Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
multizync
HV kasutaja

|
16.02.2013 14:38:52
Kõvakettalt telekasse lastud filmidel puudub kõdukinosüsteemi heli |
|
|
Ühesõnaga, ühendasin teleka(samsung ue40es5500) ära kodukinosüsteemiga. Kodukinost panen auxi peale ja siis telekat vaadates mängib kodukino heli, kõik on tip top. Aga kui ma hakkan filme vaatama kõvakettalt, siis valin allikaks kõvaketta, ning seejärel sealt pealt filme vaadates, mängib ainult teleka heli, kodukino kõlarid on tummad siis..
Oskab keegi midagi pakkuda..
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
16.02.2013 18:55:59
|
|
|
Kui räägiksid täpsemalt mis kaabliga mis asjad ühendatud on siis oskaks ehk paremini aidata.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
multizync
HV kasutaja

|
16.02.2013 19:29:58
|
|
|
Kodukino on ühendatud TV(auxi) otse RCA'ga link ja teleka taha ühendasin sellise asja link, kuhu ma ühendasin 2 RCA'd, punane ja valge.
Põhjus miks ma teleka taga otse ei ühendanud Audio RCA pesadesse on see, et
tsitaat: |
The red & white RCA jacks inline with the green, blue & red jacks are intended for the Audio Input of the COMPONENT / AV IN. It is expecting an incoming audio feed; it does not provide audio output.
link |
Nüüd kui panna kodukino auxi peale, siis tuleb heli, aga kõvakettalt vaadates tuleb ainult teleka heli.
Teleka tagune on selline link
|
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Skorzeny
HV kasutaja
|
17.02.2013 02:01:49
|
|
|
multizync kirjutas: |
Kodukino on ühendatud TV(auxi) otse RCA'ga link ja teleka taha ühendasin sellise asja link, kuhu ma ühendasin 2 RCA'd, punane ja valge.
Põhjus miks ma teleka taga otse ei ühendanud Audio RCA pesadesse on see, et
tsitaat: |
The red & white RCA jacks inline with the green, blue & red jacks are intended for the Audio Input of the COMPONENT / AV IN. It is expecting an incoming audio feed; it does not provide audio output.
link |
Nüüd kui panna kodukino auxi peale, siis tuleb heli, aga kõvakettalt vaadates tuleb ainult teleka heli.
Teleka tagune on selline link |
Mis tähendab "kõvakettalt vaadates"?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
multizync
HV kasutaja

|
17.02.2013 11:55:32
|
|
|
Kõvakettalt vaadates tähendab seda, et ühendasin välise kõvaketta usb juhtmega teleri külge, teleka puldilt valisin source'ks HDD ja valisin filmi ja hakkasin vaatama ja kodukino kõlarite heli ei ole..
|
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Skorzeny
HV kasutaja
|
17.02.2013 15:10:51
|
|
|
multizync kirjutas: |
Kõvakettalt vaadates tähendab seda, et ühendasin välise kõvaketta usb juhtmega teleri külge, teleka puldilt valisin source'ks HDD ja valisin filmi ja hakkasin vaatama ja kodukino kõlarite heli ei ole.. |
Ja vilmi heliks on .dts?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
multizync
HV kasutaja

|
17.02.2013 17:13:31
|
|
|
Hmm, ma ei tea, kust ma seda vaadata saaks..
|
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
17.02.2013 17:17:52
|
|
|
Mis kodukinoga muidu tegu?
|
|
Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
multizync
HV kasutaja

|
20.02.2013 19:11:27
|
|
|
Selline kodukino
Uurisin seda heli asja ja see film oli .mkv formaadis, ja selles formaadis pidigi heli olema .dts, ma oleks pidanud teisi filme ka proovima, äkki neid mängib, millel pole.mkv laiendit, näiteks .avi või .mp4 vms. Proovin ära ja annan teada..
E: unustasin mainida, et siis kui ma valin sealt puldilt allikaks kõvaketta, siis seal kõvaketta kaustade vahel liikudes pole isegi heli, kui telekas mute peale panna, ühesõnaga heli ei tule juba siis kodukinost..
|
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|