. Oled proovinud ka reziimi muuta kas mingis muus seades peale stereo ei parane midagi ?
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
15.03.2013 11:37:34
|
|
|
tsitaat: |
Ressiiveri kõlari "setupi" programmi näppides hakkas kõlarites kostuma heli ka juba -60db peal ja kõik paistis juba korras olema kuid kui lülitasin ressiiveri välja ja sisse siis tuli sama probleem tagasi et heli pole |
Ehk siis ongi settingutes esikõlarite tugevus lihtsalt maha keeratud? Kui peale väljalülimist uuesti setup-i lähed, on siis sama seis? Kui mingil moel juba hääle kätte said, on probleem ikka nuppudes-menüüdes kinni...
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
h2ckinside
HV vaatleja
|
15.03.2013 16:21:01
|
|
|
Sisendi tugevust saab regullida küll jah, aga see ei muuda midagi. Speaker on/off ka ei ole viga. Heli klappidesse suunamist ma ei leia küll kuskilt, et seda peale panna või maha võtta, kuid ma ei tea kas selles võib viga olla. Peale väljalülitamist jääb setupis kõik samaks jah ja isegi kõik settingud põhja keerates ei tule ikka heli. Ressiiveril on endal fm vastuvõtja ehk olen üritanud saada heli raadiot kuulates, läpaka taha ühendades ja teleka taha optilise kaabliga kuid ei saa kuskilt heli maha mängitud.
Ise arvan et probleem on ikkagi "mehaaniline", sest ressiiverilt kaane pealt maha võttes oli seal väga väga paks tolm ja mustus. Toite osas kahest kaitsmest üks oli läbi mille ära vahetasin. Konded ei paista punnis olevat, kuid alt on nad mingi ollusega koos küll, tundub olevat liim. Kas kondedele pannakse üldse alla liimi et nad plaadi peal püsiksid? Või on need ikkagi lekkivad konded mul seal. Arvestades tolmu kihti seal sees siis imestasin et see ressiiver polnud juba maha kärsanud. (ressiiveri sain tuttava käest)
Lisan pildid kah iseasi palju sealt aru saab.
viimati muutis h2ckinside 15.03.2013 17:00:07, muudetud 1 kord |
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Plumbum
HV vaatleja
|
15.03.2013 16:33:37
|
|
|
Tulistan puusalt. Äkki on "Mute" peal?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
maxtor1
HV veteran

|
16.03.2013 10:45:06
|
|
|
Silma järgi ütleks et sellist pläga ei tohiks konde all olla.
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
16.03.2013 10:56:01
|
|
|
h2ckinside, Pärnus oli vanasti Philipsi kodumasinate remont (Jelgava poe taga), vana "uue haigla" juures. I keskool ehk Ühisgümnaasium on ka seal vastas. Mart oli tööl seal, ta oskas võimendite sisudega miskit ette võtta. Ma ei tea mis selle Jelgava poe nimi nüüd on (vahe peal on ta igasugu nimesid kandnud). Ühesõnaga helista sinna, küsi kas Mart on tööl ja lase üle vaadata kui oma mõistus peale ei hakka. Asja mitte tundes pole mõtet neis võimendite sisudes sorkida , korda nad sellest ei lähe aga reaalne võimalus, et ise lisavigastusi tekitad on täiesti olemas.
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
h2ckinside
HV vaatleja
|
16.03.2013 22:43:39
|
|
|
Eks peab otsima jah kedagi kes vaataks selle asja üle.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|