Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Macromedia Projector kuvab teksti asemel kaste märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tomv
Kreisi kasutaja
Tomv

sõnum 16.01.2013 16:10:25 Macromedia Projector kuvab teksti asemel kaste vasta tsitaadiga

Macromedia Projector, mis kasutab .dxr faile, kuvab mingil põhjusel projectoris teksti asemel kaste. Teises arvutis on kõik korras, kuid minu omas asi ei tööta. Ilmselt on viga encodingus, kuid ma ei suuda välja mõelda, milles seisneb erinevus minu ja selle teise arvuti vahel. Süsteemikeeleks on inglise keel, aga rohkem nagu ei oskagi midagi ise pakkuda. Proovisin ka Adobe Directorisse .dxr faili importida. Pärast mitut korda kisamist, et fail on kaitstud tegi ikkagi lahti ning kui encoding UTF-8-ks muuta, siis näitas ilusti, aga sealt exportida kaitstud faili ei saa (või siis ma ei oska, kuna igasugune funktsionaalsus published .swf failil puudub. Lihtsalt mängib slaidid järjest ette). Mainin ka, et tegemist on videoloengutega, kus on kõne ning lisaks selgitavad pildid koos tekstiga.
Manus

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Macromedia Projector kuvab teksti asemel kaste
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.