Otseselt ei ole, ainult 2 vigast sektorit, aga alati võiks tähtsamad andmed igaks juhuks mõnele teisele andmekandjale varundada. _________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W
03.02.2013 23:46:18
Re: HD Tune näitab hulle numbreid
Kui see number ajapikku suureneb siis kindlasti, pikka pidu igatahes enam tavaliselt pole ja tasuks backupile mõtlema hakata... _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
andmete varundamine on vajalik ja selleks võiks ingi väline kandja koos mingite reeglitega mingis programmis alati olemas olla. garantiid tasub ka jälgida. hetkel on edasimüüja garantii mõttekam kui tootja oma- tootja annab refurbished ketta. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas.
Mul näitab HD Tune ka warningut C4 real. Googeldades saab infot, et tegemist on vigaste ümbermäpitud sektoritega, ehk siis peaks muretsema ja garantiisse pöörduma? _________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!"
Hetkel pole ketas kasutusele veel võetud minu poolt ja pole õnneks midagi varundada. Lihtsalt et kui palju peaks selle warningu pärast muretsema, kuna garantiid on veel mõne nädala jagu... _________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!"
paneks ka oma smartid siia üles, oskab keegi ehk kommenteerida,
2 ühesugust ketast, ühel töötunde 13 teisel 7
reallocated event count ühel 11 teisel 6 (esimene ketas algselt 9, paar tundi arvutis töötas lasin nullidega üle, peale seda vaatan juba 11)
Count of remap operations. The raw value of this attribute shows the total count of attempts to transfer data from reallocated sectors to a spare area. Both successful & unsuccessful attempts are counted.
Teravdatud tähelepanu all peaks need kettad olema.
Isiklikult kriitilisi andmeid neil ei hoiaks. Kui on garantiiga, annaks neile valu, OS süsteemikettana ja jälgiks. Läheb hukka, siis läheb ja siis on juba garantii mure need välja vahetada. Esialgu selleks veel põhjust pole. Vist. Seatools`i test annaks vastuse.
Tundub, et oled kehva partii otsa sattunud.
Mingid 250gb kettad samuti viskasid umbes tunniga 1 eventi juurde. Ka oli uus ketas.
Mina ei muretseks.
Kui seda wikit lugeda, siis shows the total count of attempts to transfer data from reallocated sectors to a spare area. Reallocated sectors on ju 0, siis tohiks ka attempte tellida.
Minul Seatools ütleb, et ketas on ok. Vanem versioon HD Tune'st neid vigu samas ei näita. _________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!"
Minul Seatools ütleb, et ketas on ok. Vanem versioon HD Tune'st neid vigu samas ei näita.
Aga erinevad tarkvarad käsitlevadki SMART-i näite erinevalt. Ja kunagi ei tea, kes kui õigesti asjale läheneb või mitte.
Seetõttu tihti peetaksegi ainuõigeks tootja enda Utiliite.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.