Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Probleem microsoft outlookiga (2010) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
oblivion88
HV vaatleja

sõnum 09.01.2013 22:57:24 Probleem microsoft outlookiga (2010) vasta tsitaadiga

Niisiis, hakkasin outlookile kasutajat lisama ja kuna ma selle tavapärase "nime ja emaili lisamisel" tehtud ei saanud, siis pidin mingit x-teed kasutama, kuid midagi läks valesti ja nüüd on kurjad kirjad ees, mille pärast ei saa ma outlookis mitte kui midagi teha. Esimene aken ütleb, et server is unavailable ja kui ma vajutan, et work offline, siis tuleb ette aken, et outlooki ei saa siseneda: connecting microsoft exchange is unavailable jne. Edasi vajutades OK, siis tahab, et ma kirjutan mingi exchange serveri, aga ma ju ei tea seda, pärast OKi vajutades ütleb, et ei saa avada emaili kaustu ja profile is not configured.

Kuidas ma saan outlooki nii nagu ta algupäraselt oli, et kui ikoonile vajutan, siis tuleb ette see wizard ja siis nime ja emaili sisestamine?
Väga suuuur tänu, kes mind aitavad!
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kussu
HV veteran
kussu

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.01.2013 23:40:50 vasta tsitaadiga

Ära sa jumala pärast ütle, et mis OS kasutusel!
Aga suures plaanis peaks kõikides enamvähem sama olema.
Lähed Control Panel ->Mail (kui on Category vaates siis pane Icooni vaatesse)
Seal "Mail" all siis E-mail Accounts ja kustutad ära mis seal on, samuti Data Files avades kustutad ära mis seal on, kui õieti mäletan Siis Profiili alt ei luba seda Outlook ära kustutada.
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
Rasmus
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.01.2013 23:46:09 vasta tsitaadiga

Alusta normaalsest probleemikirjeldusest. Mina ei tea mis asi on x-tee ja mina ei tea, mis kurjad kirjad sul seal ees on. Detailsed veateated ja detailne tegevus, mis sa tegid oleks abiks.

Põhimõtteliselt saan ma aru, et sa seadistasid MS Exchange konto, aga tegelikult sa ju Exchanget ei kasuta, vaid peaksid kasutama mõnda teist e-posti vahendusprotokolli. Seega kustuta MS Exchange profiil ära ja kui ei ole ohtu, et vanad kirjad vanas andmefailis võiksid ära kustuda, siis võid ära kustutada ka kõik profiilid.

Seda saad teha Juhtpaneelis tööriista "Mail" abil.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Probleem microsoft outlookiga (2010)
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.