praegune kellaaeg 05.08.2025 11:56:33
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
smurf2000
HV vaatleja
|
04.03.2013 20:37:53
probleem xp installimisel |
|
|
Olen suht. võhik, kuid oleks vaja abi, et mida olen valesti teinud või tegemata jätnud.
Nimelt arvuti on ML mingi 5 aastat vana, kuna see jäi jube aeglaseks otsustasin teha formati. Sai siis originaal xp plaat sisse pandud ja hakatud tegema formatit(ntfs failisüsteemiga c kettale) kõvakettale, läksi kaua aega, kuid tehtud sai, siis installis ka need esimesed failid ära plaadilt ja nüüd tekkiski probleem. Tegi restardi ära ja kirjutab, et System is inspecting your hardvare configuration ja peale selle teksti kirjutamis jääb ette must ekraan ja mitte miskit enam edasi ei toimu. Et mis viga? Kas on mingi tehniline viga, või .... ? Kui mäletan õieti, siis peaks arvuti siis algse xp ekraanipildi ette viskama ja lisa faile installeerima hakkama plaadilt.
Olen teinud ennegi formatit, kuid teisele arvutile, nimelt lauaarvutile ja sellega sain hakkama, et mis nüüd on valesti siis läpaka puhul? Või on sel mingi riistvaraline problee???
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|