Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Arvuti ja internet »  Uuring: Y-põlvkonna noored on internetis pidevalt, tihti isegi WC-s olles märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.02.2013 00:09:54 Uuring: Y-põlvkonna noored on internetis pidevalt, tihti isegi WC-s olles vasta tsitaadiga

Hiljutisest uuringust «2012 Cisco Connected World Technology Report» selgus, et nn Y-põlvkonna ehk 18-30-aastaste noorte eluviisiks on olla üksteise ja maailmaga elektrooniliste sidekanalite kaudu pidevas kontaktis. Kolmandik neist ei lahku internetist isegi WCs olles.

Loe edasi juhtimine.ee-st.
Kommentaarid: 465 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 358
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
survepuks
HV vaatleja

sõnum 12.02.2013 01:33:48 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kolmandik neist ei lahku internetist isegi WCs olles.

Egas muidu vahet pole, kas uudiseid lugeda paberkandjalt või digilehest. Aga kui WC paber otsas, siis võib jamaks minna.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
neros
HV Guru
neros

sõnum 12.02.2013 01:36:39 vasta tsitaadiga

Kui ma noorem olin siis võtsin üldiselt kempsu raamatu kaasa ja lugesin, ükskord sai vist kaks tundi lihtsalt istutud ja loetud. Nüüd telefoniga on artificial limitation peal, seni istun ja scrollin/loen kuni hakkavad juba loetud asjad ette tulema icon_lol.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
R A T
HV veteran
R A T

sõnum 12.02.2013 10:08:31 vasta tsitaadiga

madedog kirjutas:
Kui ma noorem olin siis võtsin üldiselt kempsu raamatu kaasa ja lugesin, ükskord sai vist kaks tundi lihtsalt istutud ja loetud. Nüüd telefoniga on artificial limitation peal, seni istun ja scrollin/loen kuni hakkavad juba loetud asjad ette tulema icon_lol.gif thumbs_up.gif

VÕi kui aku tühjaks saab.

maakas1
HV kasutaja
maakas1

sõnum 12.02.2013 11:03:47 vasta tsitaadiga

Raamatul on siiski teatud eelised.
tsitaat:

Aga kui WC paber otsas, siis võib jamaks minna.

Proovi sa tabletiga pühkida.
Muidugi need seadmed võivad olla innovatsioon immuunsüsteemi tugevdamises. Ma arvan, et nt. täna samad inimesed, kes hommikul peldikus sõrmega üle puutetundliku ekraani libistavad, topivad õhtul endale teise käega vastlakukleid suhu.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 27
tagasi üles
meybo
Kreisi kasutaja
meybo

sõnum 12.02.2013 11:46:29 vasta tsitaadiga

maakas1 kirjutas:
tsitaat:

Muidugi need seadmed võivad olla innovatsioon immuunsüsteemi tugevdamises. Ma arvan, et nt. täna samad inimesed, kes hommikul peldikus sõrmega üle puutetundliku ekraani libistavad, topivad õhtul endale teise käega vastlakukleid suhu.

Ma ei tea kuidas sinuga on, aga keskmine inimene peseb vahepeal ka käsi icon_smile.gif Pealegi on tõestatud fakt, et isegi avalikus WC-s ei leidu tervistkahjustavaid baktereid, kuna see on meie loomulik elukeskkond.

Noname
HV Guru
Noname

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.02.2013 01:04:21 vasta tsitaadiga

djstallion kirjutas:
maakas1 kirjutas:
tsitaat:

Ma ei tea kuidas sinuga on, aga keskmine inimene peseb vahepeal ka käsi icon_smile.gif Pealegi on tõestatud fakt, et isegi avalikus WC-s ei leidu tervistkahjustavaid baktereid, kuna see on meie loomulik elukeskkond.

Ja isegi ei pese pole hullu. Maal sai paljajalu sita sees käidud kunagi, inimesed maal palju tervemad...

tagasi üles
neros
HV Guru
neros

sõnum 13.02.2013 01:32:54 vasta tsitaadiga

Oot ma ei saa aru mis teema on selle "õumaigaad sa käperdad ju samade kätega millega sa tagumikku pühid ju oma telefoni ekraani ja keskmisel telefoniekraanil on rohkem paska kui tualetipotis..."... mismoodi? Workflow:

Sisene WC'sse->püksid maha->istu->mobiil taskust välja->lehitse ja tee oma asja->telefon taskusse tagasi->paber->pühi->pese käsi->püsti->püksid üles->lase vett->minema

Mis hetkel siin workflows on pühkimise ja kätepesemise vahel telefoni käperdamine? Ei kujuta ette, et keskmine inimene oleks viletsama hügieeniga kui mina (ja ma olen üldiselt laisk inimene, ei pese ka käsi enne ja peale sööki nt)...

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Arvuti ja internet »  Uuring: Y-põlvkonna noored on internetis pidevalt, tihti isegi WC-s olles
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.