praegune kellaaeg 21.06.2025 01:16:57
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
maty
Kreisi kasutaja
|
22.12.2012 11:47:39
Sülearvuti läheb ise lambist 'sleep mode' peale :: Dell Inspiron 1545 |
|
|
Just mu sülearvuti läks ise 3x korda 'sleep mode' peale lambist.
Kunagi oli ka nii olnud... Ükskõik kas ma mängin või surfan internetis, ikkagi juhtub samamoodi.
Kas keegi oskab öelda, et milles asi on?
Uurisin Googlest, kasulikke informatsioone ma sealt ei saanud.. Või siis asi on selles, et ma ei oska korralikult otsingut kasutada.
Ma tegin eelmisel nädalal arvutile C: format, device manageris ei näita ühtki devicet, millel oleks kollane hüümärk vms.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Fortran
HV kasutaja

|
23.12.2012 19:33:07
|
|
|
Kas probleem hakkas ilmnema alles siis, kui olid formaatimise teinud? Kui nii, siis on probleem kõige tõenäolisemalt tarkvaraline - tasuks uurida tootja kodukalt, milliseid draivereid pakutakse, ja istallida põhilised (chipset'i ja akuhaldamise draiverid ilmselt).
Vaata korraks Control Panel'i alt Power Options'eid. Seal on määratud mingid vaikesätted ekraani sulgemise ja nuppude kohta. Võiksid proovida nad kõik välja lülitada, jättes sleep mode'i vaid käsitsi sisselülitamiseks (Start-menüü kaudu). Sellisel juhul võib viga olla ka ekraanilülitis.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|