Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Probleem Amilo La1703'ga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.11.2008 23:21:43 Probleem Amilo La1703'ga vasta tsitaadiga

Lugesin veidi FS'i foorumit ja no jubeda saastaga on ikka vennad hakkama saanud. Põlve otsas teeks ka korralikuma pilli valmis vist. Kõlarid ei tööta (pole ainus, aga põhjust täpset ei tea), wifi ei lähe normaalselt käima, pool ekraani on tume ja teine pool veel tumedam (kuigi tumedus põhjas).

Igastahes, kui keegi on kokku puutunud selle jubedusega, siis ehk oskab öelda, et kuidas wifit sisse lülitada? Ühtegi Fn nupukombinatsiooni selle jaoks ei leia ja kusagil ei näe mingit lülitit ka mis wifi sisse või välja lülitada võiks. Ühe korra sain kuidagi vista all ringi jeblades sisse lülitatud selle, aga teist korda ei suuda enam leida. Kaart ja kõik on device manageri all olemas, aga lihtsalt ühtegi networki ei leia. -edit-
ok leidsin nupu, aga tüütus on seda siiski iga kord manuaalselt käima panna.

Teiseks, kas see kõlarite mitte töötamine on mingi tehniline viga või tarkvaras asi? Mina igastahes ei suuda kusagilt leida kuidas neid tööle saada. 3.5mm jaagus klapid töötavad ilusti, aga kõlarid ei tee piuksugi.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
siLc
HV Guru

sõnum 30.11.2008 23:27:08 Re: Probleem AMILO La1703'ga vasta tsitaadiga

MiXeR kirjutas:
Lugesin veidi FS'i foorumit ja no jubeda saastaga on ikka vennad hakkama saanud. Põlve otsas teeks ka korralikuma pilli valmis vist. Kõlarid ei tööta (pole ainus, aga põhjust täpset ei tea), wifi ei lähe normaalselt käima, pool ekraani on tume ja teine pool veel tumedam (kuigi tumedus põhjas).

Uhuh, väga loogiline...
Igastahes amiiiilude ja sarnaste Uniwilli poolt toodetud (jah, AMILO-si pandi kokku sellenimelise firma poolt FS-le) 15,4" ekraaniga masinate tüüpiline viga on ekraanile tumedamate ja heledamate laikude tekkimine.
MiXeR kirjutas:
Teiseks, kas see kõlarite mitte töötamine on mingi tehniline viga või tarkvaras asi? Mina igastahes ei suuda kusagilt leida kuidas neid tööle saada. 3.5mm jaagus klapid töötavad ilusti, aga kõlarid ei tee piuksugi.

Kui ennem töötasid, siis võib vabalt tarkvara viga olla.
tagasi üles
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

sõnum 30.11.2008 23:44:55 vasta tsitaadiga

No miks ta loogiline ei ole? Ekraani inverteri ja miskise juhtme saba andmine on foorumi järgi neil tüüpviga. Võibolla tõesti ei ole mul tumedus põhjas, aga igastahes Fn klahvid mul seda ei muuda. + viliseb see ekraan ka nagu loom.

Kõlarite kohta ei tea, pean omanikult täpsemalt uurima.

Stiilinäide ekraani kohta:
Spoiler Spoiler Spoiler

Varem või hiljem tuleb sellega garantii poole pöörduda, aga lihtsamad asjad saaks nagu ise ära lahendada.
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 01.12.2008 09:19:05 vasta tsitaadiga

Kui oled ostnud liiga odava käki, siis mida rutem vigadega garantii poole pöördud seda mõistlikum - veidigi lootust natuke aega arvutist rõõmu tunda. üks viga kipub teisi järele kutsuma icon_wink.gif
tagasi üles
toivos
Kreisi kasutaja
toivos

sõnum 01.12.2008 10:59:19 vasta tsitaadiga

MiXeR kirjutas:

Varem või hiljem tuleb sellega garantii poole pöörduda, aga lihtsamad asjad saaks nagu ise ära lahendada.
Kui ise hakkad parandama, unusta garantii. Wlan peaks klahvikombinatsiooniga tööle minema. Vaata hoolikalt klaverit.
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

sõnum 01.12.2008 17:25:59 vasta tsitaadiga

Ma polegi öelnud, et ma hakkan seda laiali lammutama ja keevitama. Või ütlesin kusagil? Ekraani probleemi mainisin lihtsalt. Kõlari probleem võib väga vabalt olla tarkvaraline (vista ja XPS'iga sellise probleemiga kokku puutunud) ning wlani automaatne sisselülitamine on samuti tarkvara taga kinni ju. Pole vaja niisama lahmida ju. icon_wink.gif

Ning editis kirjutasin seda ka, et leidsin juba nupu.
tagasi üles
toivos
Kreisi kasutaja
toivos

sõnum 02.12.2008 23:41:19 vasta tsitaadiga

Kõlari probleem on tarkvaraline, tagajärjeks on riistvaraline viga.
Ruc
HV vaatleja

sõnum 19.02.2013 00:38:19 vasta tsitaadiga

nonii, sattusin samasuguse önnetuse otsa..
Ostsin tuttavalt kellel oli see juba jalus. Ekraan poolpime, asi oli inverteris. Sellega korras. Klaviatuuril 4 nuppu ei tööta icon_confused.gif
Kättesaades oli kindel käsk kohe formaat.
Probleem selles, et ei saa heli kätte nüüd, ning ta ütles, et konkreetselt polegi heli kasutanud kunagi, niiet ta ei tea ise ka kas enne töötas v mitte..
Driverid lähevad peale, kuid heli ei tule, proovisin 2 korda uuesti formaati, aga ikka ei saa heli. Mul on siis xp pro sp3 plaat. Homme hakkan uuesti jamama. Ning proovin veel, aga ma ei tea enam mida proovida..
kellelgi äkki kogemusi või infot jagada, et kuidas (googeldada proovisin, otsest abi ei saanud)
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 19.02.2013 11:34:28 vasta tsitaadiga

Ruc kirjutas:
nonii, sattusin samasuguse önnetuse otsa..
Ostsin tuttavalt kellel oli see juba jalus. Ekraan poolpime, asi oli inverteris. Sellega korras. Klaviatuuril 4 nuppu ei tööta icon_confused.gif
Kättesaades oli kindel käsk kohe formaat.
Probleem selles, et ei saa heli kätte nüüd, ning ta ütles, et konkreetselt polegi heli kasutanud kunagi, niiet ta ei tea ise ka kas enne töötas v mitte..
Driverid lähevad peale, kuid heli ei tule, proovisin 2 korda uuesti formaati, aga ikka ei saa heli. Mul on siis xp pro sp3 plaat. Homme hakkan uuesti jamama. Ning proovin veel, aga ma ei tea enam mida proovida..
kellelgi äkki kogemusi või infot jagada, et kuidas (googeldada proovisin, otsest abi ei saanud)
Mis tähendab - 4 nuppu ei tööta? Arvuti on vedelikke saanud???
Sel juhul võivad osad voolurajad sees olla katki oksüdeerunud ja võid õnnelik olla kui see ainult heli on ära võtnud...
tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 19.02.2013 17:57:27 vasta tsitaadiga

Mittte nöökimiseks icon_idea.gif Enemesed miks pooldate selliseid käkke ja siis vigade kõrvaldamiseks tekkitate selliseid postitusi icon_rolleyes.gif Kui pole money siis koguge parema masina heaks+enne ostu konkreeetse mudeli kohta on googles väga palju infi,mitte,et kaklus läbi ja siis vehime rusikatega hiljem icon_idea.gif Igatahes edu neile kes seda kama teie eest vitsivad rahuldada thumbs_up.gif Aru ma ei saa icon_rolleyes.gif
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

sõnum 19.02.2013 21:28:05 vasta tsitaadiga

Esiteks minu esimene postitus on juba pea 5a vana ja tegu oli tuttava arvutiga. Teiseks on väga silmakirjalik sinu poolt kirjutada sellist juttu kui signatuuris ilutseb surnud 6nda seeria pavilioni kuulutus. icon_lol.gif
tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 20.02.2013 09:24:41 vasta tsitaadiga

Mihkel. kirjutas:
Esiteks minu esimene postitus on juba pea 5a vana ja tegu oli tuttava arvutiga. Teiseks on väga silmakirjalik sinu poolt kirjutada sellist juttu kui signatuuris ilutseb surnud 6nda seeria pavilioni kuulutus. icon_lol.gif

Sorry jah ei pannud kuupäeva tähele icon_redface.gif Ise sain ka esimesed vitsad kätte selle paavianiga ja nüüd ei enam selliste saastade poole vaata icon_cool.gif
Igatahes peace icon_biggrin.gif

Ruc
HV vaatleja

sõnum 21.02.2013 00:08:08 vasta tsitaadiga

Uurisin veel ja selgus, et heli töötas tal, kuna facebookis videosid vaatas vahest. Klaviatuuri viga oli suht algusest saati, vett pole saanud väidetavalt.. kasutas usb klaviatuuri.. Nupud mis ei tööta olid tab, b ja n.

heli kohapealt ainuke asjalik mis leidnud olen on
http://www.amilo-forum.com/topic,2022,-amilo-La1703-sound-problem.html
aga mul on sp3 plaat.. seega vist pole abi.. kui just ei saa downgradeda kuidagi windowsi..
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 21.02.2013 09:29:19 vasta tsitaadiga

Ruc kirjutas:
Uurisin veel ja selgus, et heli töötas tal, kuna facebookis videosid vaatas vahest. Klaviatuuri viga oli suht algusest saati, vett pole saanud väidetavalt.. kasutas usb klaviatuuri.. Nupud mis ei tööta olid tab, b ja n.

heli kohapealt ainuke asjalik mis leidnud olen on
http://www.amilo-forum.com/topic,2022,-amilo-La1703-sound-problem.html
aga mul on sp3 plaat.. seega vist pole abi.. kui just ei saa downgradeda kuidagi windowsi..
Tarkvara suhtes saad katseid teha linuxi live-CD abil.
Vanema win versiooni installiks peaksid esmalt vaatama, kas draivereid leiad sellele masinale. Pigem prooviks hoopis w7-ga.
Nuppude suhtes - väheusutav, et tehase praak oli ja garantiid ei soovitud üldse kasutada. Pigem on ikkagi kas vedelikuga kahjutatud või käpardlikult sees susitud, mis teeb vist sama välja.
tagasi üles
Ruc
HV vaatleja

sõnum 21.02.2013 16:29:08 vasta tsitaadiga

nii, sebisin sp2 plaadi ja tegin selle lingi õpetuse abil asja ära, tulemus on, et kõrvaklappidest tuleb heli.. kõlar on aga vait..
Klaviatuuril avastasin, et nupud töötavad, kui mingit teist nuppu ka all hoida samalajal..ehk siis sõerajal on katkestused??
tagasi üles
Amilo
HV kasutaja
Amilo

sõnum 12.03.2013 16:53:32 vasta tsitaadiga

Endal oli kunagi sama masin, kuigi ekraani probleemi mul polnud kunagi ja toimib uue omaniku käes juba ka tükk aega. Kõlarid läksid 1 kuu peale poest ostu tummaks, lihtsalt hetkega aga see probleem parandati garantiis. Wifi-ga oli ka jama, et pidi manuaalselt ühendama pidevalt ja siis ühendas lahti ka vahel. Aga kuna uus omanik sellel on minu tuttav siis varsti proovin uut wifi kaarti masinas kuna format ja uus windows asja ei parandanud.
EDIT: Teist wifi kaarti ei tunnistanud üldse.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Probleem Amilo La1703'ga
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.