Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Kas politsei üldse võtab midagi ette, kui omanik annab telefoni "anti-thief" programmist andmed? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

sõnum 24.07.2013 08:57:43 Kas politsei üldse võtab midagi ette, kui omanik annab telefoni "anti-thief" programmist andmed? vasta tsitaadiga

http://www.ebay.co.uk/itm/Smartphonw-Anti-lost-Anti-thief-bluetooth-Alarm-item-for-Phone-Android-System-/360678394057?pt=US_Other_Cell_Phone_Accessories&hash=item53fa1b88c9

Kas politsei üldse võtab midagi ette, kui omanik annab telefoni "anti-thief" programmist saadud andmed? Sest tegelikutl ju tundub suht mõttetu selliste programmide kasutamine, vo ainult oma andmete kaitsmiseks. Sest telefon ju reaalselt väga lihtsalt positsioneeritav. Kui politsei ei taha telefoni asukohta positsioneerida, miks peaks ta omanikult saadud varga pildi ja GPS koordinaatidega midag peale hakkama?
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Stenbox
HV vaatleja

sõnum 24.07.2013 09:08:21 vasta tsitaadiga

Politsei positsioneerib küll kui vaja, on nii telefone kätte saadud ka.

Rakenduse mõte on see, et saad ise kiirelt kadumist märgates kohe jälgi ajama hakata...politseil on kiiremaid asju teha, kui sinu telefoni taga ajada. Kogud andmeid nii palju kui app võimaldab, tõmbad korra alarmi käima lootes, et viskab telefoni põõsasse ja kui vaja siis lähed suuremat kasvu sõpradega ise järele sellele. Lisaks telefoni tagasi saamisele on enamasti oluline ka oma andmeid kaitsta (lock, remote wipe).

Paraku kui varas on selles teemas hästi kodus, siis suudab ta selle rakenduse telefonist eemaldada...rootimata telefoniga veel lihtsamalt.
tagasi üles
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

sõnum 24.07.2013 12:11:09 vasta tsitaadiga

Keegi tegi uue teema, aga link sobib väga hästi androidi vargakindluse teemasse.
tagasi üles
Andrus Luht
itimees.ee
Andrus Luht

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.07.2013 23:06:04 vasta tsitaadiga

JOKKER666, see teema on vähe laiem kui androidi vargakindlamaks tegemine ning kindlasti ei ole selle uue teema esimene postitus seotud niiväga androidi või vargakindlusega. Su link võibolla jah icon_wink.gif
Kommentaarid: 377 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 318
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kfl
HV Guru

sõnum 24.07.2013 23:42:10 vasta tsitaadiga

Stenbox kirjutas:
Politsei positsioneerib küll kui vaja, on nii telefone kätte saadud ka.
Rakenduse mõte on see, et saad ise kiirelt kadumist märgates kohe jälgi ajama hakata...politseil on kiiremaid asju teha, kui sinu telefoni taga ajada. Kogud andmeid nii palju kui app võimaldab, tõmbad korra alarmi käima lootes, et viskab telefoni põõsasse ja kui vaja siis lähed suuremat kasvu sõpradega ise järele sellele...
mul pole usku politseisse, niipalju kui olen avaldusi kirjutanud, olen saanud ka lahenduseta vastuseid, tglt. 1 telefoni keiss maeti ilma igasuguse tagasisideta maha
icon_question.gif milline peaks olema eelteave, et politsei peale avalduse vastuvõtmist ka midagi "uuriks"
icon_question.gif kas "politsei" peab operaatorfirmale maksma telefoni IMEI jälitamise eest?
icon_question.gif kuidas kontrollida IMEI järgi võimakike kaebuste olemasolu

Osiris
HV Guru
Osiris

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.07.2013 23:44:24 vasta tsitaadiga

Telefonis kaugjuhitav tnt oleks parem kui politsei.....
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
kfl
HV Guru

sõnum 24.07.2013 23:54:12 vasta tsitaadiga

PCman kirjutas:
Telefonis kaugjuhitav tnt oleks parem kui politsei.....
need Li akud võivad plahvatada ilma lisalaenguta ... appi ei tea keegi selle jaoks? laseks kellelgi laadimise ajal rääkides kõrva pasunaks ...
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

sõnum 25.07.2013 05:33:34 vasta tsitaadiga

Tundubki veider, et asju mida on lihtne jälitada, varastatakse vaat et kõige rohkem.
Isiklikult olen puutunud kokku 1 telefoni varguse asjaga. Kutsuti tunnistajaks, kuna helistatud väidetavalt minu numbrile peale varastamist. Nr oli minu nimel aga ema kasutuses. Kohal küsiti imelikke asju ja isegi lubati mind vajadusel "kahtlustatavana" üle kuulata. Hiljem selgus, et telefon mis varastati kuulus minu ema poolsele vanaisale... Ehk siis selle alusel et minu vanaisa telefonilt helistati minu emale peale väidetavat vargust, kutusti mind kuulamisele... Üldiselt austan EP, aga sel korral tekkis küll selline wtf tunne.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Kas politsei üldse võtab midagi ette, kui omanik annab telefoni "anti-thief" programmist andmed?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.