Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
raven
Kreisi kasutaja
|
14.09.2003 14:05:17
K6-2 500mhz jahutamine |
|
|
kas piisab mingist suurest radikast või peaks ventilaator lisaks olema?
kuna minu esimene ( ) iseseisev protsessori jahutuse sättimine, siis kust saada sellist termopast, mis ühtlasi ka liimi funktsiooni omaks, kuna ei leidnud moodust kuidas klambriga radikat kinnitada?
ja üks väga rumal küsimus ilmselt - mis vahe on sellel, kui protsessor töötab 2,2V asemel 3,2V peal, kuid taktsagedus on sama? arusaadav et soojust eraldub rohkem, kuid...
ärge maha lööge, et küsin midagi sellist, mis teie jaoks elementarsena tunduda võib
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
pl1600
HV Guru
|
14.09.2003 14:14:37
|
|
|
ei löö
radikas vs vent ei tea kuna ise pole ühtki omanud aga juba palju väiksematel on vendid peal siis ilmselt ilma ikka läbi ei saa
arctic silveri termoliim maksab 300+, odavam lihtsalt panna tavalist termopastat ja nurkadesse natuke kiirliimi
2.2 vs 3.2 nii võid vabalt asja läbi kärsatada igatahes, ära jama parem...
_________________ mäx2 |
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
14.09.2003 14:15:00
Re: K6-2 500mhz jahutamine |
|
|
raven kirjutas: |
kas piisab mingist suurest radikast või peaks ventilaator lisaks olema?
kuna minu esimene ( ) iseseisev protsessori jahutuse sättimine, siis kust saada sellist termopast, mis ühtlasi ka liimi funktsiooni omaks, kuna ei leidnud moodust kuidas klambriga radikat kinnitada?
ja üks väga rumal küsimus ilmselt - mis vahe on sellel, kui protsessor töötab 2,2V asemel 3,2V peal, kuid taktsagedus on sama? arusaadav et soojust eraldub rohkem, kuid...
ärge maha lööge, et küsin midagi sellist, mis teie jaoks elementarsena tunduda võib  |
ventilaator peab kindlasti peal olema, see 500 pagana palju sooja eraldab, ja mix volte niipalju? maha ple põlenud veel?
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
14.09.2003 14:15:38
|
|
|
Mul endal oli ammu K6-2 550mhz;oli nii nagu oli.Kuumenes piisavalt.palja radikaga jääb jahutus väheks,venti ka ikka vaja. Mida kõrgem on cpu toide üle normi,seda kuumem ta on+seda lühem on ta eluiga.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
erkin
HV kasutaja

|
14.09.2003 14:16:36
|
|
|
Need vanemad AMD-d eraldavad küllaltki palju soojust ja hea oleks kui ventilaator ka oleks
Kuidagi peaks ikka seda saama klambriga kinnitada muidu variant epo liim ja sellega kinnitada.
Emaplaadi manualist tuleks ikka järgi vaadata kuidas jumperid panna, suuremad voldid, ega ta hea ei ole
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
2 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
raven
Kreisi kasutaja
|
14.09.2003 14:19:27
|
|
|
sant kirjutas: |
Mida kõrgem on cpu toide üle normi,seda kuumem ta on+seda lühem on ta eluiga. |
thnx:) oluline teave... niiet jõudlus voltidest ei olene, kui megahertsid ei muutu?
teab äkki keegi mingit head linki anda, kus kordajate, voltide jms. kohta konkreetselt ja rusaadavalt kirjutatud on?
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
14.09.2003 14:26:47
|
|
|
Ma kardan et seda K6-2 cpd sa eriti ei kloki.Endal oli mul oli Acorp ali alidin mingi chip,täpselt ei mäleta.Alguse oli K6-2 300 mhz,ei saand 350mhz peal tööle.Pärast sebisin 550 mhz variandi,Shit kus sain koini selle cpu-ga,iga poole tunni tagant sinine kiri ja sys jooksis kooku=reset. Lõpuks aitas 500mhz peale sättimine,asi jäigi stabiilseks.Ma ei tea milles viga oli aga nii ta oli.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
raven
Kreisi kasutaja
|
14.09.2003 15:34:19
|
|
|
ei ega klokkima ei hakkagi:) lihtsalt sportlikust huvist üht ronti tsurgin:)
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|