praegune kellaaeg 18.06.2025 09:24:31
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Markxy10
HV kasutaja

|
11.02.2013 02:14:02
Erinevate audiostreamide eraldi lindistamine, aga kuuleb ühtedest kõrvaklappidest? |
|
|
Mõte on selles, et tahan lindistada erinevatest väljunditest (erinevatest helikaartidest) tulevaid signaale eraldi, kuid kuulda tahan neid ühtedest kõrvaklappidest.
Mul on onboard realtek-i helikaart ja juurde ostetud creative'i helikaart. Heli tuleks nt. kolmes streamis:
1) creative (mängu helid jms)
2) realtek (skype v ts3 helid - proge seadetest on valitud)
3) mikrofon (minu enda hääl)
Praegu pean esimese kahe kuulmiseks panema creative'i väljundile "listen to realtek mixer", mis paneb kõik skype hääled creative'i streami. See selleks, et ma ise kuuleks skype hääli. Aga nüüd on lindistamisel ka selles esimeses streamis skype hääled, mida ma ei tahaks.
Kas see oleks võimalik kuidagi digitaalselt ära lahendada nt mixeritega vms või on füüsiline mixer ainuke lahendus?
E: kui paneks tavalise Y splitteri n-ö tagurpidi töötama, kas heli kvaliteet langeks märgatavalt?
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|