praegune kellaaeg 17.06.2025 09:04:32
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
indre
HV kasutaja
|
23.04.2013 22:52:40
Torrent ei hakka seedima |
|
|
Sai katsetatud ise torrenti loomist, et suuri kopteritelt filmitud videosid sõpradele jagada. Osadel sõpradel hakkab tõmbama, osadel mitte (vähemalt mitte siis, kui ma olen ainuke saadaolev ühendus). Arvan, et see sõber kellega kõige rohkem sai katsetatud on suletud portide taga. Kuid kui mul on pordid lahti, siis peaks ta saama ju tõmmata!? Muud torrentid tal toimivad.
Olen seni proovinud järgnevat:
1) pordid on lahti UPnP-ga (DD-WRT port forwarding alt ka selgelt näha, et TCP ja UDP on minu arvutile suunatud)
2) uTorrenti port test ütleb samuti, et port avatud
3) kasutanud nii avalikke trackereid (openbittorrent nt) ja teinud ka oma trackeri uTorrentiga
4) windows firewall väljas, MSE sai active protection maha võetud
5) enda trackeri korral avanes sõbrale ilusti http://minu-ip:51234/announce
6) katsetanud torrenti loomist nii uTorrenti kui ka Vuzega
7) katsetanud erinevaid porte
Kas võib olla et Starman (minu pool) või Elion lihtsalt blokeerib kuidagi torrenti seedimist? Või kust veel viga otsida?
_________________ Aerovideod |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rix
Kreisi kasutaja

|
25.04.2013 03:13:23
|
|
|
Millist uTorrenti versiooni kasutad? Tean, et ise pidin kunagi vanema versiooni peale panema, kuna jamas ja ei hakanud torrentit jagama.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
indre
HV kasutaja
|
25.04.2013 12:08:12
|
|
|
Kõige uuemat uTorrentit katsetasin, 3.3 oli vist. Proovisin ka reinstalli, nullides kõik settingud.
Samuti ei hakanud seedimine Vuzega tööle, seega ma arvan, et pigem ei ole viga torrenti programmis.
_________________ Aerovideod |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|