Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Kasulikud näpunäited »  SLI ULTRA & GTX märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ronija
HV vaatleja

sõnum 14.11.2007 21:06:10 SLI ULTRA & GTX vasta tsitaadiga

Juhtus siis nii, et sain kahe võimsa graafikakaardi omanikuks. Üks MSI Gf8800 GTX teine MSI Gf8800 ULTRA OC.
SLI connector vahele - mitte kui midagi.
Netist otsides on ka väga raske leida midagi selle kohta, et mida teha kui nii erinevad kaardid sattunud.
Pärast pikalt uurimist jõudsin kuhu jõuda tahtsin.
Ma lugesin GTXilt tema BIOSi ja flashisin selle ULTRALE mis tegi ultrast GTXi.
Nüüd kasutavad mõlemad kaardid GTXi drivereid ja saab SLIsse panna. Muideks ka SLI connector pole minu emaplaadi firma oma, see on lihtsalt õige pikkusega ja see ongi mida vaja.
Riskivaba protsess, ULTRA downclockimine ja ID vahetus GTXiks
Palju kasulikku clockimise, flashimise ja muu kohta www.benchzone.com lihtne, loogiline asajalik.

Lihtne? Suhteliselt, kuid kes tahaks sellise kaardiga lihtsa protseduuriga riskida ilma, et teaks kindlalt.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
heikis
HV Guru

sõnum 14.11.2007 21:16:54 Re: SLI ULTRA & GTX vasta tsitaadiga

ronija kirjutas:
Juhtus siis nii, et sain kahe võimsa graafikakaardi omanikuks. Üks MSI Gf8800 GTX teine MSI Gf8800 ULTRA OC.
SLI connector vahele - mitte kui midagi.
Netist otsides on ka väga raske leida midagi selle kohta, et mida teha kui nii erinevad kaardid sattunud.
Pärast pikalt uurimist jõudsin kuhu jõuda tahtsin.
Ma lugesin GTXilt tema BIOSi ja flashisin selle ULTRALE mis tegi ultrast GTXi.
Nüüd kasutavad mõlemad kaardid GTXi drivereid ja saab SLIsse panna. Muideks ka SLI connector pole minu emaplaadi firma oma, see on lihtsalt õige pikkusega ja see ongi mida vaja.
Riskivaba protsess, ULTRA downclockimine ja ID vahetus GTXiks
Palju kasulikku clockimise, flashimise ja muu kohta www.benchzone.com lihtne, loogiline asajalik.

Lihtne? Suhteliselt, kuid kes tahaks sellise kaardiga lihtsa protseduuriga riskida ilma, et teaks kindlalt.

see GTX ultra biosi poleks välja kannatanud?
Kommentaarid: 338 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 290
tagasi üles
ronija
HV vaatleja

sõnum 14.11.2007 23:04:57 vasta tsitaadiga

Olen lugenud, et enamik sellise kaardipaari omanikke teebki GTXi Ultraks. Sellel samal leheküljel ka sellest lähemalt. Seda ULTRAks tegemise asja peab veidi lugema midagi võib erineda. Ma valisin ULTRA GTXiks kuna 2x GTX SLI on praegu küllalt äge värk ja downclockkimine on riskfree progress. Muidugi GTXi upclockkimine ultraks ei vähenda GTXi eluiga ka metsikult, tasub uurida igatahes. Et SLIsse saada ainult clockkimiseks samadele kiirustele ei piisa. Peab muutma ka Device ID. Sealjuures ka Board ID ja Subsystem ID kui ma ei eksi (mina tegin nii, et arvuti tunnistaks ULTRAt GTXina).
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Kasulikud näpunäited »  SLI ULTRA & GTX
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.