Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Laurikre
HV Guru

|
09.03.2013 16:14:24
Google Picasa albumid suunatakse nüüdsest Google+ |
|
|
Google Picasa fotode jagamise teenus on olnud suurepärane platvorm fotode ja nende jagamiseks kuid tundub, et Google otsustanud selle lõpetada, kuna Picasa albumite URL-e suunatakse praegu Google+ URL-idele.
See ei ole väga üllatav, kuna Google tutvustas mõningaid suuri fotofunktsioone oma sotsiaalses võrgustikus, aga seda on kurb vaadata kuidas Picasa on aeglaselt oma varasemat hiilgust kaotamas.
Loe edasi BattleITst.
_________________ Need: Windows, .Net, Sharepoint, Exchange, Dynamics, Visual Studio, XNA, Expression, Silverlight, SQL and many other skills? Talk to me
Rohkem IT uudiseid iga päev BattleIT lehelt |
|
Kommentaarid: 154 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 :: |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
09.03.2013 20:16:24
|
|
|
Picasa pole nüüd küll see koht, kus ma olen kunagi tahtnud oma pilte hoida, selleks on ikka Flickr olnud.
Google+ on vähemalt seetõttu hea, et seal saab pilte redigeerida ning neid ei pakita nii kokku nagu seda teeb FB - vahel on pildid nii koledaks pakitud, et neid ei taha isegi mitte näha. Samas ei häiri see miljoneid, nii et kui Google ei taha, et tema Plus kohe välja sureb, siis peab sinna saama korraliku rahva järgi. Siiani edeneb see väga vaevaliselt kuigi omab mitmeid eeliseid FB ees, ning seetõttu ka sellised jõuvõtted.
Eelneva vaidluse poolelt olen ka sellel kohal, et mingisugust katkist telefoni ei ole mõtet küll tekitada vaid uudis peaks olema suunatud ikka algallikale ning usaldusväärsuse mõttes võiks see ka sealt tõlgitud olla, et midagi kaduma ei läheks.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
09.03.2013 20:26:28
|
|
|
Eh? Just proovisin. Mul küll kuskile ei suuna. Picasa nagu picasa ikka.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
metavo
HV kasutaja
|
09.03.2013 20:47:03
|
|
|
Mina kui antisotsiaalne interneti avarustes, just loobusin oma google+ kontost et saada picasa keskkonda kasutada.
Ei talu seda jaburust.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
skulmars
HV Guru
|
09.03.2013 20:48:25
|
|
|
Saab vältida plusiga liitumist ja selle ka tagasi kerida.
|
|
Kommentaarid: 213 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
177 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pikkkõrv
HV kasutaja

|
10.03.2013 15:30:45
|
|
|
Omal Picasa pildid ja albumid juba ammu Google+ all ega pole küll senini leidnud, et sellest midagi halvemaks oleks läinud, kellel vaja näeb neid nii nagu ennegi ja ka tasuta kettaruumi piltide mahutamiseks on ikka oluliselt enam jne. Nii, et põhjust rahuloluks on pigem rohkem kui vähem. Ning mis nime või logo mulle sealjuures ekraaninurgas vilgutatakse või mis aadressireale kirjutada tuleb ei oma vähemalt minu jaoks küll mingit tähtsust.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
10.03.2013 15:58:34
|
|
|
skulmars kirjutas: |
Saab vältida plusiga liitumist ja selle ka tagasi kerida. |
Proovisin seda, kuid siis kaotasin ka suure osa YouTube konto funktsionaalsusest.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|