praegune kellaaeg 23.06.2025 00:13:25
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
spider364
HV vaatleja
|
26.01.2013 03:21:23
PHP probleem, php script, ankeedi kirjutamine texti faili |
|
|
<?php
// Open the text file
$f = fopen("users.txt", "a");
// Write text
fwrite($f, $_POST["Nick"]);
fwrite($f, $_POST["Address"]);
// Close the text file
fclose($f);
?> |
Nii siis mul on html olemas mis annab käsu sellele (PHP) scriptile kirjutada, see sis .txt failina. Igatahes lühikirjeldus on selles, et mul on jutukas manuaalne registreerimissüsteem mida registreerib admin..aga see selleks..mõte selles et see script kirjutab teksti failile need 2, nime ja aadressi mis inimene ankeeti paneb..Küsimus oleks siis et kuidas saaksin teha seda nii, et kirjutaks teksti ilusti üksteise alla nagu näiteks.
Nimi: inimese nimi
Aadress: Tema aadress
Praeguse scripti korral aga kirjutab mu teksti faili pm nii. Nimiaadresstelefon, kõik kokku ja ühele reale, tüütu on seda noppida välja.. et kõik isikud kirjutab kokku, ükskõik kes kirjutab lahtrisse miskit. Ma usun et saite aru mida mõtlesin. Palun ärge linkige, öelge mida kuskilt muutma või lisama peaks..tänud ette
|
|
tagasi üles |
|
 |
Valdars
HV veteran

|
26.01.2013 03:47:15
|
|
|
Sul on vaja lisada reavahetusmärgid. "\n" ja kindlasti "" vahel.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
26.01.2013 03:47:18
|
|
|
php:
|
<?php // Open the text file $f = fopen("users.txt", "a"); // Write text fwrite($f, $_POST["Nick"]. "\r\n"); fwrite($f, $_POST["Address"]. "\r\n\r\n"); // Close the text file ?>
|
Kiire muutus ridadel 7 ja 8
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
26.01.2013 12:38:04
|
|
|
php:
|
<?php // Open the text file $f = fopen("users.txt", "a"); // Write text fprintf($f, "Nimi:%s\r\n",$_POST["Nick"]); fprintf($f, "Aadress:%s\r\n\r\n",$_POST["Address"]); // Close the text file ?>
|
Kui algset soovi vaadata, võiks see sobivam olla
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
spider364
HV vaatleja
|
26.01.2013 20:52:14
|
|
|
napoleon kirjutas: |
php:
|
<?php // Open the text file $f = fopen("users.txt", "a"); // Write text fprintf($f, "Nimi:%s\r\n",$_POST["Nick"]); fprintf($f, "Aadress:%s\r\n\r\n",$_POST["Address"]); // Close the text file ?>
|
Kui algset soovi vaadata, võiks see sobivam olla |
Tänan aitamas..Sain oma vastuse ja kasutasin viimast võimalust..see kõige parem variant mu küsimusele. Teema võib sulgeda. Tänud teile
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|