Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Kahel Windowsil ühine Desktop? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
silver010
HV veteran
silver010

sõnum 09.12.2012 14:12:17 Kahel Windowsil ühine Desktop? vasta tsitaadiga

Sai hiljuti loodud W8 ja W7 dualboot, kõik teekide kaustad on õnnestunud ühendada (docs, music, pictures) - kas kuidagi oleks võimalik desktop ka ühendada kahe wini vahel? proovisin seda mklink varianti, sellega ei saa.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
taaviu
Kreisi kasutaja
taaviu

sõnum 12.12.2012 18:49:35 vasta tsitaadiga

Saan ma nüüd aru, et 1s füüsilises masinas 1l kettal on dualboot w8 ja w7...? Ülesse ju boodib ainult ÜKs süsteem, seega kuidas sa loodad saada sinna körvale teist? See pole ju reaalne. seljuhul peaksid mölemad opsüsteemid ülesse buutinud olema.
silver010
HV veteran
silver010

sõnum 12.12.2012 18:54:13 vasta tsitaadiga

taaviu kirjutas:
Saan ma nüüd aru, et 1s füüsilises masinas 1l kettal on dualboot w8 ja w7...? Ülesse ju boodib ainult ÜKs süsteem, seega kuidas sa loodad saada sinna körvale teist? See pole ju reaalne. seljuhul peaksid mölemad opsüsteemid ülesse buutinud olema.

No seda muidugi, ma ei tahagi teist sinna kõrvale, lihtsalt soovin, et Desktop'i folder oleks ühenduses. Kasutan seda tihti töövoolu lihtsustamiseks, kuid pean mõlemat Windowsit kasutama, ebamugav on koguaeg tõsta mingeid faile.

Soovin, et neil oleks Desktop'i folder ühine. Selleks ei pea ju olema Windows buutitud, et tal desktopi folder tekiks!
tagasi üles
skulmars
HV Guru

sõnum 12.12.2012 19:59:19 vasta tsitaadiga

eee..oot ei saa siis mõlemale opsyssile desktopi targetiks sama folderit panna? või ma saan püstitusest valesti aru kuidagi?
Kommentaarid: 213 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 177
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.12.2012 20:09:03 vasta tsitaadiga

Saab ikka, ma kunagi tõstsin XP all desktop'i alati Tweak UI-ga D: peale, kuid viimastel aastatel olen õppinud desktopi puhtana hoidma ja kraami lihtsalt D: peal õiges kohas hoidma. Soovitan sama. Või siis häki registrit, google abiks. Või tee lihtsalt shortcut'id kataloogidesse. Installi vajavad teise süsteemi proged vast niikuinii samadest shostcut'idest tööle ei lähe.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
silver010
HV veteran
silver010

sõnum 12.12.2012 22:43:56 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
Saab ikka, ma kunagi tõstsin XP all desktop'i alati Tweak UI-ga D: peale, kuid viimastel aastatel olen õppinud desktopi puhtana hoidma ja kraami lihtsalt D: peal õiges kohas hoidma. Soovitan sama. Või siis häki registrit, google abiks. Või tee lihtsalt shortcut'id kataloogidesse. Installi vajavad teise süsteemi proged vast niikuinii samadest shostcut'idest tööle ei lähe.

Tänan mainimast, et registri abil saab teha seda, enne nagu ei tulnud selle peale ja ei osanud ka õigesti otsida. Katsetan varsti järgi.

Edit: tegelt praegu vaatasin, et kui minna Users\[kasutaja]\Desktop kausta sätete alla, siis seal võimalik, isegi teha seda Windowsi oma vahenditega
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Kahel Windowsil ühine Desktop?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.