praegune kellaaeg 19.06.2025 08:19:19
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
04.03.2013 21:35:30
Kuidas valida kogu sõna või lõiku hiire vasaku nupu klikkimise asemel selle allhoidmisega? |
|
|
Ühe sõna valimiseks tuleb järjest klikkida kaks korda hiire vasakut nuppu. Lõigu valimiseks kolm klikki.
Mina tahan asendada selle tegevuse nupu allhoidmisega. Näiteks asetades kursor soovitud sõna/lõigu kohale, vajutades hiire vasakut nuppu alla ja hoides seda all näiteks 0,5 sekundit, rakendub kahekordne klikk. Hoides all 1 sekund, siis kolmekordne klikk.
Kuidas seda saavutada? Intellitype Pro mul ei tööta, kuna mul on Logitech hiir ja klaviatuur.
Kasutada on veel Logitech G700 hiir ja Logitech Setpoint koos macro manageriga. Saan sellega küll määrata hiire vasaku nupu jaoks hiirenupukombinatsioon (topeltklikk, kolmik-klikk vms) koos viivitustega, aga siis vasakut nuppu vajutades rakendub vastavalt seadistustele topelt- või kolmik-klikk ja ühekordset klikki siis jällegi ei saa sooritada.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
04.03.2013 21:55:08
|
|
|
Kus see juhtuma peab... üldse windowsis, või kuskil browseris, wordis?
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
04.03.2013 22:05:01
|
|
|
Redikate kirjutas: |
Kus see juhtuma peab... üldse windowsis, või kuskil browseris, wordis? |
Hea oleks, kui saaks Windowsis ja programmides, aga reaalselt oleks vaja seda kõige enam Firefoxis.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
04.03.2013 23:38:23
|
|
|
Ei saa neist essugi aru. Ja kuidasmoodi neid funktsioone rakendada? Tegin mingi .rc faili ja .h faili, aga need on tundmatud süsteemi jaoks.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
04.03.2013 23:51:17
|
|
|
See on windowsi API kirjeldus, otsi konkreetse arendusvahendi dokumentatsioonist, kuidas täpselt win API funktsioone välja kutsuda. Aga kui liiga keeruline tundub, siis võibolla aitab ka autohotkey, eventghost või mõni muu vidin, mis suure osa tööd sinu eest ära teeb.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
06.03.2013 23:09:17
|
|
|
LiivaneLord kirjutas: |
napoleon, selge, uurin maad. Tänan, et viitasid.  |
Uurisin mis ma uurisin ja guuggeldasin mis ma guugeldasin (ning 100x enam katsetamist), aga lõpuks leidsin vist rahuldava tulemuse:
Spoiler 
#NoEnv ; Recommended for performance and compatibility with future AutoHotkey releases.
; #Warn ; Enable warnings to assist with detecting common errors.
SendMode Input ; Recommended for new scripts due to its superior speed and reliability.
SetWorkingDir %A_ScriptDir% ; Ensures a consistent starting directory.
~RButton::
KeyWait, RButton, T0.2
if(ErrorLevel=1){
KeyWait, RButton, T0.3
if(ErrorLevel=1){
Send {LButton}
Send {LButton}
Send {LButton}
KeyWait, RButton, L
Send {Escape}
sleep 100
Send ^c
}
else{
Send {LButton}
Send {LButton}
KeyWait, RButton, L
Send {Escape}
sleep 100
Send ^c
}
} |
Tegin ainult väikese muudatuse. Nimelt on hiire vasakut nuppu vaja ka millegi lohistamisel ja suht võimatu oleks olnud seda kasutada, kuid hiire parema nuppu pole olnud mul vaja mitte kunagi all hoida, vaid alati korraks klikin sellel, et mingi menüü avada. Nüüd aga lisasin sellele lisafunktsionaalsust.
Lisafunktsionaalsuse alla lisasin veel ka automaatse teksti kopeerimise. Hoides paremat nuppu all vähemalt 0,2 sekundit, aga mitte kauem kui 0,5 sekundit, rakendub topeltklikk, avanev menüü sulgub, tekst kopeeritakse. Kauem hoides siis kolmik-klikk ja kogu paragrahv kopeeritakse lõikelauale.
Ainus "kosmeetiline" viga on, et kahekordse kliki puhul valitakse tekst alles parema nupu vabastamisel. Aga noh, mul on ajad suht paika timmitud ning tean, millal kopeerib teksti ja millal lõigu.
Nüüd tuleb hakata harjuma selle mugavuse kasutamisega. Ausalt öelda ma poleks uskunud, et selline asi kuidagi võimalik oleks, aga nüüd on natuke parem pilt ka API funktsioonidest.
Tänud sulle napoleon. Sa oled mind palju aidanud.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
07.03.2013 11:14:48
|
|
|
Sellest on juba hulk aega möödas kui ise autohotkey skripte kirjutasin, aga uuri ka SetTimer käsku. Kui tahaks selle vasaku klahviga tööle saada, teeks mina midagi sellist, et paneks Timer'i, mis näiteks 1 sekundi pärast topeltklõpsu teeb, teeks map-ngu, et kui vasak nupp enne lahti lasta lüüakse timer maha ja veel eraldi timeri, mis jälgib hiire liikumist st. kui hiirt samal ajal liigutatakse, lüüakse samuti timer maha. Idee poolest peaks nii saama, implementeerimine nõuab pisut katsetamist.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
12.03.2013 12:00:14
|
|
|
napoleon, vist jätan parema nupu alla selle teksti valimise asja. Teab, seda vasakut nuppu on ikka aeg-ajalt all hoida ja võib juhtuda soovimatuid sündmusi selle klikiga.
Aga praktika näitas, et automaatne teksti kopeerimine tekitab rohkem tüli ja seetõttu eemaldasin selle. Selle asemel sain parandada ära selle "kosmeetilise vea" ja koodiks sai nüüd:
KeyWait, RButton, T0.2
if(ErrorLevel=1){
Send {LButton}
Send {LButton}
Send {Escape}
KeyWait, RButton, T0.3
if(ErrorLevel=1){
Send {LButton}
Send {LButton}
Send {LButton}
}
KeyWait, RButton, L
Send {Escape}
} |
Oli jäänud üks üleliigne rida, mis muidu ei seganud, aga google otsingukastis ei tahtnud kuidagi kahekordset klikki teha. Selleks oli esimene Send {Escape}. Eemaldasin selle, kuna koodi lõpus on ESC olemas.
KeyWait, RButton, T0.2
if(ErrorLevel=1){
Send {LButton}
Send {LButton}
KeyWait, RButton, T0.3
if(ErrorLevel=1){
Send {LButton}
Send {LButton}
Send {LButton}
}
KeyWait, RButton, L
Send {Escape}
} |
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|