Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Mängu rekordimine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Wippo
HV vaatleja

sõnum 16.01.2013 00:04:54 Mängu rekordimine vasta tsitaadiga

Selline probleem et olen vaadanud palju internetist mängude rekordereid ja seni ei ole leidnud head. Et pmst otsiks midagi sellist mis laseb kaua rekordida, 720p quality, täiesti tasuta, ei ole watermarki ja soovitatavalt töötab. Windows 7 Ultimate mul. Olen proovinud Frapsi mis ei lase kaua rekordida, watermark seal ja samuti hakkas mäng lagama recordimise ajal(suvaliselt viskas FPS alla), Bandicamis oli kõik hästi, sain isegi väga väga korralikult rekorditud aga seal ka watermark. Kõige parimaks olen pidanud seni CamStudiot aga see miskipärast ei tööta minu mängudega. Kui pärast lindistatud materjali vaatan siis on lihtsalt hall video. E.M. Video Capture proovisin, WeGame suleti ja download link ei tööta enam. PlayClaw tasuline. Mõtlesin kas kellelgi siinsest kommuunist on pakkuda mõnda vabavara programmi vms? Peamiselt tahan lindistada FIFAt, World Of Tanksi ja Firefalli.
Specs:
Intel Core i5-2500 3.30GHz
RAM 8GB
64-bit Windows 7 Ultimate
Nvidia Geforce GTX560 1GB

Ette tänades,
Wippo
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Mängu rekordimine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.