praegune kellaaeg 17.06.2025 00:30:08
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
maarek22
HV vaatleja
|
20.01.2013 01:12:05
Oleks abi vaja |
|
|
Nimelt asi selles, et arvutis ei taha käima minna mõned mängud, lihtsalt viskab ette kas stop working või siis ei lähe lihtsalt käima(korraks viskab programmi lahti ja siis kohe kinni).
Arvutis ei tohiks asi olla kuna see üpris hea lihtsalt kujutan ette et mingi programmi viga.
Arvuti koosneb AMd 8120 prose, ram 4 gb kingstom 1600, videokaart Gigabyte gtx 460
Ehk keegi oskab aidata oleks väga tänulik
|
|
tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
20.01.2013 05:05:19
|
|
|
Mis mängud siis täpsemalt?
Mis operatsioonisüsteemi kasutad?
Videokaardi driverid installitud?
Kas ainult mänge käivitades esineb viga või ka 3dmarki/MSI kombustorit jooksutades?
Videokaarti hiljuti vahetatud?
Esimene lahendus, mis praegu antud info põhjal pähe tuleb, oleks windows 7 puhul mängu käivitaval failil paremklikk ja troubleshoot compatibility.
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
Kommentaarid: 217 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
183 |
|
tagasi üles |
|
 |
maarek22
HV vaatleja
|
20.01.2013 12:11:29
|
|
|
Kasutan windows 7 aga kui ma avan mängu ikoonil parema klõpsuga ja võtan sealt properties ning siis compatibility siis seal ta mulle millegi pärast windows 7 ei näita vaid näitab et programmid vst jooksevad windows xp( service pack 3) ja valikus win7 polegi
|
|
tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
20.01.2013 13:59:01
|
|
|
Ma mõtlesin küll seda, et osad vanemad mängud (nt. selline arvutimäng nagu Oni, mida ma siin hiljuti installisin nostalgia mõttes, jooksebki ainult windows 2000 modes. Samamoodi pidin näppima NFS Porsche Unleashedit.)
Ja selle proovimise poolt ma ei mõelnud, et paremklikk ja properties vaid sealt teine või kolmas valik ülevalt peaks olema "troubleshoot compatibility", sel juhul peaks windows ise leidma parima ühilduvusseade ja peaksid saama proovida, kas aitab ene kui seaded salvestad. Peale selle küsisin veel teisi küsimusi, mida hetkel ignoreerisid. Eriti tahaks teada, mis mäng või programm sul siis ei jookse. Vasta, et saaks paremini kaasa mõelda.
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
   |
183 |
|
tagasi üles |
|
 |
maarek22
HV vaatleja
|
20.01.2013 14:43:48
|
|
|
Aga näiteks Battlefield 3 ei lähe üldse korraks viskab programmi lahti siis kohe kinni, teiseks Fifa 13 läheb mängu ja siis kui esimene video tuleb viskab ette not responding, siis black ops 2, dangeros hunter teevad sama moodi nagu bat3, proovisin seda troubleshoot compatibility mitte midagi ikka sama jama, videokaardi driverid installisin just eile ja videokaardi vahetasin ka asja, mul eelmise videokaardiga oli sama jama aga siis oli mul ka teine emaplaat ja prose, op süsteem on win7 home premium.
Nüüd kui ma uuesti seda troubleshoot compatibility tegin siis andis ta mulle järgneva teksti:
troubleshooting has completed
Issues found
Incompatible Application Detected
|
|
tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
20.01.2013 15:06:40
|
|
|
Ootoot... mida sa siis vahetasid, ainult videokaarti, aga eelmise videokaardiga oli ka teine emaplaat ja prose? Nüüd on mingi muu emaplaat ja prose ja videokaart?
Windows on puhas install või see vana, mis eelmise emaplaadi ja prose ja videokaardiga oli? Kui vana, siis võib vabalt olla, et pead reinstalli tegema kuna vähegi põhjalikuma riistvaravahetuse juures on võimalus, et mingid komponendid ei tööta enam eriti hästi. (eriti kui platvorm nt soc. 775 pealt 1155ks muutub või AM2-st AM#+-ks, ehk siis kui suur hüpe tuleb)
Sinu jutu põhjal hetkel kõlab mulle nagu miskised vanad süsteemi driverid ei sobi kokku praegustega (juhul kui miudugi oled vanad driverid eemaldanud, siis peab põhjus kuskil mujal olema). Kui ei ole, siis võid mittevajalikud driverid eemaldada (kõigepealt control paneli alt ja seejärel Driver cleaner Pro-ga safe modes puhtaks teha) ja seejärel hakata tootjate kodukalt või kaasasolnud plaatidelt windowsile õigeid drivereid selga ajama. Võib aidata, samas võimalik, et sul on reinstalli tarvis.
Küsin ka selle ära: mis videokaart enne seda gtx 460-t oli? Ja mis prose sul enne seda AM3+ platvormi oli?
P.S. Profiilis asukoht ära määrata, siis teaks sulle äkki kedagi soovitada, kes on nõus seda asja veidike uurima kui see värk ja sellega tegelemine tundub sul üle pea kasvavat.
Tartus võiksin isegi sulle puhta installi tõenäoliselt ära teha nii et failid ja osad programmid säilivad.
|
   |
183 |
|
tagasi üles |
|
 |
maarek22
HV vaatleja
|
20.01.2013 15:12:43
|
|
|
enne oli mul videokaardiks Gigabyte Hd 4850, ja proseks Intel ® Pentium ® Processor G860
(3M Cache, 3.00 GHz), peale sjade vahetamist tegin kõvakettale formati aga muidugi korraks oli sees venna geforce gt 9800 vb need driverid veel peal ja segavad kui ma su jutust aru saan.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
20.01.2013 15:42:07
|
|
|
maarek22 kirjutas: |
enne oli mul videokaardiks Gigabyte Hd 4850, ja proseks Intel ® Pentium ® Processor G860
(3M Cache, 3.00 GHz), peale sjade vahetamist tegin kõvakettale formati aga muidugi korraks oli sees venna geforce gt 9800 vb need driverid veel peal ja segavad kui ma su jutust aru saan. |
Hmm. kui format tehtud ja nvidia-nvidia upgrade oli, siis ei tohiks tegelikult segada.... sel juhul võid proovida kõige uuemate driverite käsitsi installimist veel (nvidia kodukalt siis).
Ja kas probleem ainult mängudes, või ei lähe 3dmark ka tööle?
http://www.3dmark.com/3dmarkvantage/download
|
   |
183 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
20.01.2013 15:51:15
|
|
|
Mängud on ikka originaalid ja viimased patchid kõik paigaldatud?
|
|
Kommentaarid: 149 loe/lisa |
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
maarek22
HV vaatleja
|
20.01.2013 16:05:31
|
|
|
3dmark läks tööle ilusti mingeid probleeme polnud
|
|
tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
20.01.2013 17:11:49
|
|
|
Softiviga. Uninstall, reinstall, patch. Muud ei oska soovitada. Mõni mäng käima ka läheb? Kuna kui ükski mäng ei jookse, siis oleks ikkagi süsteemipoolne softiviga tõenäolisem.
Spoiler 
kräkkidest ja asjadest ei hakka rääkima, kuna kõik peab puhas ja mittevarastatud olema, seega eeldan, et ongi. Juhul kui ei, siis peaks tõenäoliselt paremini varastama õppima.
|
   |
183 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
21.01.2013 00:17:19
|
|
|
Kuna minu küsimust ignoreeriti, siis võibolla üritab kasutaja piramänge tööle saada, kuid kräkkimine vms nipitamine lihtsalt ei toimi. Sel juhul - palju õnne! Foorum on küll viimane koht, kuhu sel juhul kurtma tulla.
|
|
Kommentaarid: 149 loe/lisa |
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|