praegune kellaaeg 18.06.2025 01:08:00
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
martmaalt
HV vaatleja
|
10.02.2013 12:11:28
Mure, karaoke mikrofoni ühendamine .... |
|
|
Ühesõnaga, ma olen vist rumal
Lapsele kingiti sünnipäevaks karaoke mikker 3,5mm pistikuga (jäme adapter ka kaasas) ja paar lastelaulude plaati. AV ress Sony STR-DN610, Blue Ray/dvd Sony BDP-S570.
Kuskile ei mõista mikrit ühendada, nii et sealt piuksu ka tuleks?
Lollidele mõeldud MIC IN pesa pole kummalgi, ka teleka küljes mitte....
Manuaalid tudeerisin ka läbi, kuskil pole sõnagi mikritest ja karaokest....
|
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
10.02.2013 16:40:29
|
|
|
Kui mikrofonisisendit pole, siis ei saagi ilma eelvõimuta kusagile ühendada. Võid ju näiteks suvalist helikaardiga arvutit abivahendina kasutada, kui seda õnnestub paralleelselt bluerayga kusagile sisendisse torgata.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
ab79
HV kasutaja
|
10.02.2013 22:43:04
|
|
|
Noh, mina pakuksin välja sellist lahendust: Osta tavaline karaoke mikser, millel RCA sisend-väljund (2 mikrofoni kasutamise võimalus). Reeglina on 6,3 mm stereopistikuga.
Nagu näiteks see:
Saadaval oomipoes ja kindlasti on analoogseid ka teistelt tootjatelt-müüjatelt. See mikser lihtsalt võtab heliallikast heli ja saadab koos mikrofonisse lauldava häälega edasi muusikakeskusesse või millel iganes on RCA sisend (AUX režiimi võimalus) ja kõlarid. Olgu selleks telekas, multimeediakõlarid, mis iganes, peaasi et oleks RCA.
Tegemist pole profitootega, nii et lapsele peaks sellest rõõmu jaguma.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|