16.01.2013 16:10:25
Macromedia Projector kuvab teksti asemel kaste
Macromedia Projector, mis kasutab .dxr faile, kuvab mingil põhjusel projectoris teksti asemel kaste. Teises arvutis on kõik korras, kuid minu omas asi ei tööta. Ilmselt on viga encodingus, kuid ma ei suuda välja mõelda, milles seisneb erinevus minu ja selle teise arvuti vahel. Süsteemikeeleks on inglise keel, aga rohkem nagu ei oskagi midagi ise pakkuda. Proovisin ka Adobe Directorisse .dxr faili importida. Pärast mitut korda kisamist, et fail on kaitstud tegi ikkagi lahti ning kui encoding UTF-8-ks muuta, siis näitas ilusti, aga sealt exportida kaitstud faili ei saa (või siis ma ei oska, kuna igasugune funktsionaalsus published .swf failil puudub. Lihtsalt mängib slaidid järjest ette). Mainin ka, et tegemist on videoloengutega, kus on kõne ning lisaks selgitavad pildid koos tekstiga. _________________ jah
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.