Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
JOKKER666
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Stenbox
HV vaatleja
|
24.07.2013 09:08:21
|
|
|
Politsei positsioneerib küll kui vaja, on nii telefone kätte saadud ka.
Rakenduse mõte on see, et saad ise kiirelt kadumist märgates kohe jälgi ajama hakata...politseil on kiiremaid asju teha, kui sinu telefoni taga ajada. Kogud andmeid nii palju kui app võimaldab, tõmbad korra alarmi käima lootes, et viskab telefoni põõsasse ja kui vaja siis lähed suuremat kasvu sõpradega ise järele sellele. Lisaks telefoni tagasi saamisele on enamasti oluline ka oma andmeid kaitsta (lock, remote wipe).
Paraku kui varas on selles teemas hästi kodus, siis suudab ta selle rakenduse telefonist eemaldada...rootimata telefoniga veel lihtsamalt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
24.07.2013 12:11:09
|
|
|
Keegi tegi uue teema, aga link sobib väga hästi androidi vargakindluse teemasse.
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andrus Luht
itimees.ee

|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
318 |
|
tagasi üles |
|
 |
kfl
HV Guru
|
24.07.2013 23:42:10
|
|
|
Stenbox kirjutas: |
Politsei positsioneerib küll kui vaja, on nii telefone kätte saadud ka.
Rakenduse mõte on see, et saad ise kiirelt kadumist märgates kohe jälgi ajama hakata...politseil on kiiremaid asju teha, kui sinu telefoni taga ajada. Kogud andmeid nii palju kui app võimaldab, tõmbad korra alarmi käima lootes, et viskab telefoni põõsasse ja kui vaja siis lähed suuremat kasvu sõpradega ise järele sellele... |
mul pole usku politseisse, niipalju kui olen avaldusi kirjutanud, olen saanud ka lahenduseta vastuseid, tglt. 1 telefoni keiss maeti ilma igasuguse tagasisideta maha
milline peaks olema eelteave, et politsei peale avalduse vastuvõtmist ka midagi "uuriks"
kas "politsei" peab operaatorfirmale maksma telefoni IMEI jälitamise eest?
kuidas kontrollida IMEI järgi võimakike kaebuste olemasolu
_________________ Müügis: YARIS! ja FOCUS Tel: 1214*5100741*100 |
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
24.07.2013 23:44:24
|
|
|
Telefonis kaugjuhitav tnt oleks parem kui politsei.....
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
kfl
HV Guru
|
24.07.2013 23:54:12
|
|
|
PCman kirjutas: |
Telefonis kaugjuhitav tnt oleks parem kui politsei..... |
need Li akud võivad plahvatada ilma lisalaenguta ... appi ei tea keegi selle jaoks? laseks kellelgi laadimise ajal rääkides kõrva pasunaks ...
_________________ Müügis: YARIS! ja FOCUS Tel: 1214*5100741*100 |
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
25.07.2013 05:33:34
|
|
|
Tundubki veider, et asju mida on lihtne jälitada, varastatakse vaat et kõige rohkem.
Isiklikult olen puutunud kokku 1 telefoni varguse asjaga. Kutsuti tunnistajaks, kuna helistatud väidetavalt minu numbrile peale varastamist. Nr oli minu nimel aga ema kasutuses. Kohal küsiti imelikke asju ja isegi lubati mind vajadusel "kahtlustatavana" üle kuulata. Hiljem selgus, et telefon mis varastati kuulus minu ema poolsele vanaisale... Ehk siis selle alusel et minu vanaisa telefonilt helistati minu emale peale väidetavat vargust, kutusti mind kuulamisele... Üldiselt austan EP, aga sel korral tekkis küll selline wtf tunne.
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|