praegune kellaaeg 17.06.2025 22:45:06
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
janeklass
HV vaatleja
|
13.12.2012 22:22:44
Windows 8 logon screen vilgub! |
|
|
Tere
Mure selline,et eile sai siis paigaldatud win 8-le teine viirusetõrje(comodo internet security),peale paigaldamist jätsin ta ööseks scanima,hommikul kui ärkasin nõudis restarti,tegin ära ja peale seda enam windowsisse sisse ei saa.Logon screen lihtsalt vilgub,kui plõksin natuke hiirt jääb vilkumine järgi,aga nigu hakkan parooli kirjutama,et sisse logida hakkab uuesti vilkuma,windowsisse sisse ei saa.Üritasin uurida,et kuidas siis windows 8-ga safe mode saada,et süsteem taastada.Leidsin info ,et sihfti all hoides ja F8 pressides peaks saama safe mode-sse,aga see variant mul ei toimi.Ja nüüd ei oska enam midagi teha,et süsteem taastada,ei tahaks kohe hakata windowst uuesti installima ka.Ehk oskab mõni targem pea siin nõu anda?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Fortran
HV kasutaja

|
15.12.2012 07:57:37
|
|
|
Kõige lihtsam olekski Windowsi süsteemifailid üle installida. Formaatimist kui sellist pole vaja, mistõttu peaks protseduur kiire ja lihtne olema ning asjad jäävad kaa alles. Ilmselt tegi viirusetõrje mingisuguse lükke, mille käigus kahjustati süsteemi tööks vajalikke faile, mistõttu nüüd asi tõrgub.
Kuid sellest "vilkumisest" pole ma isiklikult midagi kuulnud - ei kujutagi ette, mida see tähendab. Aga mõte liikus ka sinna, et sellist käitumist võib tekitada ka mingisugune viirus. Ja mida see Comodo endast kujutab, seda ma samuti ei tea, kuid kõige kindlam on valida viirusetõrjeks midagi väga üldtunnustatud ning tirida vastav installifail turvalisest kohast. Kui masinas pole suurt midagi installitud, siis kindlapeale minek oleks ketta formaatimine ja opsüsteemi taasseadistamine.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
15.12.2012 12:41:37
|
|
|
tsitaat: |
sai siis paigaldatud win 8-le teine viirusetõrje(comodo internet security)
|
Kaks tõrjet koos teevad palju paha.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
15.12.2012 13:17:51
Re: Windows 8 logon screen vilgub! |
|
|
janeklass kirjutas: |
hommikul kui ärkasin nõudis restarti |
Palju paha tegi siiski ilmselt see. Mitte küll restart kui selline, vaid restardi nõudmise põhjus.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
janeklass
HV vaatleja
|
15.12.2012 20:50:03
|
|
|
Fortran kirjutas: |
Kuid sellest "vilkumisest" pole ma isiklikult midagi kuulnud - ei kujutagi ette, mida see tähendab. Aga mõte liikus ka sinna, et sellist käitumist võib tekitada ka mingisugune viirus. Ja mida see Comodo endast kujutab, seda ma samuti ei tea, kuid kõige kindlam on valida viirusetõrjeks midagi väga üldtunnustatud ning tirida vastav installifail turvalisest kohast. . |
Vilkumine nägi välja siis selline Ja comodo kohta niipalju ,et see minuarust üsna tuntud ja hea tasuta viirusetõrje.Selle kohta siis võid lugeda siit ja siin siis umbes aasta tagasi tehtud turbetarkvara võrdlus kus on siis näha ,et comodo on ikka üsna hea.
Märt. kirjutas: |
Kaks tõrjet koos teevad palju paha. |
Kas win 8-l pole asi mitte niimodi,et kui installid uue viirusetõrje lülitab MSE ennast ise välja ja juhul kui sinu uue viirusetõrjega midagi jutuma peaks ja ta mingil põhjusel ei tööta(näiteks on uuendused tegemata) lülib MSE ennast uuesti sisse.Selle kuu digis on suur win 8 ülevaade ja midagi sellist ma sealt välja lugesin.(pead ei anna,hetkel pole digi käepärast ka et kontrollida)
Nüüdseks siis win uuesti paigaldatud ja asi korras!
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|