praegune kellaaeg 09.08.2025 23:27:02
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
harakas
Kreisi kasutaja
|
24.02.2013 23:27:06
ARC - teleri standbysse viimine lülitab standbysse ka ressiiveri |
|
|
Mul esmakordselt ARC HDMI võimeline süsteem (teler ja ressiiver Marantz NR1403) ja seepärast ajavad mõned asjad mind segadusse. Alati kui ma teleka välja lülitan, lülitub standby peale ka ressiiver, kuigi ma tahan seda edasi kasutada FM raadio kuulamiseks. Pean ta siis alati uuesti sisse lülitama. Otsisin menüüdest ja manuaalist võimalust seda välistada, aga ei leidnud või ei oska kasutada. Mõni märksõna oleks kasuks. Autostandby seaded ei aita, seal saab ainult aega muuta.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
25.02.2013 10:32:35
|
|
|
Vaata manuaalis lehekülg 65 - peaks olema HDMI Control settingute alt võimalik valida P.Off Control väärtuseks "Off". Sel juhul ei tohiks enam see väljalülitamine toimuda. Kõik muu vajalik värk peaks aga edasi toimima.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
25.02.2013 17:47:34
|
|
|
ihvike kirjutas: |
Vaata manuaalis lehekülg 65 - peaks olema HDMI Control settingute alt võimalik valida P.Off Control väärtuseks "Off". Sel juhul ei tohiks enam see väljalülitamine toimuda. Kõik muu vajalik värk peaks aga edasi toimima. |
Tänan väga, see aitas
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
karts3
HV kasutaja

|
26.02.2013 14:55:09
|
|
|
Mul on sama mure teleka stanby reziimiga. Nimelt telekas ja satibox käib ühe nupu alt tööle ja kinni (tuleb näidata telekale mis sisendit kasutada, siis tuleb alles pilt ette ).Mõlemad on ühenduses resiivriga.Kui telekas ja box välja lülitada, siis telekas telekas teeb 2 minuti jooksul klõpsu (nagu läheks mingi stanby reziimi) ja uuesti on vaja telekal pressida sisendi nuppu.Sama on ka arvutis filmi vaatamisega (ka ühenduses resiivriga),kui teleka välja lülitada ja arvutis film tööle panna, siis samal ajal kui telekas klõpsu teeb viskab arvuti ekraan korraks mustaks. Kas telekal saaks kuidagi neid reziime muuta, telekaks Panasonic TX-P50G20E.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|