Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
aimar102
HV vaatleja
|
18.01.2013 19:59:32
Küsimus failide taastamis programmide kohta . |
|
|
Küsimus siis selline, et kas peale Recuva on mõni parem kustutatud failide taastamisprogre ka olemas?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
ReneM
HV vaatleja
|
18.01.2013 21:02:00
|
|
|
Recuva peaks kõige parem olema (üks parimaid igaljuhul), kuid peale selle olen kasutanud ka Pandorat. Sain mõlemaga hakkama ning leidsin failid üles. Tõsi küll, et ükskord oli tegu sadade piltidega ning kõiki päris 100%-liselt ei suutnud kumbki taastada, osad failid jäidki vigaseks.
_________________ SimplBooks veebipõhine raamatupidamisprogramm väikeettevõtetele |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
karukas
HV veteran

|
18.01.2013 21:37:10
Re: Küsimus failide taastamis programmide kohta . |
|
|
aimar102 kirjutas: |
Küsimus siis selline, et kas peale Recuva on mõni parem kustutatud failide taastamisprogre ka olemas? |
Küsiks - kui oluliste failidega on tegu? Kui väga olulistega, siis parem ise mitte näperdada ehk?
|
|
Kommentaarid: 201 loe/lisa |
   |
164 |
|
tagasi üles |
|
 |
aimar102
HV vaatleja
|
18.01.2013 22:21:12
|
|
|
Ei ainult üks isik lasi oma lõputöö arvutist maha aga mul läks suht kaua aega kuni selle Recuvaga kätte sain sealt ja õnneks tuli puhas fail ikka tagasi, sellepärast küsingi, et äkki on mõni etem programm sellejaoks
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
karukas
HV veteran

|
18.01.2013 22:36:04
|
|
|
GetDataBack oli ka minu mäletamist mööda päris hea. Sellest on tükk aega tagasi kui ma failide taastamisega vaeva nägin. Ja see vaev jäigi tasumata(seotud buduaariga).
_________________ Torgin vanarauda erinevate asjadega ja suviti sõidan jalgrattaga. |
|
Kommentaarid: 201 loe/lisa |
   |
164 |
|
tagasi üles |
|
 |
aimar102
HV vaatleja
|
18.01.2013 22:39:21
|
|
|
karukas kirjutas: |
GetDataBack oli ka minu mäletamist mööda päris hea. Sellest on tükk aega tagasi kui ma failide taastamisega vaeva nägin. Ja see vaev jäigi tasumata(seotud buduaariga). |
Eks ma võtan arvesse Mis mõttes vaev täi tasumata, et tegid töö ära ja ei tänatudki ?
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
19.01.2013 20:28:32
|
|
|
getdataback on tasuline.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
19.01.2013 21:27:55
|
|
|
Märt. kirjutas: |
getdataback on tasuline. |
Aga kui taastatav materjal on hädavajalik või üliväärtuslik, eks siis "luhvtitakse ka kümnekaid või sajalisi", et programmi osta.
Aga samas, kallimad profiprogrammid kasutavad ka palju keerukamaid arvutusmudeleid ning neil on taastustõenäosus sellega ka palju suurem, kui tavapärasel, tasuta tavakasutaja programmil.
Nii. et igaühele midagi, tema vajadusele vastav programm on kusagil olemas.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|