Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
silver010
HV veteran

|
09.12.2012 14:12:17
Kahel Windowsil ühine Desktop? |
|
|
Sai hiljuti loodud W8 ja W7 dualboot, kõik teekide kaustad on õnnestunud ühendada (docs, music, pictures) - kas kuidagi oleks võimalik desktop ka ühendada kahe wini vahel? proovisin seda mklink varianti, sellega ei saa.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
taaviu
Kreisi kasutaja

|
12.12.2012 18:49:35
|
|
|
Saan ma nüüd aru, et 1s füüsilises masinas 1l kettal on dualboot w8 ja w7...? Ülesse ju boodib ainult ÜKs süsteem, seega kuidas sa loodad saada sinna körvale teist? See pole ju reaalne. seljuhul peaksid mölemad opsüsteemid ülesse buutinud olema.
_________________ T. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
12.12.2012 18:54:13
|
|
|
taaviu kirjutas: |
Saan ma nüüd aru, et 1s füüsilises masinas 1l kettal on dualboot w8 ja w7...? Ülesse ju boodib ainult ÜKs süsteem, seega kuidas sa loodad saada sinna körvale teist? See pole ju reaalne. seljuhul peaksid mölemad opsüsteemid ülesse buutinud olema. |
No seda muidugi, ma ei tahagi teist sinna kõrvale, lihtsalt soovin, et Desktop'i folder oleks ühenduses. Kasutan seda tihti töövoolu lihtsustamiseks, kuid pean mõlemat Windowsit kasutama, ebamugav on koguaeg tõsta mingeid faile.
Soovin, et neil oleks Desktop'i folder ühine. Selleks ei pea ju olema Windows buutitud, et tal desktopi folder tekiks!
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
skulmars
HV Guru
|
12.12.2012 19:59:19
|
|
|
eee..oot ei saa siis mõlemale opsyssile desktopi targetiks sama folderit panna? või ma saan püstitusest valesti aru kuidagi?
|
|
Kommentaarid: 213 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
177 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
12.12.2012 20:09:03
|
|
|
Saab ikka, ma kunagi tõstsin XP all desktop'i alati Tweak UI-ga D: peale, kuid viimastel aastatel olen õppinud desktopi puhtana hoidma ja kraami lihtsalt D: peal õiges kohas hoidma. Soovitan sama. Või siis häki registrit, google abiks. Või tee lihtsalt shortcut'id kataloogidesse. Installi vajavad teise süsteemi proged vast niikuinii samadest shostcut'idest tööle ei lähe.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
12.12.2012 22:43:56
|
|
|
rex kirjutas: |
Saab ikka, ma kunagi tõstsin XP all desktop'i alati Tweak UI-ga D: peale, kuid viimastel aastatel olen õppinud desktopi puhtana hoidma ja kraami lihtsalt D: peal õiges kohas hoidma. Soovitan sama. Või siis häki registrit, google abiks. Või tee lihtsalt shortcut'id kataloogidesse. Installi vajavad teise süsteemi proged vast niikuinii samadest shostcut'idest tööle ei lähe. |
Tänan mainimast, et registri abil saab teha seda, enne nagu ei tulnud selle peale ja ei osanud ka õigesti otsida. Katsetan varsti järgi.
Edit: tegelt praegu vaatasin, et kui minna Users\[kasutaja]\Desktop kausta sätete alla, siis seal võimalik, isegi teha seda Windowsi oma vahenditega
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|