praegune kellaaeg 05.08.2025 16:40:38
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
2ndalpha
HV kasutaja

|
20.12.2012 11:06:42
|
|
|
Ja läkski iPad vs Android sõjaks lahti
Pakkuke välja mis Androidi tablet oleks võinud seal olla.
Galaxy Tab 2? See jookseb jubeda custom Androidiga. Võib-olla siis pigem Nexus 10, mis ei ole kahjuks veel saadaval.
Igasugu Xoomid jms on naljanumbrid.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
20.12.2012 11:08:44
|
|
|
Priido kirjutas: |
DigeBeni, ei ole tegu umbes lahmimisega. Nõustun jah et Androidi kasutatavast laiast tootevalikust leiad palju rohkem kui iOS valikust ja kui nüüd kõik Androidid kokku visata siis võime saada päris hea toote, paraku sellist toodet hetkel pole. Loomulikult ei oota keegi 200 euroselt tahvlilt sama mis iPadilt, aga kui asi lihtsalt ei tööta nii nagu üks normaalne inimene tahaks siis pole vahet mis hinnaklassis see on. Mina ostaksin hea meelega 100 või 200 euro eest tahvli mis töötaks laitmatult ja vastaks kõikidele esitatud nõuetele, sama teeks ka kindlasti Eesti Vabariik.
Ja raua ja kõikide featurite võrdlemine on suht pointless, sest mis kasu on mul 2 korda kiiremast protsessorist, 10 korda suuremast mälumahust ja 2 korda odavamast hinnast kui kokkuvõttes saan ma ikkagi anomaaliaid täis seadme, mis normaalsetele kasutamistingimustele ei vasta. Tõsi, paberi peal näevad kallima otsa Androidi Tabletid väga kõvad välja, aga tegelikkuses jääb asi ikkagi iPadile alla nii töökindluses, mugavuses kui ka kiiruses. |
... loe vähem artikleid meediast ja proovi ise oma käega kah midagi ja mitte rublaseid säästuklotse vaid ka natuke kallimaid, 200-300€ vahel leiab täiesti normaalseid telefone ja üle 300€ ka tahvleid, hea näide on Nexust 7 https://www.hinnavaatlus.ee/products/Tahvelarvutid/Tahvelarvutid/280962/ kui mind ei usu, siis Goolge aitab, kogu internetikommuun kiidab. Pealegi, pole vähemalt mina kordagi väitnud, et rublasest klotsist peaks välja võtma kulda, see on pigem just nende väide, kes üritavad endale naiivselt 100€ eest i-seadet osta ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
20.12.2012 11:43:12
|
|
|
Aga Android-seadmed ei oska ju ühilduda teiste meditsiiniseadmetega.
Igasugu miljonid Appid on koduperenaiste l6bu.
Lisaks veel see probleem, mida ka ise näen, vanem ja uuem Android ei oska tihti sama, mida teine oskab. Ning pole aega ka igasugu ime-ROM-e otsida ja fläsida edasi-tagasi.
Postitatud Sony Ericsson mobiililt
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
20.12.2012 15:08:28
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... loe vähem artikleid meediast ja proovi ise oma käega kah midagi ja mitte rublaseid säästuklotse vaid ka natuke kallimaid, 200-300€ vahel leiab täiesti normaalseid telefone ja üle 300€ ka tahvleid, hea näide on Nexust 7 https://www.hinnavaatlus.ee/products/Tahvelarvutid/Tahvelarvutid/280962/ kui mind ei usu, siis Goolge aitab, kogu internetikommuun kiidab. Pealegi, pole vähemalt mina kordagi väitnud, et rublasest klotsist peaks välja võtma kulda, see on pigem just nende väide, kes üritavad endale naiivselt 100€ eest i-seadet osta ... |
Ma rääkisingi kallimatest Android tablettidest mida ma ise lühiajaliselt kasutanud olen tuttavate kõrvalt kes kasutavad neid igapäevaselt. Ma räägingi sellest milline on minu enda kogemus ja sellest milline on nende kogemus. Nagu enne kirjutasin siis iga kord kui läheb telefonide või tabide võrdluseks siis absoluutselt kõik Androidid kurdavad millegi üle, nagu ma enne näiteid välja tõin, kõik võrdlevad et oi kuule sul on ka seesama anomaalia, lahe, ma mõtlesin et ma ainuke. Samal ajal räägivad kui mõttetu iPad on. Iga kord kui ma võtan Androidi kätte, tahaks ma sellega vastu seina visata. Küll läheb Youtube vaadates ekraan magama, küll hakkavad erinevad sisseehitatud appid lambist tööle, ekraani reageerimisaeg külmema ilmaga ja üliaeglane hakkiv lehitsemine jne jne. Nende jaoks on see paraku normaalne sest Applest hoiavad nad pika kaarega mööda. Kui küsin neilt et kas natuke aeglane ei tundu, siis saan vastuseks et ei ole ju aeglane. Aga kui ikka iSeadmeid kasutad ja Androidi kätte võtad siis saad aru, et see vahe on mäekõrgune iga päev kasutuses olnud seadmete vahel.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
1 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
pacho
HV veteran

|
20.12.2012 19:34:00
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
pacho kirjutas: |
Mitmel Androidi seadmel on FIPS 140-2 sertifikaat? Nõudlust nagu oleks. |
päris mitmel nähtavasti. Mis siis?
|
Räägime seadmetest mis reaalselt on kasutusele võetud. Motorola ja Samsung pakuvad huvitavaid lahendusi, kuid nende töösse rakendamine on veidike segane.
Mis on Androidi alternatiiv iPCU-le. Mis ulatuses ja kuidas on võimalik OTA seadistamine. Ja mis põhiline, millisel viisil see töötab erinevate seadetega.
Priido, minu arvates on Androidil palju suuremaid probleeme kui aeglus. Võtame kasvõi unikaalse viisi sõnumitest teavitamiseks.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|