praegune kellaaeg 04.08.2025 03:48:22
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Zonerman
HV veteran

|
02.08.2025 12:18:08
Titan Quest 2 |
|
|
Eile õhtul siis mulle ootamatult tuli Early Access Titan Quest 2 välja. Praegu soodukaga steamis.
Kuna ma olin suur fänn Titan Quest 1'le ja üldse sellise stiiliga aRPG mängud meeldivad, siis võtsin ligi.
Eile sai tehtud ca 4 tundi ja pean tunnistama, et päris vahva on. Bugisid ei ole täheldanud. End-game hetkel ei ole ja on peamiselt act 1. Craftimist ka hetkel ei ole ja multi coop play tuleb ka hiljem (kuni 4 partys).
Tegin teema, et kellel huvi saab muljetada buildide üle. Valida saab 2 masteryt ja siis on primary atribuudid, mille alusel saab ka kombineerida skille. Skille ise saab ka modifitseerida päris palju.
Praegu tegin esimesena Rogue + Storm combo. Masterreid resettida ei saa aga kõike muud saab respeccida.
https://store.steampowered.com/app/1154030/Titan_Quest_II/
_________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|