Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Sülearvuti läheb ise lambist 'sleep mode' peale :: Dell Inspiron 1545 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
maty
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.12.2012 11:47:39 Sülearvuti läheb ise lambist 'sleep mode' peale :: Dell Inspiron 1545 vasta tsitaadiga

Just mu sülearvuti läks ise 3x korda 'sleep mode' peale lambist.
Kunagi oli ka nii olnud... Ükskõik kas ma mängin või surfan internetis, ikkagi juhtub samamoodi.
Kas keegi oskab öelda, et milles asi on?
Uurisin Googlest, kasulikke informatsioone ma sealt ei saanud.. Või siis asi on selles, et ma ei oska korralikult otsingut kasutada.
Ma tegin eelmisel nädalal arvutile C: format, device manageris ei näita ühtki devicet, millel oleks kollane hüümärk vms.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Fortran
HV kasutaja
Fortran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.12.2012 19:33:07 vasta tsitaadiga

Kas probleem hakkas ilmnema alles siis, kui olid formaatimise teinud? Kui nii, siis on probleem kõige tõenäolisemalt tarkvaraline - tasuks uurida tootja kodukalt, milliseid draivereid pakutakse, ja istallida põhilised (chipset'i ja akuhaldamise draiverid ilmselt).

Vaata korraks Control Panel'i alt Power Options'eid. Seal on määratud mingid vaikesätted ekraani sulgemise ja nuppude kohta. Võiksid proovida nad kõik välja lülitada, jättes sleep mode'i vaid käsitsi sisselülitamiseks (Start-menüü kaudu). Sellisel juhul võib viga olla ka ekraanilülitis.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Sülearvuti läheb ise lambist 'sleep mode' peale :: Dell Inspiron 1545
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.