Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Küsimus seoses sülearvuti remonttöödega märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
djkiller
HV Guru
djkiller

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.02.2013 18:13:45 Küsimus seoses sülearvuti remonttöödega vasta tsitaadiga

Läpakas käis remondis (enda poolt sai testistud mälusi) oli vigane läks ning vahetati emaplaat ära.
Sain kätte ja puht juhuslikult panin uuesti kontrollima .pika testi käigus leidis ikkagi 2 viga.(testisin goldmemyga)
nüüd teenindus väidab ,et viga oleks justkui kontrollitavas tarkvaras.Mida antud lausest küll mõelda?

kuid lubati igaks juhuks vahetada 2 mälu

Tehakse lolliks? Kuna saatsin ka neile pretesiooni seoses sellega ,et töö mul seisab(töövahend)
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
A.S.
HV Guru

sõnum 26.02.2013 18:20:45 vasta tsitaadiga

Aga vastavat tarkvara on ju veelgi, näiteks http://www.memtest.org/.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
djkiller
HV Guru
djkiller

sõnum 26.02.2013 18:24:16 vasta tsitaadiga

goldmem kasutan kuna seda soovitatiu rohkem.
nende jutu põhjal ei tulnud ühe ega teisega viga välja ning viga on hoopis tarkvaras(väidetavalt)
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 27.02.2013 14:37:08 vasta tsitaadiga

Kas nad selle "tarkvara" all pidasid midagi konkreetset silmas? Sedasama, mille taga töö seisab? Eks igasugu programmikestel võib ju tõesti kõiksugu probleeme ette tulla.
tagasi üles
djkiller
HV Guru
djkiller

sõnum 27.02.2013 14:55:56 vasta tsitaadiga

Et programm millega kontrollisin(goldmemory) sellel viga ,et ta tõi uued vead välja.
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 27.02.2013 14:57:55 vasta tsitaadiga

Jah nii võib olla küll, programm teeb vea, tegelikult viga ei eksisteeri. Proovi veel mõnda programmi, Windows memory diagnostics ja Memtest uusim versioon näiteks.
djkiller
HV Guru
djkiller

sõnum 27.02.2013 15:05:20 vasta tsitaadiga

kui kätte saan sisi teen 100%.kuid kui nad viga ei näe või süüdistavad tarkvara siis mis mõttega igaksjuhuks mälu välja vahetada.liigne kulutus
asi pigem milleski muus ,et sai eelnevalt pretensioon esitatud neile e-maili teel
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 27.02.2013 15:31:19 vasta tsitaadiga

Uue mälu paigaldamine tasuta võib olla odavam kui pool päeva testimise peale raisata.
djkiller
HV Guru
djkiller

sõnum 27.02.2013 16:49:26 vasta tsitaadiga

25.02. kell 10.11 küsiti millise programmiga ma testisin
26.02. kell 12.31 ma vastasin
26.02. kell 15.06 juba vastus ,et goldmemory viga
mul lõi esimese vea välja 14 tunni ga ja teise 30 tunni peal.Kuidas siis saab viga leida kui palju vähem testitud kui mul.

??? paned veidi mõtlema või mis?
tagasi üles
marxveix
HV Guru
marxveix

sõnum 27.02.2013 16:59:22 vasta tsitaadiga

djkiller kirjutas:
25.02. kell 10.11 küsiti millise programmiga ma testisin
26.02. kell 12.31 ma vastasin
26.02. kell 15.06 juba vastus ,et goldmemory viga
mul lõi esimese vea välja 14 tunni ga ja teise 30 tunni peal.Kuidas siis saab viga leida kui palju vähem testitud kui mul.

??? paned veidi mõtlema või mis?

Ei tasu iga tühja pärast kohe pretensiooni esitada, milleks see sulle kasulik on djkiller? Kui mälu katki siis nad vahetavad selle ka välja (võta asja rahulikult).
tagasi üles
djkiller
HV Guru
djkiller

sõnum 27.02.2013 17:11:56 vasta tsitaadiga

esiteks enne seda tuli läppar remondits vahetati emaplaat.sai kasutada ca 10 päeva kui oli kahtlane tunne ning kontrollisin mäluporgrammiga uuesti üle.Jälle leidis vea
mul töövahend ca 1 remondis siis nagu häirib küll.Kui vahetati emaplaat siis kontrolliti nii mäludi kui ka HDD kõik oli OK.
Nüüd tuleb välja ju ,et ikka pole.Mida siis kontrolliti? Naabrimehe masinat we?

See sama hea kui oled rekkamees ja auto on sul nt remondis kuu aega.Mida sa teed? paned hambad varna?

selles kogu point

sama jama oli mul Silberautoga.Maastur remondis.Töömehed ei saa hakkama.Tee lisakulutusi .Lõpuks sai naru ,et asi hakkab ka venima ning olin kohustatud ostma uue auto.Töö muidu oleks seisnud.
Silberauto töö eest raha ka ei võtnud kuna said aru ,et nad antud juhtumil olid saamatud.
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 27.02.2013 18:24:13 vasta tsitaadiga

Eks ima tööriistata olemine valmistab pahameelt kindlasti, keegi ei vaidle vastu. Kuid kasutajale tundub asi tihtipeale teisiti kui tegelikult on.
Kui vead tekkisid 14 tunni ja 30 tunni peal siis on ilmselt programmi viga/liialdus.
Ja pane ennast korra remontija rolli, nüüd nad peavadki vähemalt 2x44 (esimene 44h, et kas sinu jutt vastab tõele ja teine 44h pärast mälude vahetamist kui selgub, et ikka mälu viga) tundi Sinu masinat testima, et kindlad olla.

Mnator
HV Guru

sõnum 27.02.2013 18:51:26 vasta tsitaadiga

Noname kirjutas:
Eks ima tööriistata olemine valmistab pahameelt kindlasti, keegi ei vaidle vastu. Kuid kasutajale tundub asi tihtipeale teisiti kui tegelikult on.
Kui vead tekkisid 14 tunni ja 30 tunni peal siis on ilmselt programmi viga/liialdus.
Ja pane ennast korra remontija rolli, nüüd nad peavadki vähemalt 2x44 (esimene 44h, et kas sinu jutt vastab tõele ja teine 44h pärast mälude vahetamist kui selgub, et ikka mälu viga) tundi Sinu masinat testima, et kindlad olla.
Õnneks nad ei pea vahetpidamata ekraani põrnitsema, nurka nädalaks ajaks seda nõutud testi ketrama.... Ja hädaline saab kirjutada foorumisse uue vingu, et garantiiremont nii kaua aega võtab ja ta ilma oma nii hädavajaliku porrisikutajata peab olema icon_wink.gif icon_lol.gif icon_wink.gif
Ja paari vea ilmnemine nii pika testaja järel, hmm, kuna veel läpakaga tegemist, siis pisike kahtlus, et kas selle aja jooksul temperatuuritõusu ei ole ja sellega seoses kuidagi mälupesas korraks halb ühendus ühel klemmil või midagi analoogset.
tagasi üles
djkiller
HV Guru
djkiller

sõnum 27.02.2013 20:36:11 vasta tsitaadiga

Noname kirjutas:

kui ma andsin kaasa mälupulgaga pildid ,et mis seis oli mis vead ja kui kaua võttis test aega.
sama programmiga olen muid arvuteid testinud ja mälud vahetatud(aktsepteeritud)

mind lihtsalt huvitab see küsimus kas kellelgi ka nii olnud ,et saab asja kätte ja suht kohe uuesti garantisse?
tagasi üles
ThedEviL
HV Guru
ThedEviL

sõnum 27.02.2013 20:58:52 vasta tsitaadiga

Ma ei taipa milles viga oli.

Kas reaalselt oli masinaga mingi mure või goldmem errori peale jooksid kohe gar remonti?

Lase memtest86+ ga asi üle. Eeldatavasti ainuke viga on klaveri ja tooli vahelises paranoias.
Kui sul mälu vigane oleks arvuti bsodfest
tagasi üles
djkiller
HV Guru
djkiller

sõnum 27.02.2013 21:32:15 vasta tsitaadiga

hakkas tegema vahet lambist restarte.alles peale 10 dat päeva hakkasin testima kui oli paar resa ära teinud.
mis arvad,et iga kriimu pärast hakkan garantisse jooksma we? mul aeg kallim.kuna garantiid veel 2 aastat garantiid joosta aega küllaga
tagasi üles
ThedEviL
HV Guru
ThedEviL

sõnum 27.02.2013 21:42:31 vasta tsitaadiga

Restartimine võib olla küll mälust.
Pane ööseks memtest86+ jooksma.

Vigaseid mälusid on mõnel tootjal partiide kaupa
tagasi üles
themm
HV kasutaja
themm

sõnum 03.03.2013 17:01:46 vasta tsitaadiga

Kui arvuti viksad sinist ekraani vahel, siis võib viga olla nii riistvaraline kui ka tarkvaraline. Antud juhul testisid sa Goldmememory testiprogrammiga mis on suht usaldusväärne. Memtest kõiki vigu ülesse ei leia, peab väga kaua käima et vead esineksid.
Ega sul muud ei olegi teha kui masin uuesti tremonti ssaata. Kindlasti mainida mis täpselt viga masinal on.
tagasi üles
djkiller
HV Guru
djkiller

sõnum 05.03.2013 19:37:24 vasta tsitaadiga

Läpakas saadetud remonti 19.02.2013 nüüd juba poolel teel tagasi( siis juba saatsin goldmemoryst ning leitud vigadets pilt).Lihtsalt kui saan asja kätte siis panen veel testima nii igaksjuhuks.

naljasaaga jätkub

Tere,
Hoolduses arvutil Teie poolt viga ei avaldunud.
Hooldus vahetas siiski välja mälumoodulid.
Kahjuks ei ole arvuti tagasiost ega vahetamine uue vastu põhjendatud.

Vabandame ebameeldivuste pärast.

1. ma ei olnud nõudnud raha tagasi ega vahetust. kuna töö seisis siis ootasin nedepoolset pakkumist
2.miks vahetada välja mälud kui nad on korras.Igaksjuhuks sellist kulu ja nalja ükski firma ei tee
tagasi üles
green
HV veteran

sõnum 08.03.2013 15:04:02 vasta tsitaadiga

djkiller kirjutas:
Läpakas saadetud remonti 19.02.2013 nüüd juba poolel teel tagasi( siis juba saatsin goldmemoryst ning leitud vigadets pilt).Lihtsalt kui saan asja kätte siis panen veel testima nii igaksjuhuks.

naljasaaga jätkub

Tere,
Hoolduses arvutil Teie poolt viga ei avaldunud.
Hooldus vahetas siiski välja mälumoodulid.
Kahjuks ei ole arvuti tagasiost ega vahetamine uue vastu põhjendatud.

Vabandame ebameeldivuste pärast.

1. ma ei olnud nõudnud raha tagasi ega vahetust. kuna töö seisis siis ootasin nedepoolset pakkumist
2.miks vahetada välja mälud kui nad on korras.Igaksjuhuks sellist kulu ja nalja ükski firma ei tee

ise sa ju viitasid neile et mälud justkui vigased ning eks nad sinusuguse kliendi rahustustamiseks tegid sellise ''kalli'' nalja...niiet ole rahul

Noname
HV Guru
Noname

sõnum 08.03.2013 17:25:19 vasta tsitaadiga

Tehakse küll sellist nalja. Olen ise vahetanud pool arvutit tasuta välja kliendil, ilma et oleks viga leidnud. Ja mitte ühe korra.
djkiller
HV Guru
djkiller

sõnum 08.03.2013 20:33:32 vasta tsitaadiga

seega ma ise tegin need pildid photoshopi abil we:D

kui programm viga ei leia siis pole ka millegi üle kaevata lisaks restardid.
seega küsin nende käest aktid või siis vastuseks samad pildid millega nad seal testivad nt 48h ja ei ühtegi viga.
milleks mulle uued mälud kui nad terved?
kui sa seletad mulle ja laod 100% õiged faktid lauale siis olen vait ja palun ise andeks ,et ajan mula.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 08.03.2013 21:01:45 vasta tsitaadiga

djkiller kirjutas:
seega ma ise tegin need pildid photoshopi abil we:D

kui programm viga ei leia siis pole ka millegi üle kaevata lisaks restardid.
seega küsin nende käest aktid või siis vastuseks samad pildid millega nad seal testivad nt 48h ja ei ühtegi viga.
milleks mulle uued mälud kui nad terved?
kui sa seletad mulle ja laod 100% õiged faktid lauale siis olen vait ja palun ise andeks ,et ajan mula.

Aga miks Sa üleüldse arvad, et keegi hakkab 48 tundi kontoris istuma ja siis mälusid kontrollima. icon_cool.gif
Kunagi sai mingid odavad DDR3 mälud seepärast minema visatud, et müügifirma ütles umbes nii, et nemad töötavad "9-st viieni" ja keegi ei ole kohal öid ja päevi, et mingeid mälusid kümneid tunde järjest kontrollida.
tagasi üles
djkiller
HV Guru
djkiller

sõnum 08.03.2013 21:55:48 vasta tsitaadiga

sulle tuli selge vast us.mille aetakse mila.
lihtne just öelda ,et mälud odsavamad kui tööjõud:-)
[img][/img]
tagasi üles
.:MDK:.
HV veteran
.:MDK:.

sõnum 09.03.2013 17:01:51 vasta tsitaadiga

Mõnikord on tõesti lihtsam jubin välja vahetada kui hakata vaidlema pretensioonika kliendiga (või otsida mingit viga, mis ainult täiskuu ajal tekib). Olid kindel, et on mäluviga ja mälud vahetati välja. Ei saa probleemist aru... icon_rolleyes.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Küsimus seoses sülearvuti remonttöödega mine lehele 1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.