praegune kellaaeg 22.06.2025 00:32:30
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
radok
Kreisi kasutaja
|
16.01.2013 23:39:39
Internet kõigub suvalisel ajahetkel |
|
|
Tervist!
Mis seadmed mul on:
1. Ruuter - Thomson TG585 v7, Software Release: 8.2.6.5
2. Emaplaat - ASUS P8Z77-V LE PLUS <---võrgukaart
Tarkvara:
1. Kasutan Mozilla Firefox'i, versioon 18.0.
2. Windows 7 Ultimate, 64-bit.
3. Üks huvitav asi on Device Manager'is. Nimelt Other devices juures on küsimärk, selle all Unknown device, kollase kolmnurgaga hüüumärk - driver'eid uuendada pole võimalik, Windows ei leia netist otsides, nii ei leia ka mina. Ei teagi, mis see õigupoolest olema peab. Ainuke informatsioon selle kohta on Unknown device Properties all - > Details, Property all kuvab ta Hardware Ids ja Value all ACPI\INT33A0 ja järgmine rida *INT33A0.
Internetiühendus on mul Elioni 12/1, mis nüüd ju teab mis aeglane ei ole . Ka arvuti ei ole aeglane - sai ta alles sügisel kokku laotud -
SeaSonic X series Modular 660W 90+ (Gold) 5 Years warranty
ASUS P8Z77-V LE PLUS / Intel Z77 / 4 x DIMM, Max. 32 GB, DDR3 Non-ECC
SAPPHIRE VGA PCIE16 HD7850 2GB GDDR5/11200-07-20G SMALL SAPPHIRE
Intel® Core™ i5-3570K 3.4GHz 6M Processor S1155 BX80637I53570K SR0PM Unlocked BOX
Microsoft Windows 7 ULTIMATE 32 & 64-bit English Retail Box
Alpenföhn Triglav CPU-Cooler - 120mm
G.skill F3-1600C9D-8GAB PC3-12800 / DDR3 1600 Mhz 2 x 4GB 9-9-9 1.5 V Ares
HITACHI 1TB 7200RPM SATA3 32MB 7K1000.D 0F13180
CRUCIAL SSD SATA2.5" 128GB/CT128M4SSD2 CRUCIAL |
Probleemist:
Tegelikult on probleem kestnud juba ~1 kuu, pole lihtsalt aega olnud sellega tegeleda.
Igatahes, iga kord kui ma arvuti sisse lülitan näitab all paremas nurgas taskbar'il, et ühendus on olemas. Seejärel klõpsan lahti interneti - esileheks on mul neti.ee, mis laeb üpris kaua. Okei, ootan ära - leht tuleb kuni minuti jooksul ette. Nii kui võtta mitu tab'i lahti, jookseb kõik kinni - Connection lost ja all taskbar'il näitab, et ühendus on katkenud. Tuleb oodata - asi taastub. Õnneks ei juhtu see mitte iga kord peale seda kui arvuti käivitan.
Hoopis imelikum on juhus, kui kõik on hästi alanud - brauseri avades laeb lehe millisekundite jooksul. Kui ma aga selle brauseriakna kinni peaks panema, ja uuesti avama (st. peale arvuti sisselülitamist käivitan teist korda firefox.exe programmi), siis jookseb kõik kokku - seda alati. See on üpris tüütu, kuna ajakulu on suur.
Ühesõnaga - interneti ühendus kaob keset mingisuguseid toiminguid täiesti juhuslikult ära ja taastub umbes minuti jooksul.
Kuna kodus on ka sülearvuti, mis kasutab wifi't, siis olen ka seda uurinud - interneti kõikumise probleemid puuduvad.
Olen sellele lauaarvutile teinud ka nn. Repair intall'i - probleem ei lahenenud. Samuti üle käidud Spybot - S&D'ga, CCleaner on pidevalt kasutuses, viirusetõrje on MS Security Essentials.
Mida teha? Uus puhas Windowsi installeerimine?
Soovite ka ruuteri Event Log'i näha?
EDIT: Kas see on normaalne, et Task Manger'is on selline pilt, kus mul jookseb 12 svchost.exe't?
EDIT2: Selle juhuse, kui ma FF'i teist korda lahti võtan ja kõik kokku jookseb, aitab restart (ei allu Task Manager'i End Process'ile).
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
t-force
Kreisi kasutaja
|
17.01.2013 01:09:36
|
|
|
Viskasin su puuduva devicei googlisse ja sain vastuseks "Intel Smart Connect Technology"...
Su neti probleem - oled proovinud enda võrgukaardi driverit uuendada?
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
radok
Kreisi kasutaja
|
04.02.2013 18:46:56
|
|
|
t-force kirjutas: |
Viskasin su puuduva devicei googlisse ja sain vastuseks "Intel Smart Connect Technology"... |
Jah, seda ma leidsin ise ka - uuendasin, tirisin vajalikud asjad, aga midagi ei muutunud.
t-force kirjutas: |
Su neti probleem - oled proovinud enda võrgukaardi driverit uuendada? |
Ei ole veel, kohe proovin.
EDIT:
See Inteli asi ei tööta. Tirisin siit alla - http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?DwnldID=20866 ja proovisin käivitada - ei midagi. CMD'sse lohistades annab tulemuseks TcSetup internal failure: Spawned process returned 1619.
Võrgukaardiga tegelen.
EDIT: Praegu nagu töötab, vaatan hiljem täpsemalt.
EDIT: Töötab jah - draiverite probleem.
Naljakas, et kui on mingi probleem, siis mõtlen alati keerulisemate lahenduste peale. Niivõrd lihtsate lahenduste peale ei tulegi väga.
EDIT: Siiski siiski - viga on alles. Suvalisel ajahetkel internet justkui kaob ära. Samas Network and Sharing Center näitab, et peaks olema.
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
t-force
Kreisi kasutaja
|
05.02.2013 00:50:37
|
|
|
12 svchost-i on normaalne.
Mingi võimalus, et ainult FF keeldub loadimast lehti? Mõne teise browseriga oled proovinud?
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
NAIRI2
HV kasutaja

|
05.02.2013 08:44:35
|
|
|
1. Prooviksin mõne linux livecd abil. Kas jama jätkub?
2. Prooviksin mingi teise PCI võrgukaardiga.
_________________ Tehnikadoktor. |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
05.02.2013 12:12:07
|
|
|
Proovi mõne teise kaabliga ja vaheta ruutri taga pesa.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
radok
Kreisi kasutaja
|
13.02.2013 01:01:47
|
|
|
Ka IE keeldub ühendumast. Ruuteri taga pesa vahetamine on paras segadus - juhtmed läbi seina veetud, järjekord on teadmata.
Kui järgmine kord selline õnnetus juhtub siis proovin vahetada. Teisele võrgukaardile mul praegu võimalust ei ole - ei ole olemas.
EDIT: Kas on võimalik, et probleem on tingitud juhtmest - kuigi see on mul koguaeg paigal olnud ja mingisugust deformatsiooni ei saa lihtsalt esineda.
Kuidas täpsemalt probleemi diagnoosida?
Linux Live CD katsetamine jääks vast ära, sest ma ei tea ju millal see kõikumine võib tulla-istun terve päeva selle abil sees?
|
|
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
dentartu
HV kasutaja
|
13.02.2013 15:10:20
|
|
|
radok kirjutas: |
Ka IE keeldub ühendumast. Ruuteri taga pesa vahetamine on paras segadus - juhtmed läbi seina veetud, järjekord on teadmata.
Kui järgmine kord selline õnnetus juhtub siis proovin vahetada. Teisele võrgukaardile mul praegu võimalust ei ole - ei ole olemas.
EDIT: Kas on võimalik, et probleem on tingitud juhtmest - kuigi see on mul koguaeg paigal olnud ja mingisugust deformatsiooni ei saa lihtsalt esineda.
Kuidas täpsemalt probleemi diagnoosida?
Linux Live CD katsetamine jääks vast ära, sest ma ei tea ju millal see kõikumine võib tulla-istun terve päeva selle abil sees? |
1 kaupa kaablit võtad välja kuni arvutis ühenduse all kaob kaabel.
Äkki on võimalus proovida sama kaabli otsa läpaka? Kas anomaalia kordub? Kui ei siis viga arvutis, driverites või võrgukaardis. Proovida win ülekirjutada, kui ikka ei aita vahetada võrgukaart.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|