Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
waux
HV Guru

|
16.01.2013 18:43:10
|
|
|
hallhunt, Kuidas msn toimib sinu arust?
|
|
Kommentaarid: 597 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
494 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
16.01.2013 19:45:17
|
|
|
marko kirjutas: |
jube hädakisa siin
ma pole msn-i kasutanud juba mingi 6-7 aastat, läksin juba siis skype-i üle ja kogu tutvusringkond on enamjaolt seal. No tõesti pole messengeril mingeid tilu-lilu featuure mis skype plussid üle kaaluks. |
Paljugi mis sinul on . Minul on näiteks kardinaalselt vastupidi...
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
hallhunt
Piiratud kasutaja

|
18.01.2013 15:01:46
|
|
|
esiteks ikka kuradi jama alati seda microsofti kontot sisse taguda,võiks nagu olla minig linnukese paneku võimalus et´´mäleta mind´´ ja teiseks,kuda kurat lisatakse sinna hotmail/live kontosid????vot ei leidnud siukest kohta kust saaks msn kontakte lisada...nu ei ole ja kõik
_________________ Ära taha olla see,kes sa ei ole.Ole see,kes sa oled ja peagi märkad et olid see,kes tahtsid olla |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
5 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
raitm
HV kasutaja

|
18.01.2013 15:07:44
|
|
|
MSN kontole on see linnuke olemas.
Kui valid logi sisse MS kontoga, tuleb uus aken msn kasutaja ja parooli jaoks ning allpool nurgas on mäleta mind...
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
18.01.2013 15:09:23
|
|
|
hallhunt kirjutas: |
esiteks ikka kuradi jama alati seda microsofti kontot sisse taguda,võiks nagu olla minig linnukese paneku võimalus et´´mäleta mind´´ ja teiseks,kuda kurat lisatakse sinna hotmail/live kontosid????vot ei leidnud siukest kohta kust saaks msn kontakte lisada...nu ei ole ja kõik |
Sama siin. Mul on Microsoft account. Logisin sellega sisse ja siis oli kaks valikut, et kas mul on Skype konto või mitte. Kuna mul Skype kontot ei olnud selle konto jaoks, siis valisin, et olen uus.
Peale seda saan sisse logida ainult microsofti kontoga, mitte Skype kontoga. Ma ei saa sellest praegu essugi aru.
Nii oli jah lihtne, kui mu teiselt Microsofti kontol oli vastav Skype konto ja lihtsalt valisin siis Skype konto. Aga kui Skype kontot ei ole? Jäängi igavesti Microsofti kontoga sisse logima, kuigi see kaob ära?
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
18.01.2013 15:14:22
|
|
|
MS konto ei kao kusagile. @msn @live @hotmail @outlook jne aadressid jäävad kõik alles, millega saad oma postkastidesse sisse logida.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|