Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
12.02.2013 00:09:54
Uuring: Y-põlvkonna noored on internetis pidevalt, tihti isegi WC-s olles |
|
|
Hiljutisest uuringust «2012 Cisco Connected World Technology Report» selgus, et nn Y-põlvkonna ehk 18-30-aastaste noorte eluviisiks on olla üksteise ja maailmaga elektrooniliste sidekanalite kaudu pidevas kontaktis. Kolmandik neist ei lahku internetist isegi WCs olles.
Loe edasi juhtimine.ee-st.
|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
survepuks
HV vaatleja
|
12.02.2013 01:33:48
|
|
|
tsitaat: |
Kolmandik neist ei lahku internetist isegi WCs olles.
|
Egas muidu vahet pole, kas uudiseid lugeda paberkandjalt või digilehest. Aga kui WC paber otsas, siis võib jamaks minna.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
12.02.2013 01:36:39
|
|
|
Kui ma noorem olin siis võtsin üldiselt kempsu raamatu kaasa ja lugesin, ükskord sai vist kaks tundi lihtsalt istutud ja loetud. Nüüd telefoniga on artificial limitation peal, seni istun ja scrollin/loen kuni hakkavad juba loetud asjad ette tulema
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
1 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
12.02.2013 10:08:31
|
|
|
madedog kirjutas: |
Kui ma noorem olin siis võtsin üldiselt kempsu raamatu kaasa ja lugesin, ükskord sai vist kaks tundi lihtsalt istutud ja loetud. Nüüd telefoniga on artificial limitation peal, seni istun ja scrollin/loen kuni hakkavad juba loetud asjad ette tulema  |
VÕi kui aku tühjaks saab.
_________________ Jogani pogani pooh |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
maakas1
HV kasutaja

|
12.02.2013 11:03:47
|
|
|
Raamatul on siiski teatud eelised.
Aga kui WC paber otsas, siis võib jamaks minna.
|
Proovi sa tabletiga pühkida.
Muidugi need seadmed võivad olla innovatsioon immuunsüsteemi tugevdamises. Ma arvan, et nt. täna samad inimesed, kes hommikul peldikus sõrmega üle puutetundliku ekraani libistavad, topivad õhtul endale teise käega vastlakukleid suhu.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
meybo
Kreisi kasutaja

|
12.02.2013 11:46:29
|
|
|
maakas1 kirjutas: |
|
Muidugi need seadmed võivad olla innovatsioon immuunsüsteemi tugevdamises. Ma arvan, et nt. täna samad inimesed, kes hommikul peldikus sõrmega üle puutetundliku ekraani libistavad, topivad õhtul endale teise käega vastlakukleid suhu. |
Ma ei tea kuidas sinuga on, aga keskmine inimene peseb vahepeal ka käsi Pealegi on tõestatud fakt, et isegi avalikus WC-s ei leidu tervistkahjustavaid baktereid, kuna see on meie loomulik elukeskkond.
_________________ www.meybo.ee |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
13.02.2013 01:04:21
|
|
|
djstallion kirjutas: |
maakas1 kirjutas: |
|
Muidugi need seadmed võivad olla innovatsioon immuunsüsteemi tugevdamises. Ma arvan, et nt. täna samad inimesed, kes hommikul peldikus sõrmega üle puutetundliku ekraani libistavad, topivad õhtul endale teise käega vastlakukleid suhu. |
Ma ei tea kuidas sinuga on, aga keskmine inimene peseb vahepeal ka käsi Pealegi on tõestatud fakt, et isegi avalikus WC-s ei leidu tervistkahjustavaid baktereid, kuna see on meie loomulik elukeskkond. |
Ja isegi ei pese pole hullu. Maal sai paljajalu sita sees käidud kunagi, inimesed maal palju tervemad...
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
3 :: |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
13.02.2013 01:32:54
|
|
|
Oot ma ei saa aru mis teema on selle "õumaigaad sa käperdad ju samade kätega millega sa tagumikku pühid ju oma telefoni ekraani ja keskmisel telefoniekraanil on rohkem paska kui tualetipotis..."... mismoodi? Workflow:
Sisene WC'sse->püksid maha->istu->mobiil taskust välja->lehitse ja tee oma asja->telefon taskusse tagasi->paber->pühi->pese käsi->püsti->püksid üles->lase vett->minema
Mis hetkel siin workflows on pühkimise ja kätepesemise vahel telefoni käperdamine? Ei kujuta ette, et keskmine inimene oleks viletsama hügieeniga kui mina (ja ma olen üldiselt laisk inimene, ei pese ka käsi enne ja peale sööki nt)...
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|