Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ruc
HV vaatleja
|
07.01.2013 03:00:04
windows xp pro tablet pc edition 2005 |
|
|
Tere, mure siis selline, et windows ei tunnista product key-d.
Taustainfoks on siis, et läppar ise on fujitsu siemens lifebook t3010, ehk Tablet arvuti.
Op on siis eelmiseomanikupoolt isekirjutatud windows xp pro tablet edition 2005.
Aga murelugu selline, et ostsin siis arvuti okidoki kaudu, peal oli värske install, 1 driver vale aga töötas, ning küsis activate-mist, kuid ei tahtnud võtta omaks koodi mis kaasa sain ja koodi mis läppari alla kleebitud on, seega googeldasin end siis öpetuse peale mis justkui töötas..
"go to start, click run and type in regedit
Next, on the left, expand HKEY_LOCAL_MACHINE,
then expand SOFTWARE, then Microsoft, then
WindowsNT, CurrentVersion, and then finally
WPAEvents. Double-click on OOBETimer and enter
these values in place of the ones in there:
FF D5 71 D6 8B 6A 8D 6F D5 33 93 FD
Then right-click on the WPAEvents folder on the left
and select permissions and click on SYSTEM.
Check the boxes that deny full control and click ok.
Now "X" out of everything and go back to start,
and "Activate Windows" or All Programs
and then "Activate Windows". The window
that comes up should say that windows is already
activated."
läks mööda 25 päeva ja hakkas teavitamam et 5 päeva jäänud, järgmine päev et 4 jne.. kui panna et activate siis ütles, et activated ja korras. aga siis nüüd hiljuti läkski lukku, enne sain veel igaksjuhuks oma asjad varundatud.
Nüüd siis uus install ja öiged driverid peale jne, lasi kaasaantud koodiga installida ilusti, kuid kui neti driveri ka peale sain (viimasena) siis ära activateda ei saa... et mul hetke seisuga mõistus otsas..
Ainuke idee mis mul on, et sellel plaadil endal mingi kala, ning vaja mul leida oem plaat kusagilt, või proovida tömmata uus piraadist ja proovida läppari küljes oleva koodiga installi, aga jama selles, et pole plaadi kirjutajat kodus, ning 1 mälupulk, mis kodus on, ei lase end bootivaks teha...
aga mõnda ideed kellelgi vms... või originaali plaati laenata äkki
|
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
07.01.2013 04:15:46
|
|
|
Telefoniaktiveerimine?
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ruc
HV vaatleja
|
07.01.2013 14:07:42
|
|
|
proovisin siis uuesti peale lasta ja kasutada arvutiküljes olevat koodi, aga ei lase installida nendega. Proovisin siis telefoniaktiveerimist, ei önnestunud, ütles, et ei saa ja ma olen langenud piraatluse ohvriks
Veel ideesid
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
07.01.2013 14:24:55
|
|
|
Tootja poolt paigaldatud Windowsi kleepsu ei ole säilinud?
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erik S
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
07.01.2013 21:34:17
|
|
|
Ruc kirjutas: |
proovisin siis uuesti peale lasta ja kasutada arvutiküljes olevat koodi, aga ei lase installida nendega. Proovisin siis telefoniaktiveerimist, ei önnestunud, ütles, et ei saa ja ma olen langenud piraatluse ohvriks
|
Telefoni teel ütles, et oled langenud piraatluse ohvriks???
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
traks
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 337 loe/lisa |
   |
304 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
07.01.2013 22:07:59
|
|
|
Spezz kirjutas: |
|
Telefoni teel ütles, et oled langenud piraatluse ohvriks??? |
Selleks pole eriline geenius vaja olla. Loe esimene postitus läbi.
tsitaat: |
Op on siis eelmiseomanikupoolt isekirjutatud windows xp pro tablet edition 2005.
Aga murelugu selline, et ostsin siis arvuti okidoki kaudu, peal oli värske install, 1 driver vale aga töötas, ning küsis activate-mist, kuid ei tahtnud võtta omaks koodi mis kaasa sain ja koodi mis läppari alla kleebitud on, seega googeldasin end siis öpetuse peale mis justkui töötas.. |
Ehk siis mingi kräkitud Windows peal ja mida muud sellel MS klienditeenindajal kosta?
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
07.01.2013 22:09:48
|
|
|
Betamax kirjutas: |
|
Aga murelugu selline, et ostsin siis arvuti okidoki kaudu, peal oli värske install, 1 driver vale aga töötas, ning küsis activate-mist, kuid ei tahtnud võtta omaks koodi mis kaasa sain ja koodi mis läppari alla kleebitud on, seega googeldasin end siis öpetuse peale mis justkui töötas.. |
Ehk siis mingi kräkitud Windows peal ja mida muud sellel MS klienditeenindajal kosta? |
Mehh .. kleeps on olemas, reinstall tehtud. Mis otsast kräkitud?
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
07.01.2013 22:24:03
|
|
|
Läppari all oleval koodikleepsul on ka Windowsi versiooni nimi olemas. Kas siis on just täpselt see Windows paigaldatud või mitte? Senisest jutust seda välja ei loe.
Juhul kui mitte, siis ei peagi kleepsul olev kood sinna sobima, õige Windows peab olema paigaldatud ikka.
PS. Mis mälupulk see selline on, mis ennast bootivaks teha ei lase?
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
k-d.k
Kreisi kasutaja
|
07.01.2013 22:44:36
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
PS. Mis mälupulk see selline on, mis ennast bootivaks teha ei lase? |
Kõige odavamad mida saada on, olen isegi omanud üht sellist
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
07.01.2013 22:55:09
|
|
|
Betamax kirjutas: |
|
Ehk siis mingi kräkitud Windows peal ja mida muud sellel MS klienditeenindajal kosta? |
Mehh .. kleeps on olemas, reinstall tehtud. Mis otsast kräkitud? |
Mis reinstall?
Aga murelugu selline, et ostsin siis arvuti okidoki kaudu, peal oli värske install, 1 driver vale aga töötas, ning küsis activate-mist |
Reinstall tuli alles pärast. See saast, mis arvutis ja plaadi peal, ongi mingi häkitud-kräkitud versioon, mis netti saades end blokki tõmbab. MS näeb ära, kui on mingi blacklistitud kood.
|
|
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ruc
HV vaatleja
|
07.01.2013 23:07:36
|
|
|
nii, küsimusi siis palju tulnud vahepeal, hetkel siis jah tegin uue installi, kuna vana läks lukku ära.
Originaal kleeps on all alles, ning nimeks tal "microsoft windows xp tablet pc edition, fujitsusiemenscomputers". Seda koodi ei söönud installimiseks, ning ka activatemiseks, ütleb et viga koodis.
Kaasa sain cd plaadi, isetehtu, peale kirjutatud "tablet pc, win xp". Sees oli kood, ning sellega sai ära installida.
Kui vaadata System Propeties, siis ütleb, "Microsoft Windows XP tablet pc edition 2005, version 2002, service pack 2".
Ning jah telefonis ütles, et ei õnnestunud koodi genereerida, ning olete langenud piraatluse ohvriks vms,,, Automaatvastja siis.
Hetkel hakkan uurima, et mis lahenduse Erik S pakkus...
EDIT: "This application must be run on a supported version of the Windows XP operating system" ehk ei tööta see asi ka..
Veel ideesid,, (sain ka mälupulga mis on bootiv, kuid ei leia piraadi lahest tablet win mida proovida, üks on aga see sama koodiga mis mul päegune plaat..)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
08.01.2013 04:01:07
|
|
|
Helista tööajal ja aja telefoni teel see aktiveerimine korda
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ruc
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
10.01.2013 17:16:49
|
|
|
Küta peale ja katseta ära. Kui driverid ei sobi (ja sinist ekraani ei viska), siis saad kodukalt alati sobivate driverite vastu välja vahetada.
|
|
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ruc
HV vaatleja
|
23.01.2013 12:29:19
|
|
|
Suured tänu siis Tanelile. Originaal tarkvara peal ja läppar toimib nagu uus. Niiet minupoolest võib teema kinni panna ja kustutada. Aitähh kõigile kes kaasa mõtlesid...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |