Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Murtpoiss
HV kasutaja

|
10.03.2013 18:38:29
Navbar cms-ile bootstrapis ... HELP! |
|
|
Kasutan twitter bootstrap ja olen valmis teinud navigatsiooni riba
aga kuidas lisada sellele dünaamiliselt et kas vajutad peale v6i hoverid üle siis tekivad võimalused kõrvale
"edit, add new ja delete"
ja kuidas neid tööle saada ?
on ehk keegi kokku puutunud sellise asjaga ... saab aidata mingi tutoriali v6i n2itega ?
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Murtpoiss
HV kasutaja

|
11.03.2013 11:43:32
|
|
|
ei ole vist eriti vahet kuidas see menüü töötab et kas ta on hoveriga v6i mitte ...
mul vaja seda cms-i poolt teha ... et saaks lisada uusi nuppe navbaarile .... neid kustutada .... ja muuta nimesid
et neid asju teha peaks siis kuskilt hoverist v6i onclick kaudu tulema v2lja mingid nupud nende ^ optionsite jaoks
Pmtl sellisele asjale vaja lisada optionsid igale nupule : edit ja delete ... ja siis veel eraldi nupp add new
http://webdesigntutsplus.s3.amazonaws.com/tuts/312_bs/My-Bootstrap-Site-NAVBAR/navbar-examples.html
et saaks eraldi lehti lisada, kustutada ja muuta peale lehe valmistamist nii et ei pea enam koodi muutma
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
11.03.2013 11:59:18
|
|
|
Kas sa juba kasutad mingit CMS'is siis või? Või teed ise?
Ikkagi väga segane jutt, kui sa ise CMS'i teed, siis on sul vaja mingit backendi ja andmebaasi kuhu sa siis selle navbari salvestad ja lehte tehes ta sealt võtad.
Seda mismoodi see tegelt käima peaks muidugi ühe lausega ei räägi.
Bootstrap ise mingit salvestamist kuidagi ei tee. Kui jutt käib mingist konkreetsest CMS'ist siis palun ütle millisest või loe ISE selle CMS'i doci ja googelda.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Murtpoiss
HV kasutaja

|
11.03.2013 16:53:12
|
|
|
ma saan aru et siin on dropdown menüüd ja asjad aga ma teen ise cms-i ... v6i siis yritan teha
bootstrap n2idetes seda pole toodud v2lja et ma saaks js kaudu teha nii et vajutad nupule ja lisab ise uue lingi navbarile
v6i et jututab 2ra ...v6i et muudad ja kirjutad uue nime navbaril olevale lingile ... v6i teed üldse dropdown menu nupu
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
11.03.2013 17:08:54
|
|
|
Eh... CMS'i tegemiseks on ikka vaja midagi muud kui boostrapi... Bootstrap on ainult visuaalne põhi põhimõtteliselt, sellega funktsionaalsust kui sellist ei tee.
Backendi jaoks pead kasutama ikka selleks mõeldud asju ja keeli. Näiteks PHP + mysql või nodeJS vms.
http://www.1stwebdesigner.com/tutorials/creating-your-own-cms-1/ on näiteks kerge PHP tutorial.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|