Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
04.01.2013 15:32:41
Nokial on arenduses õhem ja kergem alumiiniumist Lumia 920 järeltulija |
|
|
Anonüümsetele allikatele tuginev The Verge väidab, et Nokial on parasjagu arenduses tunduvalt õhem ning kergem alumiiniumist korpusega Lumia 920 järeltulija. Väidetavalt jõuab telefon turule veel sel aastal ning sisu poolest oleks see praeguse Lumia 920 mudeliga üks-ühele samasugune.
Loe edasi kahvel.ee-st.
|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lorien
HV kasutaja

|
04.01.2013 15:38:47
|
|
|
Kas ma olen lihtsalt pime või ei müügi endiselt ükski Eesti operaator 920-t? Juba hakatakse uuest mudelist rääkima ja vanagi pole kuskil näha
/Lorien
_________________ Live and let die.
\,,/ |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru

|
04.01.2013 15:50:38
|
|
|
Lorien kirjutas: |
Kas ma olen lihtsalt pime või ei müügi endiselt ükski Eesti operaator 920-t? Juba hakatakse uuest mudelist rääkima ja vanagi pole kuskil näha
/Lorien |
Esmalt vaja odavalt usasse suur ports maha ärida ja seejärel saab mõelda siinkandis selle odavmüügi tagasiteenimisele siinsete ekstrahindadega.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
05.01.2013 00:49:00
|
|
|
Mnator kirjutas: |
/Lorien |
Esmalt vaja odavalt usasse suur ports maha ärida ja seejärel saab mõelda siinkandis selle odavmüügi tagasiteenimisele siinsete ekstrahindadega.  |
Selleks ajaks kui Nokia selle mudeli siia müüki toob on ammu kõigil potentsiaalsetel ostjatel huvi kadunud.
Kui vaadata kõiku eelmisi Nokia tippmudeleid, siis on enamusega viimasel ajal just nii juhtunud, hõigatakse aasta enne uus mudel välja, ja kui ükskord müüki jõuab on konkurentidel tunduvalt parem toode pakkuda, ja kui tekibki ostuhuvi, siis ei suudeta piisavas koguses telefone kiiresti toota, siis veel imestavad, et ei tea miks Nokial nii kehvasti läheb ja kuidas Samsungil nii üli hästi .....
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
05.01.2013 01:11:02
|
|
|
Marie kirjutas: |
Mnator kirjutas: |
/Lorien |
Esmalt vaja odavalt usasse suur ports maha ärida ja seejärel saab mõelda siinkandis selle odavmüügi tagasiteenimisele siinsete ekstrahindadega.  |
Selleks ajaks kui Nokia selle mudeli siia müüki toob on ammu kõigil potentsiaalsetel ostjatel huvi kadunud.
Kui vaadata kõiku eelmisi Nokia tippmudeleid, siis on enamusega viimasel ajal just nii juhtunud, hõigatakse aasta enne uus mudel välja, ja kui ükskord müüki jõuab on konkurentidel tunduvalt parem toode pakkuda, ja kui tekibki ostuhuvi, siis ei suudeta piisavas koguses telefone kiiresti toota, siis veel imestavad, et ei tea miks Nokial nii kehvasti läheb ja kuidas Samsungil nii üli hästi ..... |
Täpselt sama mõte. Kui Lumia 920 välja hõigati mõtlesin, et ostaks ära. Nüüdseks on tahtmine juba kadunud ja mõte liigub üldse teise tootja poole... Masendav olukord....
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
.:MDK:.
HV veteran

|
05.01.2013 02:45:06
|
|
|
PCman kirjutas: |
Täpselt sama mõte. Kui Lumia 920 välja hõigati mõtlesin, et ostaks ära. Nüüdseks on tahtmine juba kadunud ja mõte liigub üldse teise tootja poole... Masendav olukord.... |
Halb on tõesti, et juba pikemat aega ei ole Nokia valikust mitte midagi võtta. Lumia 700, 800 ja 900 on surnud platvormil ning uuemaid mudeleid ei taheta meile müügile tuua. Kes tahab WP8 telefoni, see ostab hetkel tõenäoliselt HTC 8X või 8S-i ning niipea seda Nokia vastu vahetama ei hakka.
_________________ Experience is gained immediately after it is needed. |
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
05.01.2013 15:03:46
|
|
|
nad võiks kummikutega pigem tegeleda
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
LongHorn
HV kasutaja

|
05.01.2013 16:24:25
|
|
|
Alumiiniumkorpus nii väga ei tõmbagi, aga L920 ostaks küll ära kui normaalse hinnaga Eestisse jõuab.
Soome ei viitsi ka nüüd selle jaoks minna...
ot: |
pots4t4j4 kirjutas: |
nad võiks kummikutega pigem tegeleda  |
Ja ka need jõuaksid Eestisse alles siis, kui uus mood on peale tulnud.
|
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Repo
HV kasutaja

|
05.01.2013 18:43:46
|
|
|
Kui mõtetul väiksel Eesti turul jäävad mõned müümata. See ei mõjuta Nokia olukorda just eriti palju. Tähtsam on igal juhul suurtel turgudel pushida.
2-3 kuud jõuab hiljem kohale lihtsalt siia nagu alati viimastel aastatel.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
05.01.2013 23:44:40
|
|
|
Loodetavasti käib sõna "tunduvalt" lisaks "õhemale" ka "kergemaga" kaasas... 185g? WTF?
Samas teinud siis juba uus mudel, mitte mingi Second Edition. Pole neil vist ikka müügimehi...
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|